Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU"— Sunum transkripti:

1 LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
Mayıs 2015

2 Giriş ekranı Kullanıcı kodu girilir. Eğer varsa rotası seçilir.

3 Müşteri Listesi Satış elemanına bağlı veya girişte Rota seçilmişse o rotadaki müşteriler,bakiyeleri ve açık faturalarının ortalama günü görünmektedir. Sağ tarafdaki «i» butona basılırsa bu açık bakiyeyi oluşturan fatura listesi ve bekleyene sipariş listesi gelmektedir.

4 Sipariş listesi Üst panele dokunarak Sipariş listesi ,İrsaliye,Fatura ve Raporlar açılmaktadır. Siparişlistesinde eğer yetkisi varsa onaylamada yapabilirler. Raporlar bölümünde satış elemanın veya varsa yetkisi satış elemanı gruplarının ciroları ve hedefleri görünmektedir.

5 Açık faturaları ve bekleyen siparişleri

6 Müşteri seçiminden sonra gelen menü
Doğrudan arama ve mail gönderimi

7 Tahsilat Girişi Buradan Tahsilat girebiliri, Bunu yetkisi çerçevesinde çek,senet veya Kkartı gireblir. Eğer birden fazla POS varsa bunları bu menüden seçebilir.

8 Müsteri Ekstresi Müşterinin ekstresi görünmektedri. Listeyi anında PDF yapıp mail gönderebilirsiniz. Veya ilgisi satırın üzerine dokunarak belgenin veya faturanın detayını görebilirsiniz.

9 Sipariş Girişi Sipariş girişinde önce ödeme seçilir. Seçilen ödemeye göre ürünlerin fiyatları ve indirimleri görünür.

10 Ürün grupları Sipariş girilecek ürüne ait ürün grubuna dokunulur.

11 Ürün grubna bağlı ve satış elmanın yetkisine bağlı ürünler stok miktarları ve satış fiyatları gelmektedir. İlgili ürüne dokunarak ürün detayını ve detaylı resmini de görebilmektedir.

12 Sipariş oluşturma Sipariş oluşturmada müşterinin varsa diğer sevk adresleri seçilir. Açıklama girilir veya termin tarihi verilir. Sistem barkod okumayıda desteklemektedir. Siparişe ait detaylı bilgilerde mevcuttur. Toplam KG toplam Desi v.s.

13 Kulanıcı arayüz ayarları
Kullanıcı eğer isterse vede yetki verilmişse parametrelerini değiştirebilir. Sistemin her bölümünde yetkilendirme mevcuttur.

14 Satış elmanı takip Anlık satış elemanlarının konumlarını görebilirsiniz.

15 Satış elemanı günlük rotası
Satış elemanın günlük rotasını da inceleyebilirsiniz. Bu incelemeyi geçmiş tarihlerde de yapabilirsiniz.


"LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları