ÇALIŞKANEL OTO SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
Nevtek’i Tanıyalım.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Google Analytics Nedir?
BAŞAK SİGORTA A.Ş. MÜDÜRLÜĞÜNE.
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
MODÜL 10 Müşteri Hizmetleri.
2007 AD GARAJ STANDARTLARIMIZ AD GARAJ STANDARTLARIEKOL.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
“ SİZ PAYLAŞIN , BİZ ÇÖZELİM “
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
ÖRNEK FABRİKA RAPORU ENERJİ TASARRUFU ÇALIŞMASI RAPOR FORMATI
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Hakkımızda 2003 yılında KUTLU KARGO olarak kurulan firmamız çağın hızına ayak uydurmak lojistik konusunda müşterilerine yeterli hizmeti vermek amacı ile.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası 19/10/2010, İstanbul 19/10/2010, İstanbul.
Şirketin tarihçesi 17 Eylül 1957 yılında Ömer Yalnızoğlu genel müdürlüğünde Ankara’da Vakıflar Bankası ve Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) önderliğinde,
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Konak Anadolu Lisesi.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
MİSYONUMUZ Okulöncesi eğitimin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çevre ve ülke ihtiyaçlarına katkıda bulunan bireyler yetiştirmek.
ŞİRKET TANITIM DOSYASI
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Gayrimenkul sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan ZETAŞ İNŞAAT 1992 yılında anahtar teslimi,konut restorasyonu, projelendirme.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
Bilişim Ortağınız.
 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.
Servis yönetimi ve Organizasyonu dersi
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
VOSGEN OTOMOTİV.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd.
BRANDING - MARKETING - TRADING
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
KARTAL ŞEHİT BURAK CANTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

ÇALIŞKANEL OTO SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ FIAT Yetkili Servisi Çalışkanel Otomotiv Çalışkanel Otomotiv

Hakkımızda Şirketimiz 1992 yılında ÇALIŞKANEL OTO ünvanı ile FIAT yetkili servisi olarak hizmet vermeye başlamıştır. 2007 yılının sonuna kadar Ankara yolundaki binamızda hizmet vermiş olup, sonrasında Hamitler mah. Mudanya cad. No:398 Osmangazi/BURSA adresindeki yeni entegre tesisimizde siz değerli müşterilerimiz için vermeye devam ediyoruz. ÇALIŞKANEL OTO deneyimli ve eğitimli güçlü kadrosu ile tüm FIAT marka otomobillerin bakım ve hasar onarımlarını yapmaya devam etmektedir. Ayrıca her marka 2. el araç alım-satımı yapıp, her marka aracın hasar onarım hizmetini vermektedir. ANADOLU SİGORTA, KOÇ ALLIANZ ve AXA SİGORTA acenteliklerimiz ile tüm araçların trafik, ve kasko sigorta poliçelerini, deprem, işyeri, konut, nakliyat, makine kırılması, elektronik cihaz ve ferdi kaza sigorta poliçelerini düzenlemektedir . Şirketimiz benzinli motoru olan her marka araca emisyon ölçümü yaparak EGZOS EMİSYON RUHSATI verir. Gün geçtikçe büyüyen kadrosu ve güven veren deneyimli ekibimizle bundan sonra da siz değerli müşterilerimize ulaşımı çok kolay olan yeni plazamızda en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Çalışkanel Otomotiv

Vizyonumuz & Misyonumuz Yenilikçiliği, sürekli gelişimi ve değişimi ilke edinmiş yapısıyla; çevresine güven veren öncü bir hizmet şirketi olmak. Misyonumuz; Temsil ettiğimiz markanın gücünü, kuruluş tarihimiz olan 1992 yılından bu yana sahip olduğumuz dürüstlük ve çalışma azmiyle birleştirerek güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktır. Çalışkanel Otomotiv

Kaliteli Bir Servis Hizmeti İçin…. Servis genel olarak “hizmet” demektir. Bizim için servis hizmeti müşterinin satın aldığı aracın ekonomik ömrü dahilinde ortaya çıkabilecek sorunlara “en hızlı”, “en verimli” ve “en çağdaş” çözümü getirebilme yeteneğidir. Etkili bir yetkili servisi, herhangi bir tamirciden ayıran en önemli özellikler bunlardır. Bir servisin ana görevlerinden birisi de müşterimizin sadece o andaki isteklerine değil gelecekteki beklentilerine de cevap verebilmektir. Çalışkanel Otomotiv

RANDEVULU ÇALIŞMA ŞEKLİMİZ İLE MÜŞTERİLERİMİZE DAHA KALİTELİ VE ZAMANINDA HİZMET VERMEKTEYİZ. Çalışkanel Otomotiv

SERVİSİMİZDE SÖZLEŞMELİ OLARAK HİZMET VERDİĞİMİZ KURULUŞLARDAN BAZILARI ALD OTOMOTİV ERBAK – ULUDAĞ ERASLAN ÇELİK MOTOR KARSAN CAN ALÜMİNYUM BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BEYAZ FİLO KAREL MAR-TUR NOBEL TEKNİK OYTAŞ OLAY MEDYA TEDAŞ TOFAŞ SPOR KULÜBÜ DEMİRDÖKÜM UPS YEŞİM TEKSTİL POLİSAN Çalışkanel Otomotiv

SERVİSİMİZİN BURSA-RAY’A OLAN YAKINLIĞI İLE ŞEHRİN HER BÖLGESİNDEN BİZE KOLAYCA ULAŞILABİLİRSİNİZ. Çalışkanel Otomotiv

SİGORTA ve HASAR İŞLEMLERİ Acentesi Olduğumuz Sigorta Şirketleri Servisimizde her marka araç onarımı yapılmaktadır. Bir çok sigorta şirketiyle anlaşmalı olan servisimiz, diğer sigorta şirketleriyle de trafik hasarlarında vekaletle çalışmaktadır. Acentesi Olduğumuz Sigorta Şirketleri Çalışkanel Otomotiv

SERVİSİMİZDE SÖZLEŞMELİ OLARAK HİZMET VERDİĞİMİZ KURULUŞLARDAN BAZILARI ALD OTOMOTİV ERBAK – ULUDAĞ ERASLAN ÇELİK MOTOR KARSAN CAN ALÜMİNYUM BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BEYAZ FİLO KAREL MAR-TUR NOBEL TEKNİK OYTAŞ OLAY MEDYA TEDAŞ TOFAŞ SPOR KULÜBÜ DEMİRDÖKÜM UPS YEŞİM TEKSTİL POLİSAN Çalışkanel Otomotiv

EGZOZ EMİSYON ÖLÇÜM RUHSATINA SAHİP OLAN ŞİRKETİMİZ BU ALANDA DA MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEKTEDİR. Çalışkanel Otomotiv

Fiat Çalışkanel Yetkili Servisin deneyimli personeli periyodik olarak güçlü FIAT markasının eğitim ve servis prensipleriyle hareket eder. Alınan bu eğitimlerle bilgi birikimini arttıran servis ekibimizle müşterilerimizin memnuniyet çizgisini her zaman en üst seviyede tutmak için hizmetinizdeyiz. Çalışkanel Otomotiv

İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres : Hamitler Mah. Mudanya Cad. No:398 Osmangazi / BURSA Telefon : 0 224 242 76 76 (PBX) Faks : 0 224 242 27 00 Web : www.caliskanel.com Genel Müdür : Zeki ÇALIŞKAN / 112 zekic@caliskanel.com Servis Müdürü : Murat UZ / 120 muratuz@caliskanel.com İkinci El Satış/Finansman Müdürü : Mümin ÇALIŞKAN / 134 muminc@caliskanel.com Filo Kiralama : Selime TAŞDEMİR / 123 selimea@caliskanel.com Servis Danışmanı : Kamuran ALİOĞLU / 125 kamurana@caliskanel.com Servis Danışmanı : Nevruz KUTLU / 118 knevruz@caliskanel.com Servis Danışmanı : Metin USLU / 158 metinu@caliskanel.com Hasar Danışmanı : Ülkühan AKDEMİR / 113 hasar@caliskanel.com Müşteri İlişkileri Sorumlusu : Zehra SARAÇ / 129 mis@caliskanel.com Garanti Sorumlusu : Serdar ŞAR / 121 erene@caliskanel.com Sigorta : Reyhan BURAN / 130 sigorta1@caliskanel.com Yedek Parça Sorumlusu : Orhan ÖZER / 114 yedekparca@caliskanel.com Çalışkanel Otomotiv

BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ÇALIŞKANEL OTOMOTİV BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