Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2003 – 2013.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2003 – 2013."— Sunum transkripti:

1 2003 – 2013

2 Mikrosigorta Nedir?

3 Mikrosigorta Nedir Türkiye Grameen Mikrofinans Programı kapsamında verilen Mikrokrediler ile, dar gelirli 60,000 kadınımız, üretici hale getirilirken, onurlu bir hayatın da temeli atılmaktadır. Mikrosigorta bu vatandaşlarımızın bin bir emekle ortaya çıkardıkları hayatlarını beklenmedik kazalara karşı koruma altına almak için, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül’ün girişimleriyle, Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasurans Brokerliği aracılığıyla Güneş Sigorta tarafından, 2011 yılı Aralık ayında, kaza sonucu ölüm, sürekli sakatlık teminatlarını kapsayan ve terör, deprem gibi doğal afetleri ayda yalnızca ¨1 ödeyerek ¨ teminat altına alan, bir ferdi kaza sigortasıdır.

4 Neleri Kapsar Normal kaza halleri (araç carpması, düsme gibi ani beklenmedik kazalar.   Terör sebebiyle meydana gelen kaza ve ölümler. Deprem sebebiyle meydana gelen kaza ve ölümler. Tabii afetler sebebiyle meydana gelen kaza ve ölümler. Gaz zehirlenmesi (Baca, tüpgaz kaçağı, kombi, polis gazı vs.) Yanıklara maruz kalma ve yanma. Ani bir hareket sebebiyle adele ve sinirlerin incinmesi, burkulması, kopması. Yılan, haşeret sokması sonucundaki zehirlenmeler. Isırılma sonucu kuduz olma, vefat ve sakatlık. Ayrıca cenaze masrafları da dahildir.

5

6 Hayat Süprizlerle Dolu
Yarının bizlere ne getireceğini bilemeyiz. Beklenmedik süprizlerin hayatımızın gidişatını değiştirmesine izin vermeyelim. Mikrosigorta ile hayat yolundaki tüm riskleri kontrolümüz altına alıyoruz.

7 Mikrosigorta Yoksullar İçin Cam Simidi
Mikrofinans üyesi Nuray Pişiren, geçirdiği talihsiz trafik kazası yüzünden hayatını kaybetmiştir. Mikrosigorta sayesinde varislerine ¨ teminat ödemesi yapılmıştır. Yaşanan bu üzücü olay ile Mikrosigortanın önemini bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Mikrofinans üyeleri, Mikrokredi ile kurdukları işle ailelerini geçindiriyor. Bu nedenle onların güvence altına alınması çok önemli. Karşılaşabilecekleri herhangi bir kaza sonucunda tüm ailenin geliri son bulacağı için Mikrosigorta ile aslında sadece girişimci kadınlarımızı değil bir anlamda onların ailelerini de sigorta altına almış oluyoruz.

8 Teşekkürler


"2003 – 2013." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları