Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖZELLİKLER & FIRSATLAR

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖZELLİKLER & FIRSATLAR"— Sunum transkripti:

1 ÖZELLİKLER & FIRSATLAR
MAXIMUM TEMA KART ÖZELLİKLER & FIRSATLAR

2 Maximum TEMA Kart: Alışverişin En Doğal Hali..
22 Temmuz 2010’da hayata geçirildi. Yaklaşık adet karta ulaşıldı. 2011 sonu hedefimiz: kart Maximum TEMA Kart’ın ticari kredi kartı versiyonunun hazırlıklarına başlandı.

3 Reklam Çalışmalarımız
Maximum TEMA Kart, TV reklamları, gazete, dergi ilanları, e- bültenler ile kitlesel mecralarda duyurulmuştur.

4 Dünya çapında Mastercard logosu taşıyan tüm noktalarda ödeme aracı
TEMEL ÖZELLİKLER Türkiye çapında yaklaşık toplam Maximum üye işyerinde taksitli & MaxiPuan ödüllü alışveriş yapma imkanı Maximum üyesi dışındaki tüm işlemlerde de MaxiPuan kazanma imkanı (20 TL ve üzeri alışverişlerde her 20 TL için 1 Kr değerinde) Dünya çapında Mastercard logosu taşıyan tüm noktalarda ödeme aracı Tüm dünya çapında, Mastercard logolu ATM’lerden, 7/24 nakit ihtiyaçlarında nakit avans çekme imkanı (+Tüm Bankamatik cihazlarımızdan uygun faiz oranlarıyla taksitli nakit avans çekme) Aynı zamanda vadesiz mevduat hesabına ulaşılabilen bir Bankamatik Kartı, Chip&Pin sayesinde, şifreli güvenli alışveriş, Anlaşmalı kurumlara ait faturalar için Maximum TEMA Kart'a otomatik ödeme talimatı verilebilme, Düzenli yatırım fonu alış talimatı verilebilme özelliği, Yaygın Şube ağımız, Bankamatiklerimiz, Internet ve Telefon Şubemiz kanalıyla ödeme yapılması, yanısıra otomatik geri ödeme talimatı verilerek ödemelerin hesaptan yapılmasının sağlanması

5 SİGORTALAR Kaybolma ve Çalınma Sigortası:
Maximum TEMA Kart, kaybolma ya da çalınma durumuna karşı sigortalıdır. Kart hamilleri, yapacakları kayıp ya da çalıntı bildiriminden önceki yirmi dört saat içinde kartları ile gerçekleştirilen hukuka aykırı kullanımdan doğan zararlardan 150 TL. ile sınırlı olmak üzere sorumludurlar. Söz konusu sigorta hizmetinden yararlanmak için numaralı telefondan arayarak İş Bankası'nı haberdar etmek yeterlidir.

6 Ferdi Kaza Sigortası Ferdi Kaza Sigortası ile, Maximum asıl ve ek kart sahiplerinin maruz kalacakları kazalar neticesindeki ölüm ve sürekli tam sakatlık halleri TL.'ye kadar teminat altına alınır. Ölüm halinde, sigortadan kanuni varisler yararlanmaktadır. Sigortadan yararlanabilmek için, kart sahibi veya kanuni varislerinin kaza tarihinden itibaren en geç 3 ay içinde numaralı telefonunu arayarak İş Bankası'nı durumdan haberdar etmeleri ve Bankamıza yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir.

7 Alışveriş Sigortası Alışveriş Sigortası ile, asıl ve ek kart sahiplerinin Maximum Kart’larını kullanarak satın alacakları veya satın alarak başka birine hediye edecekleri mallar için sigorta şartları kapsamında tanımlanmış olan kayıp, çalıntı veya hasar halleri teminat altındadır. Teminat malların kredi kartı ile satın alındığı tarihten itibaren 90 gün süre ile geçerlidir. Teminat olay başına 2.000 TL'ye kadardır. Sigortadan faydalanmak isteyen müşterilerin olayın meydana geldiği yerdeki polis ya da başka bir yetkili makama 36 saat içinde bildirimde bulunduktan sonra numaralı telefonunu arayarak İş Bankası'nı durumdan haberdar etmeleri gerekmektedir.

