GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

Özürlüler Destek Programı Hibe Programının Konusu:
Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
TÜRKİYE’DE OTİZM İÇİN NELER OLUYOR?
SİİRT İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI
Meriç Belediyeler Birliği
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
Eylem Planı Sonraki Adımlar
T.C. BURSA VALİLİĞİ AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ
GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ.
GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ ANKARA VALİLİĞİ.
Yenilikçi Yöntemlerle Kayıtlı İstihdamın
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Proje Teknik Toplantısı 9 Ocak 2013 KASTAMONU
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
TAYYAR KUZ Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ
Aile ve Sosyal Politikalar
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ SEMİNERİ.
HAYATTAN EMEKLİ OLUNMAZ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Tematik Izleme Toplantısı
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
ÜST YÖNETİCİ İLGİLİ MÜDÜRLÜK GÖNÜL ELÇİLERİ KOORDİNASYON BİRİMİ KOORDİNATÖR MÜDÜRLÜK GÖNÜL ELÇİLERİ BİRİMLERİ SAĞLIKLI YAŞLANMA VE KUŞAKLAR ARASI UYUM.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
İMAR İSKAN VE KOOPERATİF ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
KÜÇÜK YATIRIMLAR FONU ORMANLARIMIZIN EKONOMİK, SOSYAL VE ÇEVRESEL KATKILARI ÜZERİNE YEREL UYGULAMALAR PROJESİ “Yaşam için Fırsat, Doğa için Destek” İÇERİK.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
15 OCAK YILI FAALİYET PLANI SUNUMU * KUMRU İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Valilikler koordinasyonunda illerde yapılan çalışmaların Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi’ne katkı sağlaması İçişleri Bakanlığı.
HASTA HAKLARI SAVUNMA ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME DERNEĞİ
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
YERELDE AB SÜRECİ.
 HOŞGELDİNİZ.   VALİLİĞİMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYONLAR, YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER  PAYDAŞ KURUMLARIN YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR  PAYDAŞ KURUMLARCA.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
“TÜRKİYE SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM PROGRAMI İL EYLEM PLANI”
15 Ekim 2012 Afyonkarahisar ENGELLİLERİN HAKLARINA İLİŞKİN SÖZLEŞMENİN UYGULANMASININ TEŞVİK EDİLMESİ VE İZLENMESİNE İLİŞKİN ULUSLARARASI VE ULUSAL MEKANİZMALAR.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES) GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES)
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRLÜĞÜ.
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJESİ
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ
MOTİVASYONU VE BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ
MURATLI OKUYOR ŞUBAT – “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.
BALYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
Türkiye de Bir İlk “OKULUM DESTEKLENİYOR HAYALİM GERÇEKLEŞİYOR” OKUL GELİŞİM PROGRAMI Nisan 2010 Uygulama Toplantısı Mustafa YÜRÜK OGP Koordinatörü.
MESLEKİ EĞİTİMİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ
Proje, İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA)’nın Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenmektedir.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
ALTINDAĞ SOSYAL HİZMET ERKEZİ
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
SEYHAN HAVZASI SEKTÖREL SU TAHSİS PLANI HAZIRLANMASI PROJESİ T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Güney CAN Uzman Havza Yönetimi.
ETKİLEŞİM ve İŞBİRLİĞİ
İKS UYGULAMA, İZLEME DEĞERLENDİRME İKS SONUÇLARIN PAYLAŞILMASI.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Sunum transkripti:

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi", toplumda "gönüllülük" kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek üzere 19/12/2012 tarihinde hayata geçirilmiştir. PROJENİN AŞAMALARI Koruyucu Aile Kaliteli Yaşlanma ve Kuşaklararası Uyum Engelli Hizmetlerine Erişim Aile ve Yoksulluk Kadın ve Güçlenme

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ Projenin önceliği olan ”Koruyucu Aile Basamağı” nı ilimizde daha da yaygınlaştırmak üzere 20/12/2012 tarihinde Sayın İlksen KOLAT Hanımefendinin projeyi anlatan bilgilendirme toplantısı Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde yapılmıştır. 27/12/2012 tarihinde Kırıkkale ilinde mevcut Koruyucu Ailelerimiz için Tanışma ve Projeyi Tanıtma Yemeği Kırıkkale Polis Evi’nde düzenlenmiştir. 28/12/2012 tarihinde Kırıkkale ASP İl Müdürlüğü’nde Hanımefendi başkanlığında yeniden Değerlendirme ve Planlama Toplantısı gerçekleştirilmiştir. İl genelinde Sayın Valimiz Ali KOLAT başkanlığında gerçekleştirilecek bir toplantı ile “Gönül Elçileri Projesi Yürütme Kurulu” oluşturulması ve toplantının yapılması planlanmıştır.

KORUYUCU AİLE 6 AYLIK İŞ PLANI Amaç: Çalışma prensiplerini belirleyerek ekibi kurmak, projeyi tanıtmak ve kamuoyu oluşturmak. - Gönül Elçileri Ekibinin Oluşturulması - Koruyucu Aileye Yerleştirilebilecek Çocukların Tespitinin Yapılması - Projenin Yerel Medya İle Paylaşılması - Koruyucu Aile Adayları Bilgilendirme Toplantılarının Yapılması - Aylık Raporun Hazırlanması

- Gönül Elçileri Ekibinin Oluşturulması Tanışma ve Bilgilendirme Toplantıları * Projenin önceliği olan ”Koruyucu Aile Basamağı” nı ilimizde daha da yaygınlaştırmak üzere 20/12/2012 tarihinde Sayın İlksen KOLAT Hanımefendinin projeyi anlatan bilgilendirme toplantısı Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde yapılmıştır. * 27/12/2012 tarihinde Kırıkkale ilinde mevcut Koruyucu Ailelerimiz için Tanışma ve Projeyi Tanıtma Yemeği Kırıkkale Polis Evi’nde düzenlenmiştir. * 28/12/2012 tarihinde Kırıkkale ASP İl Müdürlüğü’nde Hanımefendi başkanlığında yeniden Değerlendirme ve Planlama Toplantısı gerçekleştirilmiştir. * İl genelinde Sayın Valimiz Ali KOLAT başkanlığında gerçekleştirilecek bir toplantı ile “Gönül Elçileri Projesi Yürütme Kurulu” oluşturulması ve toplantının yapılması planlanmıştır. * 04/01/2013 tarihinde Hanımefendi Başkanlığında A – Protokol ile toplantı planlanmıştır. * Sivil Toplum Kuruluşları ile “Koruyucu Aile Günleri” düzenlenmesi planlanmıştır. * İlgili kuruluşların iletişim listesinin hazırlanması planlanmıştır.

- Koruyucu Aileye Yerleştirilebilecek Çocukların Tespitinin Yapılması Kırıkkale Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda ve Çocuk Evlerinde kalmakta olan çocuklarımızdan Koruyucu Aile Hizmetinden yararlandırmaya uygun olanların meslek elemanlarınca tespit edilmesi planlanarak Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ile gerekli görüşmeler yapılmıştır.

KORUYUCU AİLE 6 AYLIK İŞ PLANI Amaç:Koruyucu Aile Hakkında Bilgilendirme - İl/İlçelerde Yerel Yöneticilerle Bilgilendirme Ziyaretleri - Ailelere Yönelik Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantıları - Koruyucu Aile Adayları İçin Bilgilendirme Toplantıları - Gönül Elçiliğinin Sürdürülebilirliği İçin Koordinasyon Toplantıları - Aylık Raporlama

KORUYUCU AİLE 6 AYLIK İŞ PLANI Amaç: Potansiyel Aileleri Koruyucu Aile Konusunda Bilgilendirmek - Ailelere Yönelik Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantıları - Koruyucu Aile Adayları İçin Bilgilendirme Toplantıları - Gönül Elçiliğinin Sürdürülebilirliği İçin Koordinasyon Toplantıları - Aylık Raporlama

KORUYUCU AİLE 6 AYLIK İŞ PLANI Amaç: Aday Koruyucu Ailelere Yönelik Farkındalık Geliştirme - Ailelere Yönelik Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantıları ( Yüz yüze görüşmelerin yapılması ) - Koruyucu Aile Adayları İçin Bilgilendirme Toplantıları - Gönül Elçiliğinin Sürdürülebilirliği İçin Koordinasyon Toplantıları - 3 Aylık Proje Raporunun Değerlendirilmesi

KORUYUCU AİLE 6 AYLIK İŞ PLANI Amaç:Koruyucu Aileler İle Çocuklar Arasında Diyalog Köprülerinin Oluşturulması İçin İlgili İl Müdürlüğü Uzmanına Yönlendirmek - Ailelere Yönelik Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantıları ( Yüz yüze görüşmelerin yapılması ) - Koruyucu Aile Adayları İçin Bilgilendirme Toplantıları - Gönül Elçiliğinin Sürdürülebilirliği İçin Koordinasyon Toplantıları - Aylık Raporlama

KORUYUCU AİLE 6 AYLIK İŞ PLANI Amaç: Koruyucu Aile Kapsamında Yapılan Çalışmaları Değerlendirmek - Gönül Elçiliğinin Sürdürülebilirliği İçin Koordinasyon Toplantıları - Genel Değerlendirme Toplantısının Yapılması - Proje Raporunun Yazılması ve Sonuçların Kamuoyu İle Paylaşılması