SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
UTIKAD MARSH Tanıtım Sunumu
Advertisements

YAT SİGORTALARI.
Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasürans Brokerliği Ltd. Şti.
İSTANBUL BAROSU AVUKATLARI MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
06/03/11 06/03/11 BENİM SİGORTAM 1.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
CHARTIS SİGORTA A.Ş..
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
Biz her gün size daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünüyoruz, "Size ise hayattan geri kalmadan tadını çıkarmak kalıyor" Prestige Card hayatınızı.
YANGIN BRANŞI SİGORTA ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
KASKO.
SORUMLULUK SİGORTALARI
NAKLİYAT SİGORTALARI.

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
Tek bir poliçe ile tüm aile fertleri sigortalı…
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
TARSİM ÇİFTÇİ EĞİTİMİ SARAY İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
2003 – 2013.
ÖZEL HASTANELERDE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASININ İŞLEYİŞİ VE SORUNLARI
MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
TEDAVİ İŞLEMLERİ.
RİSK YÖNETİMİ 1. HAFTA.
İŞ KAZASI İş kazası; Sigortalının işyerinde bulunduğu sırada,
Doğrudan Tazmin Sistemi (DTS) Takas Odası Projesi
KONU: İŞ KAZALARI VE MESLEK HASTALIKLARININ MALİYETİ
CM Limburg: hayatınızdaki güven. CM LIMBURG, LIMBURG’LULARIN EN AZ 57 %’sine HİZMET SUNMAKTADIR! CM-Limburg: en büyük sağlık sigortası.
Prof. Dr. Nilüfer Narlı Değerlendirme 14 Nisan 2009.
HIRSIZLIK SİGORTASI.
Makine kırılması yangın yıldırım infilak kötüniyet terörizm dahili su basması yer kayması araç çarpması komşuluk mali sorumluluk hasar halinde mimar mühendislik.
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI KONUT SİGORTALARI SUNUMU 07/02/2012 Consumer Connexions Osman Mert & Melis Oktay Istanbul.
PINAR SRC VE PSİKOTEKNİK MERKEZİ
KONUT SİGORTALARI Konut sigortanızı yaptırırken 3 türlü seçim yapabilirsiniz: Konut sigortası ile bina ve isteğe bağlı olarak içinde yer alan eşyalar güvence.
Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası 19/10/2010, İstanbul 19/10/2010, İstanbul.
Sigorta Hukuku /9/ Kaş Uluburun.
KASKO SİGORTASI.
Motorlu aracın işletilmesi sırasında 3
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ( Tedavi Yardımları Şefliği) hacettepe.edu.tr 15 Ocak Ocak 2009.
SİGORTA TÜRLERİ 4. HAFTA.
AK Sigorta Ücretsiz İşyeri Sigortası Kampanyası.
KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI
ALMANYA‘DA YAŞAMAK İSTEĞE BAĞLI SİGORTALAR. İhmal, hata veya şanssızlık sonucu oluşabilecek bazı olayların mali sorumluluğu kişilerin ve ailelerin güçlerinin.
ALMANYA‘DA YAŞAMAK SOSYAL SiGORTALAR. Bütün sosyal devlet sistemlerinde olduğu gibi, Almanya da da sosyal yaşam, farklı sosyal sigortalarla güvence altına.
1.3. Genel Sorumluluk Sigortaları. Bir toplum içinde yaşayan insanların, içinde yaşadıkları toplumun koyduğu koşul ve kuralları gereğince yerine getirmek.
Yangın ve Doğal Afet Sigortaları
Montaj Sigortaları, Montaj Bütün Riskler. Bu sigorta teminatı, kuruluş sırasında tesise monte edilecek makinaların, montajının başlamasından montaj işleminin.
SORUMLULUK SİGORTALARI
INCOTERMS 2.) CARRIAGE AND INSURANCE PAID TO (CIP ) a.) Satıcının Yükümlülükleri b.) Alıcının Yükümlülükleri c.) Taşıma Sözleşmesi d.) Sigorta Sözleşmesi.
İŞYERİM PAKET SİGORTALARI
DENIZ YOLU YOLCU TAŞıMACıLı Ğ ı ZORUNLU MALI SORUMLULUK SIGORTASı CEM İ L GÖKTAŞ 1.
 5, 6, 7 inci sınıflara yönelik olarak Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı, 28 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye saatiyle saat 10.00’da yapılacaktır.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
HAVACILIK SİGORTALARI
1 Ziraat Sigorta A.Ş.. 2 Ziraat Sigorta A.Ş. TIBBİ KÖTÜ UYGULAMAYA İLİŞKİN ZORUNLU MALİ MESULİYET SİGORTASI (HSS)
 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.
EV SİGORTASI AİG SİGORTA. AIG SİGORTA EV SİGORTASI TEMİNATLAR Yangın, Yıldırım, İnfilak Konut Ek Teminatları (Dahili Su, Duman, Fırtına, Yer Kayması,
İŞ KAZALARININ ANALİZ ÇALIŞMALARIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ Ülkemizde inşaat sektöründe meydana gelen iş kazaları sonucunda; daimi iş görmezlik ve ölümle maddi.
Ticari genişletilmiş kasko. Ticari kasko ürünü Ürünümüzün sunduğu teminatlar; Aracınızın çarpması ya da aracınıza çarpılması Aracınızın çalınması Aracınızın.
Kanser sigortası. Kanser Hastalığı (Cilt Kanseri hariç) Kanser Kanser Hastalığı, yeni anormal hücrelerin fokal otonom bir şekilde çoğalarak normal dokulara.
Dinamik sağlık sigortası. Yatarak tedavi planı dinamik sağlık sigortası Poliçeye giriş yaşı 6 ile 44 arasında olan ve geniş sigortalılık süresine sahip.
Konu : Sigorta – Trafik Cezaları – Trafik Suçları
DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI Başa Dön. Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Büyükbaş Hayvan.
 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası.   Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda.
Laboratuvar (Tıbbi Tahlil Hariç) ve Muayene Hizmetleri (Egsoz Ölçümü Dahil) Mesleki Sorumluluk Sigortaları sigorta Kapsamı Bu sigorta ile sigortacı; sigortalının.
BÖLÜM 6: SİGORTA SÖZLEŞMESİ - I
PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ
YENİ TARIM SİGORTALARI SİSTEMİ DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTASI.
Multi Medya Mesleki Sorumluluk Sigortası
Avukat Mesleki Sorumluluk Sigortası
Sigortanın tanımı Sigortacının alacağı bir prim karşılığında bir kimsenin para ile ölçülebilir, yasa ile korumaya değer bir menfaatine zarar veren bir.
Sunum transkripti:

SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI

SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI Çocukların odasında tavan akıyor! Ya evime Uçak Çarparsa? Misafire ait değerli eşyalara ya bir şey olursa? Çeşme açık kalmış, evi su bastı! Dışarıda fırtına var benim evimde İse sigorta! Olası kazalara karşı tüm ailem güvende! Anten devrildi çatıda hasar var!

SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI TEMİNATLAR GENERALİ SİGORTA Yangın, Yıldırım, İnfilak Var Sel-Su Baskını Dahili Su Fırtına Kar Ağırlığı Duman Yer Kayması Kara Taş. Çarpması Hava Taş. Çarpması Hırsızlık Deprem Terör

SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI TEMİNATLAR GENERALİ SİGORTA Enkaz Kaldırma Masrafları Var Yangın Mali Mesuliyet Cam Kırılması Kıymetli Eşya Nakit Para ve Kıymetli Evrak Kira Kaybı İkamet Değişikliği Masrafları Elektronik Cihaz Tv ve Radyo Antenlerinin Devrilmesi Elektrik Hasarları Gıda bozulması Yakıt sızması Konut Dışındaki Eşyalar Misafir eşyaları Boya, badana İzolasyon yetersizliği Enflasyon Endeksi Generali Konut Yardım Hizmeti Aile Sigortası * Kapkaç * Ferdi Kaza * 3. Şahıs Mali Sorumluluk

SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI EK AÇIKLAMALAR *Aile Sorumluluk *Ferdi Kaza *Generali Konut Yardım Hizmeti

Aile Sorumluluk Teminatı SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI Aile Sorumluluk Teminatı Aile Sorumluluk Teminatı, Aile bireylerinin kişisel sorumlulukları nedeniyle üçüncü şahısların uğrayacağı maddi ve bedeni zararları,Sigortalının hizmetinde çalışan kişilerin kaza sonucunda uğrayacakları zararları, Sigortalının sahibi olduğu evcil kedi ve köpeklerin vermiş olduğu bedeni ve maddi zararlar teminat altına alır. Herhangi bir olay veya olaydan kaynaklanan olaylar serisi başına ve de yıllık olarak poliçede gösterilen eşya sigorta bedelinin % 10’u ile sınırlı olup maddi zararlarda olay başına 25 USD karşılığı TL. tenzili muafiyet uygulanır. Eşya teminatının verilmemiş olması durumunda bu teminat sigorta kapsamı dışındadır.

Ferdi Kaza teminatı poliçeye dahil edilmiştir! SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI Kişi Başı50.000 TL limitle , (Ölüm –S.Sakatlık ) Ferdi Kaza teminatı poliçeye dahil edilmiştir! ** Teklif aşamasında belirtilen tüm aile fertleri teminat altına alınacaktır. Ad ve Soyadları Poliçede açıkça belirtilmiş olmak koşuluyla, sigortalının kendisi, eşi ve aynı çatı altında yaşayan çocukları ile bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerinin maruz kalacakları kazalar sonucu oluşacak ölüm ve sürekli sakatlık halleri poliçede belirtilen vefat ve sürekli sakatlık teminat limitleri ile Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartları çerçevesinde teminat kapsamına alınmıştır. Aile ferdi kaza teminatı poliçede eşya teminatı verilmişse geçerlidir.

Generali Konut Yardım Hizmetleri TEMİNAT KAPSAMLARI TEMİNAT LİMİTLERİ YILLIK AZAMİ KULLANIM ADEDİ Su Tesisatı Hizmeti 250 USD 3 Elektrik Tesisatı Hizmeti Cam İşleri Hizmeti 350 USD Çilingir Hizmeti 150 USD Anahtar/Kilit Sorunu Nedeniyle Konut/İşyeri İçerisindeki Şahısların Kurtarılması Otelde Konaklama Azami 3 (üç) gece 1 Konut Korunması ve Gözetimi Azami 72 saat Hastanede Yatma Durumunda Yardım Doktor ve Ambulans Gönderimi İl Sınırları İçinde Limitsiz, İl Sınırları Dışında 200 USD Limitli Sabit Faturaların Ödenmesi Azami 3 (üç) Ay Süreyle Öngörülmeyen Dönüş Dönüş için Otobüs Bileti Vefat Halinde Cenazenin Nakli   Pet-Line Hizmeti Tıbbi Bilgi & Danışmanlık Rezervasyon Hizmetleri Rezervasyon / Bilet Alımı / İndirimli Tarife Uygulaması Diş tedavi 2000 TL

TEŞEKKÜRLER Mart, 2011