8 EK HİZMETLER GOLD Kart (Maximum TEMA Kart) Hamillerine Sunulan İlave Sigorta ve Hizmetler ( Araç Yardım Bilgi ve Organizasyon Servisi Aracın Çekilmesi ve Kurtarılması Turistik Bilgiler Aracın Arızalanması veya Kaza Yapması Nedeniyle İkamet veya Seyahat Yol ve Kaza Durumu Bilgileri Tamir Edilmiş Aracın Alınması İçin Seyahat Sağlık Kuruluşları ile İlgili Bilgiler Profesyonel Sürücü Hizmeti Ulaşım Araçları ile İlgili Bilgiler İş Organizasyonları Konut Yardımı Diğer Bilgi Hizmetleri Tesisat Elektrik Diğer Hizmetler Anahtar Seyahat Kaza Sigortası Cam İşleri Acil Nakit Avans Ödemesi ve Kart Yenilemesi Konuta Doktor veya Ambulans Gönderilmesi Konuta Uzman Hemşire, Solunum Terapisti veya Refakatçi Gönderilmesi Anne ve Yeni Doğan Bebek Servisi Profesyonel Ev Hizmetleri Organizasyonu

9 MILLENNIUM LOUNGE DİĞER AYRICALIKLAR
İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanlarının Dış Hatlar Terminallerinde Maximum TEMA Kart müşterileri Bankamızın Millennium Lounge adlı salonunda ağırlanır. Müşterilerimiz Millennium Lounge’dan bir misafirleri ve 12 yaşından küçük çocukları ile beraber ücretsiz olarak yararlanabilirler. Millennium Lounge’da müşterilerimize ücretsiz yiyecek-içecek ikramları ve internet bağlantısı hizmeti verilir. MILLENNIUM LOUNGE

10 İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI OTOPARKINDA %50 İNDİRİM
Maximum TEMA Kart hamilleri, İstanbul Atatürk Havalimanı TAV Otoparkını 3 saat ve üzeri ve 7 günü aşmayan kullanımlarında %50 indirimden faydalanırlar. Uygulama kredi kartı kabul eden personelli ödeme noktalarında geçerlidir. Abonelikler hariçtir.

11 MAXI SHUTTLE Maximum TEMA Kart sahipleri, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, Antalya ve İzmir Adnan Menderes Havaalanlarıyla, aynı şehirlerdeki adresleri arası ulaşımlarında MaxiShuttle hizmetinden 7 gün 24 saat faydalanabilirler. Maxi Shuttle ayrıca yaz aylarında, İzmir Adnan Menderes Havaalanı-Çeşme, Bodrum Havaalanı-Bodrum, Dalaman Havaalanı-Fethiye ve Dalaman Havaalanı-Göcek merkezleri arasındaki transferler için de kullanılabilmektedir. Maxi Shuttle’a rezervasyon yaptırmak için numaralı Telefon Şubemiz aranır. İstanbul Atatürk veya Sabiha Gökçen Havalimanına gelip oradan Adalara veya Boğaz'da bir lokasyona gitmek isterirse veya bu noktalardan İstanbul'daki havalimanlarına ulaşmak istenirse, Deniz Taksi hizmetinden faydalanılabilmektedir. Deniz Taksi hizmetinden yararlanmak için numaralı Telefon Şubemizi aramanız yeterli. Maximum Kart’lar için kısayol tuşları kullanılarak shuttle hizmetine ulaşılabilecektir. Rezervasyon yapıldıktan sonra sonra uçuş saatine bağlı olarak SMS aracılığıyla bildirilen saatte, müşteriler istenen adresten alınıp havaalanına, ya da havaalanından alınıp istenen adrese ulaştırılır.

12 KAMPANYALAR Uzun Dönemli Kampanyalarımız
Bireysel Emeklilik Kampanyası: Maximum TEMA Kart’la Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. nezdinde Bireysel Emeklilik Hesabı açtıran müşterilerimiz, Maximum TEMA Kart üzerinden talimatlı olarak ödeyecekleri ilk katkı payı tutarının aylık karşılığının TL arasında olması durumunda 50.- TL değerinde, TL ve üstü olması durumunda TL değerinde MaxiPuan kazanmaktadır.

13 KAMPANYALAR Uzun Dönemli Kampanyalarımız
Kumbara Fonu Kampanyası: Maximum TEMA Kart'ından ya da mevduat hesabından 12 ay boyunca aylık en az 100 TL'lik Kumbara Fonu alma sözü veren İş Bankası müşterileri, 500 adet Kumbara Fonu kazanacaktır.

14 KAMPANYALAR Uzun Dönemli Kampanyalarımız
OGS Kampanyası: 31 Aralık 2011 tarihine kadar, “Ücretsiz OGS Cihazı” Kampanyası kapsamında aylık asgari 400 TL'lik alışverişini Maximum Kart ile yapan araç sahiplerine OGS cihazına ücretsiz sahip olma fırsatı sunuyor.

15 KAMPANYALAR Uzun Dönemli Kampanyalarımız
E-ekstre Kampanyası: İş Bankası kredi kartı hesap özetini sadece e-postayla alarak her Maximum Kart için 5 TL MaxiPuan kazanılabilir ya da "81 İlde 81 Orman" projemiz kapsamında TEMA Vakfı tarafından dikilecek bir fidana sahip olunabilir.

16 İlave MaxiPuan Hediyeli
KAMPANYALAR Her ay sektörün önde gelen firmalarıyla düzenlenen firma bazında ya da genel kampanyalarımız: İlave Taksit Taksit Erteleme İlave MaxiPuan Hediyeli


"ÖZELLİKLER & FIRSATLAR" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları