Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Agency-1 Golf Otomasyonu
Advertisements

BİLGİLENDİRME BİM OTOMASYONU e-KURUM PROJESİ.
Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
MICROSOFT.NET MES YAZILIMI
Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
Satış Noktası Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Tanışma ABYSIS Sistemleri
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
CWIZ CALL CENTER.
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
Web Sitesi Yapılış ve Yayınlanma Aşamaları
Azrael Online Hasta Takip Programı
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
CPM MASTER ERP Kalite Yönetimi
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR.
ERP KULLANIM KILAVUZU.
Konak.NET.
1 DİNAMİK WEB SAYFASI. 2 Personel ve Öğrenciler ile tüm internet kullanıcılarına hizmet verebilecek, Ziyaretçilerin kolay anlaşılabilir bir ara yüz ile.
MUHASEBE Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA
Finans & Muhasebe Sunumu
Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax: STOK – COST CONTROL.
Petrol Ofisi Filo Yakıt Yönetim Sistemi Automatic
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu Karabük Valili ğ i Bilgi İş lem Ş ube Müdürlü ğ ü.
ATC Araç Takip Sistemleri
Enformatik Laboratuarları Otomasyonu. Özet İhtiyaç duyulma sebepleri Kullanım Alanları Kullanıcı Tipleri Modüller ve Özellikleri.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
Basılı ve Elektronik Ortamdaki Bilgilerin Birbirine Dönüştürülmesi
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
ROBOT KONTROLÜ HAZIRLAYANLAR Kenan ÖZTEKTEN Sıla KARASU Arif ADALAR
Taxim Lounge Hotel.
HASTANE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
bütçeleme ve tahminleme
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
Logo Ürün Ailesi e-Devlet Çözümleri Sevda Taşdemir.
TDMS TEMİNAT MEKTUBU TAKİP MODÜLÜ ve Firma Borç Takip Modülü
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
TAŞIMA ŞİRKETİ BÜROSU/ GÜMRÜKTE AYRILAN BÖLÜM
Sunum Planı KULLANIMA VERME VE SORUMLULUK :
Maliyet Tasarrufu ve Güvenli Baskı
Tablet Menü.
Akıl Defteri.
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Tablet Menü.
Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.
Basılı ve Elektronik Ortamdaki Bilgilerin Birbirine Dönüştürülmesi
AKE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ QR KOD SİSTEMİ İLE SAHADAN ÜRÜN TOPLANMASI VE TOPLANAN ÜRÜNE KARŞILIK PUAN-ÖDÜL SİSTEMİ.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
EOF KANTAR LOGO ENTEGRASYONU Daha Ekonomik Tam Entegre Çift İndikatör Desteği ve Ardışık Tartım Desteği (Sipariş ilişki Sevk veya Direkt Sevk) sunar. Çoklu.
Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri
PROEJE CRM Hazırlayan : Murat USLU
LOGISTICA Uluslararası Taşımacılık Yapan Forwarderlara Yönelik Operasyon Otomasyonu.
Sunum transkripti:

Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.

•Genel olarak sistemin kontrolünün yöneticide olması sağlanmış, operatöre verilen yetkiler dahilinde işlem yapılması sağlanmıştır. •Yönetici / Sorumlular mail sistemi ile istenir ise yapılan her işlemden haberdar edilir.

•IP Kameralar ile (giriş, çıkış ve üst) her tartımda 3 açıdan aracın fotoğrafı çekilerek toplamda 6 adet fotoğraf arşivlenir. •Sisteme entegre edilen bu kameralar ile operatör aracın kantar üzerindeki konumunu, veri giriş ekranında canlı olarak izler.

•Kantar’dan tartım yapılmadan araç geçmesi durumunda sistem ’KAÇAK GEÇİŞ’ olarak algılar ve tanımlı Yönetici / Sorumlulara aracın üç açıdan çekilmiş fotoğrafı ile birlikte anında mail atar. •Araç veya Şöför yasaklanabilir. Vukuatı olan Araç veya Şöför’ ün tartım’ ı engellenir.

•Araç tanımlamaları yapılırken Karayolları istiap hadleri de sisteme girilir eğer tartım esnasında istiap haddi aşılırsa (yetkiler dahilinde) tartım yapılmaz. Firma’ nın ceza yemesi engellenir. •Tartım yapılırken araç plakası girildikten sonra o araca ait eğer varsa son on tartıma ait daralar listelenir, daralardaki farklılıklar verilen limit’ i geçmesi durumunda tartım engellenir.

•Rapor Robotu sayesinde istenilen saat / saatlerde otomatik olarak kantar’ ait işlemlerin özet/detay raporları tanımlanan Yönetici / Sorumlulara mail atılır.

•Tartımı yapılan her malzeme için giriş ve çıkış olmak üzere Yönetici / Sorumlular belirlenir ve sisteme kayıt edilir. O malzemeye ait giriş veya çıkış hareketi olduğunda kayıtlı kişilere otomatik mail gider, Örnek ; ’’BESLER GIDA VE KİMYA SAN.TİC. A.Ş. Firmasından 34 BB3434 Plakalı araç ve nolu irsaliye ile Kg Ham Ayçiçek Yağı boşaltılmıştır’’

•Kantar Fişleri klasik kantar fişlerinin aksine lazer yazıcılar ile A5 kağıda çıktı alınır. Yazıcı’ nın renkli olması durumunda Kantar Fişinde Firma’ nın logo, marka ve araca ait renkli fotoğrafları kantar fişine basılır. Görsellik sağlanır.

•Bekleyen araç modülü sayesinde Malzeme boşaltmaya / yüklemeye gelen araçlar dan yöneticiler / sorumlular anında haberdar edilir. •Basılı Kantar fişlerinin dosyalarda arşivlenmesine gerek kalmaz. İstenilen kantar fişine gelişmiş arama kriterleri ile çok kısa zamanda ulaşılır, istenirse tekrar basılabilir.

•Program client-server mimarisinde tasarlandığından kullanıcılara verilecek yetkiler dahilinde Bekleyen araçlar, Tartımı yapılmış araçlar, raporlamalar v.s. network ortamındaki diğer Yönetici / Sorumlular tarafından da izlenebilir.

•Muhasebe Programları ile entegre olduğundan satış ve satınalma irsaliyeleri istenir ise otomatik olarak muhasebe de oluşturulur. •Ms SQL veritabanı kullanıldığından diğer kantar yazılımlarına göre (Access) Data_Base yapısı daha güvenilirdir.

•Gelişmiş raporlama sistemi sayesinde belirli iki tarih arasında; Plaka, Firma, Sipariş, v.s. Bazında özet ve detay rapor alınabilir. •Kantar Giriş ve Çıkışına monte edilen Led bilgi ekranları ile şöför’ e tartım bilgileri ve Aracı Durdur, Farları söndür, v.s. Gibi uyarı yazıları ile de şöför yönlendirilir.

•İstenir ise Şöför Bekleme odalarına konulacak led panel ile sırası gelen araçlar tartım’ a çağırılabilir. •Kantar Giriş ve çıkışında eğer varsa bariyer, trafik ışıkları vb. sistemler de kontrol edilebilir.