Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik."— Sunum transkripti:

1 Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER)
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Senato Bilgilendirme Toplantısı Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi R Salonu 03 Mart 2015, Sıhhiye-ANKARA

2 Son 6 Ayda Yapılan Çalışmalar
Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen «Hacettepe Üniversitesi Öğrencilerinin Akademik Başarısını Etkileyen Faktörler» isimli araştırma projesi üzerinde çalışıldı. Proje No: A

3 Sunu «Hacettepe Üniversitesi Öğrencilerinin Akademik Başarısını Etkileyen Faktörler» isimli araştırmanın bulguları 05 Kasım 2014 tarihinde Üniversitemiz Senatosunda sizlerin bilgisine sunulmuştur.

4 Araştırma Raporunun Yazılması
Senato sunumundan sonra araştırma raporu hazırlandı. Rapor, tarihinde Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi’ne teslim edildi.

5 Yapılması Planlanan Çalışmalar
PDRMER Yönetim Kurulu’nun tarihinde aldığı karar gereğince, 1- Projeden makaleler üretilip yayınlanması, 2- Araştırma bulgularından da yararlanarak, Hacettepe Üniversitesi öğrencilerine -Etkili-Verimli Ders Çalışma, -Akademik Başarıyı Etkileyen Faktörler -Öğretim Elemanı- Öğrenci İlişkileri konularında seminerlerin organize edilmesi planlanmaktadır.

6 Mesleki Yeterlik Kurumu (MYK)
PDRMER, MYK ile görüşmelerini sürdürmektedir. PDRMER ve Kariyer Merkezi, MYK ile işbirliği içinde Mayıs 2015’de Meslek standartlarının ve yeterliklerinin belirlenmesi ile yetkilendirme belgesinin düzenlenmesi konularını değerlendirmek amacıyla Üniversitemizde bir toplantı yapmayı planlamaktadır. Bu toplantıya tüm öğretim üyelerimizin davet edilmesi düşünülmektedir.

7 Teşekkürler…


"Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları