Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri"— Sunum transkripti:

1 Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri
Sanal Santral Pi Platformu Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri

2 Sanal Santral Pi Platformu
1 Sanal Santral Pi Platformu Bu sunumda size kısaca, Sanal Santrali ve bir operatör olarak, Sanal Santral Telekomünikasyon Tic. A.Ş nin Hizmetlerini, Sonrasında ise, Sanal Santral Telekomünikasyon A.Ş. Yazılım ekibi tarafından kodlanan ve bir devrim niteliğindeki « Pi Platformunu » anlatacağız. Sırasıyla, * Sanal Santral nedir? * Sanal Santral Telekomünikasyon Tic. A.Ş Hizmetleri. * Pi Platformunun nedir? * Pi Platformunun nasıl kullanılabilir? * Örnek bir kullanım Senaryosu. * Bilgi Linklerinin Paylaşımı.

3 Sanal Santraller 2 Kısaca Sanal Santral Nedir? Sanal Santral, kurumlara donanımsal santral yatırımı yapmaksızın, iletişim ihtiyaçlarını büyük bir esneklikle çözebilen yapılardır. Kuruma özel hazırlanan senaryolara göre santraller, bulut ortamında oluşturulur ve kurumun kullanımına verilir. Sanal Santral yapılarında, lokasyon bağımlılığı ortadan kalkar. Şehirler arası hatta milletler arası dahililer oluşturulabilir. Eski santral sistemlerine göre mali ve işlevsel bir çok avantaj elde edilir. Not: Detaylı bilgi den elde edilebilir.

4 Sanal Santral Hizmetleri
19 Sanal Santral Hizmetleri Sanal Santral, Türkiye de sektöründeki ilk kurum olması yanında, verdiği hizmet çeşitliliği ile de en önemli operatörlerdendir. Sanal Santral çatısı altında, Sanal Santral, İl Kodlu ve 0850 İle başlayan Numara Tahsisi, Numara Taşıma, SMS, Çağrı Merkezi, Beni Ara Hizmeti ve Pi platformu sayesinde de, Anket Robotu, Sipariş Robotu, Duyuru ve Kampanya Robotu, Tahsilat Robotu, Ticket Robotu,gibi hizmetler sunmaktadır. Sanal Santral aynı zamanda abone ve bayilerinden gelen talepler doğrultusunda hizmet iyileşmelerine giderken, her geçen gün piyasa şartlarına uyacak yeni hizmetlerini de devreye almaktadır.

5 Sanal Santral Pi Platformu Nedir?

6 Sanal Santral Pi 2 Kısaca Sanal Santral Pi NEDİR? Sanal Santral Pi, yeni nesil Sanal Santral için geliştirilmiş bir programlama çatısıdır. Sanal Santral sisteminde ki tüm çağrıları kendiniz programlayabilir ya da çağrılara göre, hangi işlevlerin yerine getirileceğini siz karar verebilirsiniz Pi platformu, Sanal Santral omurgasıyla tam bir entegrasyon içinde çalışmaktadır ve siz Pi ile, tüm Sanal Santral yapısına hakim durumdasınızdır.

7 Sanal Santral Pi 2 Sanal Santral Pi ile NELER YAPILABİLİR? Pi sistemi ile, bir anlamda kendi yazılımlarınıza konuşmayı öğretirsiniz. Bu sayede, yazılımınızda yapılacak tüm işlevleri müşteriler, telefonları ile yapabilir, hale gelirler. Oldukça rekabetli ortamlarda bu tür özellikler, sizin yazılımınızın tercih edilme konusunda bir adım daha öne çıkmanızı sağlayacaktır. Teknik olarak bakacak olursak ta Pi, içerisinde bulunan, yazıdan ses’e çevirme, tuş okuma, http post ve get metotları ile, Sanal Santral ile yazılımınız arasındaki iletişimi sağlar.

8 3 Sanal Santral Pi Bu kısımda Sanal Santral Pi ile sektörel bazda yapılabilecek işlev örneklerini görebilirsiniz. E-Ticaret Yazılımları : Telefonla sipariş alma, Siparişin durumunu telefon ile söyleme, Kapıda ödeme sipariş onayı, Kredi kartı ile ödeme alma CRM Yazılımları : Sipariş alma, Sipariş durumunu telefon ile söyleme, Müşterilere Fatura Tutarı Öğrenme, Ödeme sözü alma vb. Anket, Duyuru, Kampanya Yazılımları : Dinamik anket soruları oluşturma ve sorma, anket teyit için arama, duyuru ve kampanyalar için arayıp ön onaylar alma vb. Muhasebe Yazılımları: Cari mutabakat bilgisi, Ödeme sözü alma, Hatırlatma sistemleri vb ISS Manager Yazılımları : Müşteri tanıma, AKN bilgileri, Fatura bilgileri okuma, Arıza kaydı alma, Duyuru yayınlama vb. Bunun yanında Pi ile yapılabilecekler tamamen hayal gücünüze kalmıştır. Örneğin telefonla herhangi bir ürünün cinsini, adedini seçtirip, ödemeyi dahi telefonla alıp, satışı tamamlayabilirsiniz.

9 Sanal Santral Pi Platformu Nasıl Kullanılır?

10 Sanal Santral Pi Pi Platformu Nasıl Kullanılır?
4 Sanal Santral Pi Pi Platformu Nasıl Kullanılır? Pi için geliştirdiğimiz kendi yorumlayacımız, Javascript programlama dilinde ki, kod sentaksıyla çalışır. İşlemler için standart metotlar hazırlanmıştır. Pi çatısı için kodlarınızı Sanal Santral müşteri panelinizde ki, uygulamalar kısmından, yeni uygulama ile açtığınız kod alanına eklersiniz. Bir Pi hizmetini standart bir API yapılarının aksine dakikalar içinde devreye alabilirsiniz.

11 Sanal Santral Pi Platform Örnek Senaryo ve Linkler

12 Sanal Santral Pi Örnek Bir Sanal Santral Pi Senaryosu
5 Örnek Bir Sanal Santral Pi Senaryosu Örnek bir senaryoda Akıllı Ticaret marka E-Ticaret yazılımını kullanan Likit Telekom firması,  numaralı telefonda bir iletişim merkezi işletiyor olsun. Geliştirdiğimiz Pi uygulaması ile   numaralı telefonu  Likit Telekom  firmasının bir müşterisi aradığında, Pi uygulaması arayan telefon numarasını,  Akıllı Ticaret yazılımından kontrol ederek, arayanın kayıtlı bir müşteri olup olmadığına bakar. Eğer arayan kişi kayıtlı bir müşteri ise, otomatik olarak müşterinin ismi sistem tarafından söylenir ve otomatik olarak müşteri menüsüne yönlendirilir. Örneğin müşteri’ye, Sipariş durumunuzu sorgulamak için 1, İade bildirimi yapmak için 2’ye basın diye bir menü, Pi uygulamamız içerisinden çalıştırılır. Müşteri 1 tuşuna basarsa, müşteriden durumun sorgulanması için, sipariş numarası istenir ve numara müşteri tarafından girildikten sonra,  Akıllı Ticaret  yazılımından sipariş durumu sorgulanır ve TTS (Text To Speech) ile siparişin durumu okutulur ( Siparişiniz hazırlanmaktadır - Siparişiniz Kargolanmıştır - Siparişiniz Emre Vural Beye teslim edilmiştir vb.) Müşteri eğer 2 tuşuna basarsa, iade bildirimi yapılacak sipariş numarası istenir ve girilen sipariş numarası  Akıllı Ticaret  yazılımına gönderilecek iade bildirimi oluşturulması sağlanır. Bu ve bunun gibi senaryolar Pi uygulaması ile çok rahatlıkla geliştirilebilir. Ayrıca yazılımınızdan Sanal Santral çağrı başlatma API si kullanılarak çağrı başlatabilir, çağrının açılmasının ardından otomatik olarak verdiğiniz Pi uygulaması çalıştırıllabilir.

13 Yazılım Destek Sanal Santral Yazılım Destek
19 Yazılım Destek Sanal Santral Yazılım Destek Bayilerin her zaman yanında olan «Profesyonel Yazılım Ekibi» Senaryo - Örnek kod - Sistem çalışma mantığı - Pi Kod yazımı ve API kullanımı gibi konularda yazılım ekibimiz her zaman yanınızdadır. Not: Yazılım ekibimizle direk bağlantı kurabileceğiniz, Slack yazılım linki, sunumun sonunda bilgi linkleri kısmında paylaşılmıştır.

14 Sanal Santral Pi Pi Komutlar Linki, https://api.sanal.link/#api-Pi
6 Sanal Santral Pi Bilgilendirme Linkleri Pi Komutlar Linki,   Pi Örnek Kod Deposu Linki, Sanal Santral Hakkında Detaylar Linki, Yazılım Ekibi Slack Yazışma Programı Kullanıcı Linki,

15 Sanal Santral Telekomünikasyon Tic. A.Ş.
1371 Sok. No:5/702 Konak / İzmir 1371 Sok. No:5/702 Konak / İzmir 1371 Sok. No:5/702 Konak / İzmir Sanal Santral Telekomünikasyon Tic. A.Ş. 1371 Sok. No:5 / 7 Çankaya Konak İZMİR


"Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları