Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd."— Sunum transkripti:

1 Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd.
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd. Genç Sigorta ve Reasürans Brokerliği

2 GÜNDEM Sigorta Brokerliği nedir ve Acentelikten farkı nelerdir ?
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz GÜNDEM Sigorta Brokerliği nedir ve Acentelikten farkı nelerdir ? Genç Sigorta ve Reasürans Brokerliği. Hizmetlerimiz ve sağladığımız avantajlar Uzmanlık alanlarımız . Organizasyon yapımız. Etik değerlerimiz. İnsan kaynakları ve danışmanlık hizmetlerimiz. İş akışı. Ortak çalışmamızın oluşturacağı faydalar.

3 Broker ile Sigorta Şirketlerinin/Acentesinin Farkları
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz Broker ile Sigorta Şirketlerinin/Acentesinin Farkları BROKER SİGORTA ŞİRKETİ/ACENTESİ Sigorta veya reasürans alıcıları ile satıcılarını;bir sigorta veya reasürans sözleşmesi akdetmek amacıyla bir araya getiren gerçek veya tüzel kişilerdir. Sigorta şirketinden bağımsızdır. Müşterinin sigorta şirketleri karşısında temsilcisidir.Sigortalı adına hareket eder. Sigortalı adına en uygun olan risk yönetim ve sigorta ihtiyacını belirleme ve buna uygun ürünleri araştırarak sunma sorumluluğuna sahiptir. Yurt içi ve yurt dışı tüm sigorta şirketleri ile çalışma imkanına sahiptir. Sigorta şirketlerinin nam ve hesabına sigorta sözleşmelerine aracılık etmeyi veya bunları sigorta şirketleri adına yapmayı meslek edinen gerçek veya tüzel kişilerdir. Sigorta şirketinin temsilcisidir. Sigortalının isteklerine,temsil ettiği sigorta şirketinin ürünleri ile cevap vermeye çalışır ve ürün oluşturma sorumluluğu yoktur. Acentesi olduğu sigorta şirketi ile çalışma zorunluluğu vardır.

4 GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ 1990 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Türkiye’nin,Türk sermayeli en büyük Sigorta ve Reasürans Brokerliği şirketlerinden biridir. Otuz Teknik personeli,on sekiz Satış Uzmanı,yirmi beş bağlı Acentesi ile sektörde hizmet vermektedir. 25.000’in üzerinde özel ve tüzel müşteri portföyüne sahiptir. Hem kurumsal hem de bireysel “Tailor-Made” özel sigorta çözümleri sunmaktadır. 24 saat/7 gün CALL CENTER hizmeti vermektedir.

5 GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ HİZMETLERİMİZ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ HİZMETLERİMİZ Uluslararası Sigorta & Reasürans Risk Mühendisliği Riskin analizi & Riskin tanımlanması Riskin 3’ncü şahıslara devredilmesi Hasar önleme çalışmaları Karşılaştırılmalı sektör ve risk analiz raporlarının hazırlanması Alacak risklerinin yönetimi Hasar Yönetimi

6 GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ AVANTAJLARIMIZ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ AVANTAJLARIMIZ Sigortalı ihtiyaçlarına göre özel “Tailor Made “ sigorta sözleşmelerinin düzenlenmesi ve GENÇ SİGORTA BROKERLİK Wording. Sektörlere göre uzmanlık. Sigorta şirketleri üzerinde etkinlik. Firmanın benzer risklerini bir araya getirerek sigorta sözleşmelerinde bir standartın sağlanması. Yıl içerisinde değişebilecek ihtiyaçlara cevap verilebilmesi.

7 GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ AVANTAJLARIMIZ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ AVANTAJLARIMIZ Benzer sektörlerde ve alınan ürünlerde karşılaştırma imkanı ( Benchmarking ) Müşterinin mevcut sigorta poliçesinin analizinin yapılarak hasar kontrolü ve maliyet avantajını sağlayan sigorta programlarını hazırlamak. Sigorta poliçelerinin kontrol ve takibini yapmak. Çalışanlara,müşterilere sigortanın özellikleri ve bilinçli kullanımıyla ilgili brifingler vermek.

8 GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ AVANTAJLARIMIZ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ AVANTAJLARIMIZ HASAR ÖDEMELERİNDE, Hasar takibini, Hasar kontrolünü yapmak, Problemli hasarlarda , sigortalı haklarının korunması amacıyla sigorta şirketi yöneticileri nezdinde faaliyetler göstermek.

9 UZMANLIK ALANLARIMIZ ENDÜSTRİYEL İŞ KOLLARINDA LİDER BROKERLİK HİZMETİ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz UZMANLIK ALANLARIMIZ ENDÜSTRİYEL İŞ KOLLARINDA LİDER BROKERLİK HİZMETİ Gıda İnşaat,İnşaat Yapı Malzemeleri & Yaşam Merkezleri Otomotiv & Otomotiv Yan Sanayi Makine & Metal Elektronik Perakende & Alış Veriş Merkezleri Kimya & Kozmetik & İlaç sanayi Lojistik & Havacılık & Turizm Tekstil ve Hazır giyim KOBİ sigortaları

10 Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz
UZMANLIK ALANLARIMIZ TÜRKİYE SİGORTA MARKETİNDE YENİ BİLİNEN VE TECRÜBE BİRİKİMİ OLUŞMAMIŞ SİGORTA KONULARINDA EKSPERTİZ Kredi Sigortası Politik Risk Sigortası Yöneticilerin Sorumluluğu Sigortası ( D & O ) Ürün Kirlenmesi Sigortası ( Product Contamination ) Adam Kaçırma ve Fidye Bankaların Paket Sigortası ( Bankers Blanket Bond ) Ürün Geri Çağırma ( Product Recall ) Mesleki Sorumluluk ( Professional Liabilty ) Stockthrougput

11 Hayat-Bireysel Emeklilik
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz Genel Müdür Genel Mdr.Yrd. Tek. İşl.Sor. İşyeri Mühendislik Kaza Nakliyat Gemi Marina Tersane Sorumluluk Kredi Sig. Sağlık Hayat-Bireysel Emeklilik Hasar Reasürans Dep. Pazar. Sor. Ürün Geliştirme Satış Müşteri Temsilcisi Bağlı Acenteler Mali İşler Muhasebe Finans Takip Sigorta Şirketi Takip Tahsilat İnsan Kaynakları Lojistik Call Center Bilgi işlem

12 GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ PAYLAŞTIĞIMIZ ETİK DEĞERLERİMİZ Doğruluk ve dürüstlük. Uluslararası olmak. Gizlilik. Çalışanların başarıya katılımı. Ekip ruhu. Güvenilirlik. Yeniliğe ve değişime açık olmak Mükemmeliyetçilik. Kar sağlamak. Sadakat ve kalıcı olmak. Empati kurma ( Kendini müşterinin yerine koymak ) Şeffaflık ve eksiksiz bilgi vermek.

13 GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz GENÇ SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞİ İNSAN KAYNAKLARI VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ Genç Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nin Teknik işler departmanında otuz ( 30 ) çalışanı bulunmaktadır. Deneyimli genç kadromuzun sektör tecrübesi branşlara göre yedi ( 7 ) yıldır.Gerektiği durumlarda ,insan kaynaklarının artırılması düşünülerek fiziki alt yapı ( Ofis-Bilgi İşlem-Eğitim v.b ) hazırlanmıştır. Ekspertiz ve Risk değerlendirme konuları için ALESTA EKSPERTİZLİK ile ortak çalışma yürütülmektedir.Altmış beş ( 65 ) kişilik uzman kadrosu ile çözüm ortaklığı yapılmaktadır. Hukuksal konular göz önüne alınarak,sigorta sektöründe deneyimli ve uzman kadrosu ile yıllardır hizmet veren ORSA Hukuk Müşavirliği ile ortak çalışma yürütülmektedir.

14 İŞ AKIŞI Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz Uzmanlık
31 Sigorta Şirketi Uzmanlık Detaylı Teknik Analiz İstihdam Konusuna Hakim Müşteri Temsilcileri Kısa Sürede Teklif Hazırlama Poliçeleştirme TAKİP Poliçe Tahsilat Hasar Yenileme Farklı Poliçeler Üretimi Müşteri Memnuniyeti

15 ORTAK ÇALIŞMAMIZIN OLUŞTURACAĞI FAYDALAR
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz ORTAK ÇALIŞMAMIZIN OLUŞTURACAĞI FAYDALAR Fiyat rekabeti sağlayacak çoklukta sigorta şirketi ile çalışma imkanı. Prim,Tahsilat,Hasar takibi,7/24 Call Center hizmetlerinin verilmesi. Deneyimli Teknik Personel ile çalışma zorunluluğu. Poliçe yenilemede takibin yapılması. ( % 99 ) Personel yönetim sorumlulukların Broker tarafından üstlenilmesi. Müşterinin portföyde bulunmayan poliçelerinin portföye kazandırılması. Personelin ve brokerliğin kusur ve eksikliğinden dolayı müşterinin uğradığı zararın üstlenilmesi.(Mesleki Sorumluluk Poliçesi ) Müşteri şikayetlerinin çözümlenmesi.

16 ÇALIŞTIĞIMIZ SİGORTA ŞİRKETLERİ
Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz ÇALIŞTIĞIMIZ SİGORTA ŞİRKETLERİ

17 Teşekkür Ederiz Sizin Sesiniz,Güvenilir Temsilciniz
GENÇ SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ Bağdat cad. No.296 / Caddebostan-Kadıköy / İSTANBUL Pbx : Fax :


"Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları