KİRALIK KASA KİLİT KULLANIMI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ALEVSIZDIRMAZLIK TESTİ
Advertisements

DEM MUHASEBE PROGRAMI EĞİTİM SUNUMU
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
KABLOLU AĞ Özden SERTÇELİK Koray Adil YILMAZ. Türkiye Çapı Genel Ağ Yapısı.
CNC GİYOTİN Sac malzemelerin belirli boyutlarda kesilmesi için kullanılan tezgahlardır. Geçmişte bu tezgahlar manüel olarak kullanılmalarına karşın günümüzde.
izoBOZZ, A SINIFI KAZANÇ
ERP PROGRAM TANITIM Öncelikle ERP nedir?
2 3 ÜST YÖNETİMİN LİDERLİĞİNDE, TAKIM HALİNDE BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA, İŞLETME PROBLEMLERİNE GÖRE ÇÖZÜM BULUNMASIDIR. 4.
SANAL ELBİSE DOLABI YAPIMI
Çağrı BARUT Danışman Kerim ÇETİNKAYA
HAFIZALI KOLTUKLAR VE AYNALAR
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Huffman Encoding by Snowblind.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
ABKANT İLE BÜKME Cnc Abkantın Çalışma Prensibi
İNŞAAT TEKNOLOJİSİ YAPI TESİSAT BİLGİSİ.
IIA Küresel Sertifikalar Kapınızı Fırsatlara Açın.
MALZEME MALİYETLERİ Malzeme Maliyetlerinin Ayrımlanması
MAKİNE TEKNOLOJİLERİ ALANI
BASİT MAKİNELER (Konu Anlatımı).
Ayın Evreleri.
ÇELİK BİRLEŞİM ARAÇLARI 3.Çelik Birleşim Araçları
European Manufacturing Innovation Survey 2004 Avrupa İmalat Sanayiinde Yenilik Araştırması 2004 Proje Konsorsiyum Ülkeleri: Almanya, Avusturya, İngiltere,
1. Isı alır genleşir, ısı verir büzülür
Alan Ölçüleri.
Makina Tanıtımı.
YARDIMCIM KESİCİ Fatıma Aynur Silpağar 7-A 80 Teknoloji Tasarım.
AKIŞ ŞEMASI Akış şeması belirli bir işin yapılabilmesi için, basit işlemlerle şema halinde gösterilmesidir. Kısaca algoritmanın şemalarla gösterilmesidir.
AÇI Kenar Köşe Açık bir makasın kolları, açının kenarlarıdır. Makasın kollarını tutan pim makasın köşesidir.
CNC TEL EROZYON Tel erozyon ile işleme, elektrot olarak bobin şeklinde makaraya sarılan iletken telin, sürekli olarak yukarıdan aşağıya doğru ilerletilmesi.
TDMS FİŞ UYGULAMALARI AVANS ALMA – AVANS İADE
ELEKTRİK ÇARPMASI.
ÖRNEK-1 F=180 kN ‘luk kuvvet etkisi altında kalacak olan b=140mm ve s=12mm boyutlarındaki St50 levhalar, St 44 malzemeden 22 mm çapındaki perçinler ile.
UZUNLUK ÖLÇÜLERİ.
BENZETİM Prof.Dr.Berna Dengiz 5. Ders.
ÖRNEK Şekilde tam değişken moment ile eğilmeye zorlanan St60’dan yapılmış milin emniyet halkası açılarak zayıflatılmış bölgesi görülmektedir. Maksimum.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü
DİZEL MOTORLARINA GİRİŞ MOTORLARIN TANIMI VE TARİHÇESİ
BENZETİM Prof.Dr.Berna Dengiz 5. Ders.
SANAL MOBİLYA İMALATI VE KİTAPLIK YAPIMI
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TASNİF VE OPTİK BİRİMİNDE SINAV AÇIMI ESNASINDA TESPİT EDİLEN SORUNLAR
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
ALGILAYICILAR-IV MANYETİK SENSÖRLER
MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER
Bilişim Teknolojileri 5.ve 6. Sınıflar için ders notu
YAPIM KUŞAĞI. İHTİYAÇ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ İhtiyaç:Resim yaparken kullanacağımız guaj boyaların tüpler içinde olması ve bu tüplerin ağızlarının kapalı olması.
1.CNC OXY-PLAZMA 260 A HASSAS KESİM AÇILI KAFA AJAN X:12000 Y:3000 Z:200.
İMAL USULLERİ PLASTİK ŞEKİL VERME
DOSYA MENÜSÜ.
2 adet 260 Amper cnc hassas plazma kesim makinası / tezgahı ile 65mm kalınlığında karbon çelik, 100 mm kalınlığına kadar paslanmaz çelik, 30 mm kalınlığına.
KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati
PREPARAT HAZIRLARKEN GEREKLİ KİMYASAL MADDE, ALET-EDEVAT, CİHAZ VE SARF MALZEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLER DR. OKAN EKİM.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
PAYROTEKNİK MALZEMELER
ÖRNEK PROBLEMLER.
Hat Dengeleme: Kilbridge-Wester Yöntemi

KUVER AÇMA İki Bardak: Kuverde kullanılacak iki bardağın yeri sunulacak içkilere bağlıdır. Su bardağı ile birlikte şarap bardağı da kullanılacak ise.
EEM362 – ELEKTRİK MAKİNELERİ II Asenkron Makinelerin Yapısı
GÜLLE ATMA SUNUM
2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
HAZAL TİMUR 11/A 517 SÜMEYYE GÖÇEN 11/A. + Genellikle üst taraf (üst yan)kırık, çıkık ve burkulmaları düşme, çarpma gibi darbelere bağlı olarak gelişir.Kırıklar,
Geometrik Jeodezi
28 N/mm2 (oda sıcaklığında)
ÖRNEK-1 F=180 kN ‘luk kuvvet etkisi altında kalacak olan b=140mm ve s=12mm boyutlarındaki St50 levhalar, St 44 malzemeden 22 mm çapındaki perçinler ile.
KLASİK RESTORASYON ÜNİTESİ
Sunum transkripti:

KİRALIK KASA KİLİT KULLANIMI

MKLT KİRALIK KASA KİLİTLERİ

MKLT KİRALIK KASA KİLİTLERİ Kilit Gövde Malzemesi: Zamak –5 Malzeme Üzeri statik toz boya kaplı,( İsteğe bağlı olarak krom kaplanabilir.)  Kilit Sürgü Malzemesi: Zamak 5 kalitesinde malzemeden üretilmiştir.  Fişe İmalat Malzemesi: 1.50 mm kalınlıkta St 37 saç malzeme üzeri prinç kaplı ( İsteğe bağlı olarak MS–58 Kalitesinde bronz malzemeden üretilebilir.) Kilit İki gruptan oluşmuştur Grubun birisi banka kilidi diğeri ise müşteri kilididir. Ve her kilit grubunda 8 adet fişe bulunmaktadır.  Banka kilidi Uluslararası standartlara uygun Inerchangable özellikli ( Yani istenildiği an Banka anahtarı değiştirilebilir özelliktedir. Kısaca açıklamak gerekirse kilidin özelliği hangi anahtar ile kilitlenirse o anahtar ile açılır. Değiştirilmek istenildiği an kullanılan anahtarın dışında farklı bir anahtar ile kilitlenir ve eski anahtarı tekrar açmaz. Bu özellik genellikle banka personeli değişiminde uygulanır. )  Anahtar Malzemesi: Sarı prinç malzemeden friksiyon presde sıcak dövme olarak MS–58 kalitesinde prinçten yapılmış ve üzeri krom kaplanmıştır. Müşteri anahtarı bir asıl bir yedekten oluşmaktadır. Banka anahtarı ise her 44 lük grup için bir asıl bir yedek olarak verilmektedir. Anahtarlar CNC anahtar ağzı açma makinalarında hassas olarak açılır ve birbirini açma olasılığı 1/250.000 dir. Özellikle makine dışında anahtara bakılarak yedek yaptırılmasında yapılan anahtar kilidi açmaz  Kilidin açılması: Kilit iki banka ve müşteri anahtarı ile aynı anda açılır. Önce Müşteri anahtarı ile kilidini açar. Açık durumda müşteri anahtarı üzerinde iken yerinden çıkmaz. Daha sonra Banka görevlisi banka anahtarı ile kilidi açar. Bankanın anahtarı açık durumdayken çıkartılır ve banka yetkilisince alınır. Kasa bu şekilde açılır.  Kilidin Kapatılması: Önce Banka görevlisi Banka anahtarı ile kilidi kapatır. Daha sonra Müşteri kendi anahtarı ile kilitler. Kasa bu durumda kilitlenmiştir.  Hiçbir zaman Müşteri kilidi açılmadan banka anahtarı ile kasa açılamaz.

KİRALIK KASA KULLANIM TALİMATI

Öncelikle müşteri anahtarı uzun damak tarafı sola bakacak şekilde takılır ve 100 derecelik açıyla sağa doğru çevrilir.

Banka görevlisinde bulunan anahtar uzun damak tarafı sola bakacak şekilde takılır ve 180 derecelik açıyla sağa doğru çevrilir.

Kapak açılarak banka anahtarı sola doğru 180 derecelik açıyla çevrilir ve anahtar çıkarılır. Banka görevlisi dışarıya çıkar.

Müşteri kiralık kasa içerisinde bulunan kutuyu çıkararak işlemlerini yapar.

Müşteri işlemi bitince kapağı kapatarak banka görevlisine işleminin bittiğini bildirir.

Banka görevlisi anahtarı uzun damak tarafı sağa bakacak şekilde takarak 180 derecelik açıyla sola doğru çevirir ve anahtarı çıkarır.

Müşteri anahtarı sola doğru çevirir.

Anahtarı çıkararak işlem tamamlanmış olur.