Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati"— Sunum transkripti:

1

2 Kompresör hava tankı, kompresörün dur-kalk zaman aralığındaki basınç farklılığını düşürmek için kullanılır. Hava tankları, kompresörün dinlenmesi anında sistemin ihtiyacı olan havayı depolar ve sistem, kompresörün dinlenme anındaki hava ihtiyacını hava tüpü içinde depolanan havayı kullanarak karşılar. Sistemin ihtiyaç duyduğu hava miktarı, kompresörün ürettiği kapasiteden fazla ise, hava tankı, havayı depolayarak sistemin hava basınç dalgasını minumuma indirir. Ayrıca, kompresör emdiği havayı sıkıştırırken hava içinde nem vardır. Hava deposu, nemin yoğuşmasını sağlar. Hava tüpü tabanına inen su, tahliye vanasıyla boşaltılır ve sistemdeki hava kuru olur. Hava tankının yerleştirildiği yer ne kadar soğuk olursa, havanın içindeki su buharı o oranda fazladan yoğuşur ve hava sisteme kuru gider.Kompresör tankı / tankları nın içinde su buharı ve su oluşmasından dolayı hava tüpleri korozyona uğramaktadır. Ve zaman geçtikçe tank sacı çürümekte cidar kalınlığı incelmektedir. Hava tanklarınızın yıllık test kontrollerini yaptırmanız gerekmektedir.

3

4 Ülkemizde, basınçlı kapların kontrolünde tek yetkili kuruluş MMO (makine mühendisleri odası) odasıdır. Bu kontroller MMO mühendisleri tarafından yapılmaktadır. Yüksek basınç kullanan müşterilerimiz için yüksek basınçlı hava tankı / tankları imalatı yapılmaktadır. Gemi sanayisi için marin / marine / tank / tankı / tankları üretilmektedir. Hava tankı içinde oluşan pas sisteminize gidebilir. Eğer, basınçlı hava tankı, gıda sektörü, tıbbi sektörde veya pahalı makineler için kullanılacaksa korozyona uğramayacak basınçlı kap talebinde bulununuz. Bu sebeple, yatırım bütçesi ayırabiliyorsanız hava tankı imalatı yapan firmamızdan paslanmaz çelik hava tankı, sıcak daldırma galvaniz hava tankı isteyiniz. Paslanmaz çelik hava tankı fiyatı yüksek olabilir, ancak gıda ve ilaç sektöründe veya teknolojik makineler için bu ayrıntı önemlidir. Konu ile ilgili hava tankı imalatı yapan firma olarak bizlere danışabilirsiniz. Firmamız ihtiyacınıza göre en uygun hava tankı fiyatını / fiyatlarını verecektir.Firmamızdan satın aldığınız hava tankının üst yüzünde emniyet valfi manşonu, manometre monşonu, hava kazanı altında pas, su boşaltma vana sı manşonu vardır.

5

6 Ön yüzünde etiket plakası, adam veya el giriş menholleri vardır. Yan yüzeylerde hava giriş -çıkış manşonu/flanşı vardır. Hava tanklarımız çalışma basıncının 1,5 katı basınçta hidrostatik test kontrolü yapılmaktadır. Fabrikamızdan test yapılmamış ürün kesinlikle dışarı çıkmamaktadır. Hava tankı hesabı, hava tanklarının kapasitesi kompresörün kapasitesine ve sistemin hava ihtiyacına bağlı olarak seçilir.. Hava tüpünün kapasitesi (litre), kompresörün kapasitesinin (litre/saniye) 6 katından 10 katına kadar bir aralıkta seçilebilir. Fabrika içinde bazen anlık sürede büyük miktarda hava kullanımı olabilir. havayı kullanan makineler, kompresörden ve/veya ana hava tankından uzakta olabilir. Böyle bir durumda, havayı kullanacak makinelerin yakınına yardımcı bir hava tankı yerleştirmek faydalıdır.Hava tanklarımızın imalatında, gövdesindeki delikler, bombe pulları, pistonlu kompresör şasileri, tankların ayakları cnc lazer kesim, cnc plazma kesim, cnc boru kesim, cnc silindir büküm (kıvırma), cnc abkant sac büküm, tezgahlarında yapılmaktadır. hava tanklarımızın imatında, kaynaklar otomasyon tozaltı / gazaltı kaynak makinelerinde yapılmaktadır. Kaynaklar otomatik yapıldığından personel hatası en aza inmiştir. Müşterinin isteğine göre galvaniz kaplama, elektrostatik toz boya, epoksi boya, yüzey kumlama yapılmaktadır

7

8


"KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları