Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz
İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi rahatlıkla yapabileceğiniz gibi kurum takipleriniz için İdari Takip Uygulaması da yapabilirsiniz. Böylece; Hukuk Partner ile kredi kartı, fatura vb. alacaklardan doğan borçlar için -borçlu ilişkisi ağırlıklı- süreçleri yönetebilirsiniz. Kurumsal kredilerinden doğan borçlar için borçluya ait teminatları, bu teminatlar üzerinde 3. şahısların sahip olduğu hakları, borçluya ait gayri nakdi riskleri vb. takip edebilirsiniz. Yasal Takip Uygulaması Tüm yasal takip türlerini kendilerine has özellikleri ve süreçleriyle takip edebilirsiniz. Haciz, rehnin paraya çevrilmesi, iflas yoluyla yapılan takiplerde uygulanan, haciz, kıymet takdiri, satış, dava, tebligat, protokol, tahsilat, masraf, müvekkile ödeme vb. gibi süreçleri kolaylıkla yönetebilirsiniz.

13 Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz
DAVA YÖNETİMİ Dava dosyalarınızla ilgili olarak müvekkiliniz ile yaptığınız ön görüşmelerden başlayıp, davaların açılması ve sonuçlandırılması arasında ve sonrasında yaşanan tüm süreçleri Hukuk Partner ile yönetebilirsiniz. Duruşma günleri, ara kararlar, temyiz ve karar düzeltme süreçleriniz izleyebilir; her türlü dava dilekçesini büronuza uygun genel şablonlar olarak hazırlayıp kullanabilirsiniz. Davaları birleştirebilir veya ayırabilirsiniz. Dosya üzerinde yapılan işlemler ajandanıza uyarı kayıtları olarak aktarılır ve ilgili işlem yapılana kadar buradan takip edilirsiniz. Dava ve Duruşmalarınıza yönelik Görev Ataması yapıp kontrol edebilirsiniz. DANIŞMANLIK YÖNETİMİ Danışmanlığını yaptığınız müvekkillerinize ilişkin muhtelif işleri, sözleşme hazırlığı, anlaşmalar vs. gibi süreçleri yönetebileceğiniz modüldür.

14 Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz
FİNANS YÖNETİMİ İcra, dava, danışmanlık veya diğer mesleki faaliyetlerin sürdürülmesi sırasında oluşan her türlü parasal hareketi takip edebilir ve bu hareketlerden doğan hesap mutabakatlarını hem müvekkilleriniz hem de personel hesaplarınız bazında kolayca yapabilirsiniz. Dosyalarınızla ilgili olarak yapılan her türlü parasal işlem mutlaka bir onay mekanizmasından geçer. Ancak onaylanmış kayıtlar kesin hesaplara aktarılabilir. Böylece bu işlemler sırasında yapılabilecek hatalar ve istismarlar yok edilip paranın tam kontrolü sağlanmış olur. Ayrıca büronuzun genel yönetim giderlerini, ortakların hesaplarını vb. işleyerek faaliyet dışı giderlerinizin kontrolünü de kolayca sağlayabilirsiniz. AJANDA VE GÖREV YÖNETİMİ Dosyalarınızla ilgili faaliyetlerden doğan ve takip edilmesi gereken olaylar siz daha giriş yaparken ajandanıza aktarılır. Otomatik uyarı kayıtlarına ek olarak, görev yönetimi modülü ile personel arasında görev atamaları yapılabilir ve bu görevlerin sonuçlarını takip edebilirsiniz. Ajanda ve görev düzenleyici sayesinde ofis içi iletişimini sağlamış, yapılan ve yapılacak işleri de kayıt altına almış olursunuz.

15 Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz
DOKÜMAN YÖNETİMİ İcra, dava, danışmanlık ve diğer hukuki faaliyetleriniz sırasında sizin hazırladığınız veya size gelen evrakları ilgili dosyalara ekleyebilirsiniz. Bu şekilde tüm dosyalarınızın elektronik ortamda saklaması mümkün olacaktır. GÜVENLİK Detaylı yetkilendirme seviyesi sayesinde kullanıcıları sınırlandırabilirsiniz. Kullanıcılar farklı klasörlerde farklı yetkilere sahip olabilir. Yapılan her işlemin geri planda izi tutulur. Bu sayede hiçbir veri kaybolmaz, veriler üzerinde kimin ne işlem yaptığı kolaylıkla izlenebilir.

16 Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz
RAPORLAR İnteraktif Raporlar Dosyalarınızın durumunu anında görebilir, çalışmanıza yön verebilirsiniz. Dosyalarınıza buradan doğrudan ve ilgili alanlara ulaşabilir Standart Raporlar Müvekkilleriniz ile cari hesabınızı, hesaplarınıza ilişkin hareketleri ve parasal işlemlerinizi buradan takip edebilirsiniz. Q-Biz İş Zekası Hukuk Partner ile sahip olacağınız Q-Biz İş Zekası yazılımının Viewer versiyonu ile ofisinize ilişkin tüm bilgiyi liste, özet (pivot) veya Grafik şeklinde görüntüleyebilirsiniz. İstediğiniz kriterlerde hazırladığımız performans raporları ile analizler yapabilirsiniz.

17


"Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları