Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın."— Sunum transkripti:

1

2 Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
Filonuz elinizin altında ! Sürücü bilgileri , ehliyet ve ruhsat bilgilerini kayıt altına alın . Marka modellinden başlayarak, aracınızın resminden , motor bilgisine kadar tüm detaylara tek tıklama ile ulaşabilirsiniz. Araç Motor hacminden , sürücülerinizin kan grubuna kadar tüm bilgileri sistem üzerinde saklayın. Satınalma & Kiralama Bilgileri Ruhsat & Ehliyet Bilgileri Marka -Model Donanım-Aksesuarlar

3 Yakıt Giderleriniz Kontrol Altında !
“Yakıt Giderleri”nizi kontrol ediyor musunuz? Ne kadar yakıt aldığınızı takip etmek istemez misiniz? Ritma Araç Filo Yönetimi, araçlarınızın yakıt giderleri ile ilgili ayrıntılı raporlar hazırlar. Departman , Personel , Araç Marka bazında yakıt tüketiminizi, Araçlarınızın 100 km’de ortalama ne kadar yakıt tükettiğini, 1 Litre yakıt ile kaç km yol gittiğinizi rahatlıkla görebilirsiniz.

4 OGS – KGS Geçişleri Otoyol Geçiş noktalarına ait ödemelerinizi sistem üzerinde kayıt altına alın ! Araçlarınızın işletme üzerindeki toplam maliyetini Analiz ederken OGS – KGS giderlerini ihmal etmeyin.

5 Trafik Sigortası , Kasko Sigortası
Sigorta sürelerinizi unutmayın ! Trafik ve Kasko sigortası poliçe bilgilerinizi maliyetleri ile birlikte , araç bazında kayıt altına alabilir, geçmiş dönem sigorta bilgilerinizi arşivleyebilirsiniz. Ritma Araç Filo Yönetimi uyarı sistemi sayesinde , süresi dolan sigorta işlemlerinizden anında haberdar olun.

6 Araç Muayene, Servis İşlemleri
Trafik Muayene tarihlerini kaçırmayın ! Ritma Araç Filo Yönetimi ile muayene tarihlerini takip edebilir, araçlarınızın geçmiş muayene işlemlerini inceleyebilirsiniz Araç Bakımlarınızı ihmal etmeyin ! Düzenli araç bakım işlemlerini sistematik hale getirebilirsiniz. Tarih veya KM bazında periyodik bakım işlemlerini organize edebilir, ilgili tarihlerde sistemin sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Servis İşlemleri Araç Servis işlemlerini detayları ile kayıt altına alın. Servis esnasında değişen / takılan parçaları fiyatları ile birlikte sisteme işleyin. Servis maliyetlerinizi denetleyin.

7 Lastik Değişimi , Egzost
LASTİK DEĞİŞİMLERİ Araçlarınızın ihtiyaca bağlı olarak lastik değişimlerini kayıt altına alabilirsiniz. Departman , Marka-Model , araç bazında raporlayabilirsiniz. EGZOST DEĞİŞİMLERİ Araçlarınızın ihtiyaca bağlı olarak egzost değişimlerini kayıt altına alabilirsiniz. Departman , Marka-Model , araç bazında raporlayabilirsiniz.

8 Trafik Cezaları , Kaza Tutanakları
Ceza almayı kim ister ! Sürücülerinizin aldıkları trafik cezalarını takip etmek ister misiniz? Üstelik programınız, ödeme günü yaklaştığında sizi uyarsın. Kaza geçirmek hepimizden uzak olsun! Bırakalım, bu tatsız konuda da her türlü tutanak, fotoğraf ve bilgiyi programınız tutsun.

9 Günlük iş ve görev takibi
Araç Görev Planlama Araçlarınızı başlangıç ve bitiş km bilgileri ile birlikte hangi tarihte, kimin tarafından ne amaçla kullanıldığını KM başlangıç ve bitiş bilgileri ile birlikte kayıt altına alabilirsiniz. Araç havuzunuzu görev planlamanıza göre doluluk , boşluk durumunu izleyebiliriniz.

10 Filo bilgileri biRr tıklama mesafesinde
Bilgi bir tıklama mesafesinde ! Araç Raporları Sürücü Raporları Yakıt Raporları Kilometre Raporları Sigorta Raporları Vergi Raporları Muayene Raporları Kaza Raporları Görev Planlama Raporları

11 Kimler Kullanıyor ? Referanslarımızdan Bazıları

12 İlgi ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz.
Teşekkürler İlgi ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz.


"Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları