Dijital Sağlık Platformu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Edirne Bölge Müdürlüğü
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Hoşgeldiniz HEM. YAŞAR IŞIK HASTA HAKLARI İLETİŞİM BİRİMİ HEMŞİRESİ
EK 1: BROŞÜR ATM, İnternet ve Telefon Bankacılığı İşlemlerinde
Gerçek Dünyanın Sanal Yansıması
Azrael Online Hasta Takip Programı
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
EVDE SAĞLIK HİZMETİNDEN FAYDALANMAK İÇİN KİM NEREYE BAŞVURUR?
INTERNET TABANLI HASTA KAYDI PAYLAŞIMI VE TELEKONSÜLTASYON PLATFORMU
HASTA HAKLARI.
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
İNTERNETİN BİLİNÇLİ,GÜVENLİ VE ETKİN KULLANIMI
Hasta Hakları Nelerdir?
0+ HASTA MAĞDURİYETİNE VE SAĞLIK ÇALIŞANINA ŞİDDETE ‘DUR’ DEDİK!
Uygulama Dersi Proje Örneği
İNTERNETİN FAYDALARI Hazırlayan: Azime Semra AY.
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
ANADOLU SU HAVZALARI REHABİLİTASYON PROJESİ İZLEME & DEĞERLENDİRME Dolunay KANATLI.
(Dynamic Education) İNGİLİZCE DİL EĞİTİM SİSTEMİ
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» (Ek Ödeme Programı) KLAVUZ - 3 -
BİLGİ GÜVENLİĞİ.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Nurşen Varır Workcube - İnsan Kaynakları Yönetimi.
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
ONUR DURAK 7/E 2533 ALİ FETHİYE GAZİ O.Ö.O TEKNOLOJİ ALANINDA SAĞLIK 17/12/2014.
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ ERİŞİM SAĞLANAN WEB SİTESİNDEN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ İLE SİSTEME GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ. KULLANICI ADINIZ.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
KİŞİSEL SAĞLIK KAYDI SİSTEMİ
WEB 2.0 VE EĞİTİM CEM UÇAN
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
Madde Bağımlılığı.
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
İŞBİRLİĞİ VE GÖRÜŞMENİN SONLANDIRILMASI
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
EBA (Eğitim Bilişim Ağı)
1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR.
Ayaktan Tedavilerde Ödeme
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
E-DEVLET NEDİR?
ETwinning Avrupa okullar için topluluk Öğretmenler için Avrupa’da işbirlikçi projeler geliştirebilecekleri ve fikir paylaşabilecekleri, güvenli ve ücretsiz.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
“ INDICATE” UZUN SÜRELİ SAYISAL KORUMA SAHA ÇALIŞMASI Hakan Koray OZLUK Bahadır AYDINONAT 15 – 16 Ekim 2012 Ankara.
E-DEVLET Hazırlayan: EFSER YILDIRIM E-DEVLET NEDİR? E-devlet, devlet hizmetlerinin kullanıcı ihtiyaçları göz önüne alınarak elektronik ortamda,
Liva Glutensiz Sistemi Mobil ve Tablet için Kullanım Klavuzu
BİLGİ TOPLUMU NEDİR?.
Yeni Nesil Laboratuvar
SENİ TANIYORUM ve NEYE İHTİYACIN OLDUĞUNU BİLİYORUM!
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Liva Glutensiz Sistemi Bilgisayar için Kullanım Klavuzu
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
MUHASEBE YEDEKLEME.
EBSCO eBooks Uygulaması
T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Halk Sağlığı Müdürlüğü
Açıköğretim Dersleri Uygulama ve Sistem Kullanım Kılavuzu
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
WEB 2.0 ARAÇLARI.
TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
EBA (Eğitim Bilişim Ağı)
DERS ÜYELERİ Zeynep GEZER Dilek GÜLER Hakime ERTEKİN Emine NAZIROĞLU NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ.
SİSTEMİN AMACI Yönetim sistemlerinin kurulmasında, uygulanmasında ve sürdürülmesinde çok önemli sıkıntılar ve kayıplar yaşanmaktadır. isgsis bu sıkıntıları.
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMI VE TEMEL ÖZELLİKLERİ. AMAÇ Bu oturum sonunda katılımcıların; Aile Hekimi ve Aile Hekimliğinin tanımını yaparak bugünkü durumunu.
Çocuklarınıza Uygun İnternet Siteleri. İnternet aleminde farklı yaş gruplarına, ilgi alanlarına göre hitap eden siteleri bulabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın.
Dijital Öyküleme
İnternette Güvenlik ve Dijital Vatandaşlık
Atık Yönetimi Çevre Yönetim Birimi Hasta mahremiyeti.
Sunum transkripti:

Dijital Sağlık Platformu MONETA SAĞLIK Dijital Sağlık Platformu

Moneta Sağlık Online Doktor Sunumu 01 02 03 04 05 06 07 www.monetasaglik.com Moneta Dijital Sağlık Platformu Hizmetlerinden Online Doktor içeriği, faydaları ve işleyiş süreçleri anlatılmaktadır. 01 Sağlığın Tanımı Nedir? 02 Online Doktor Nedir? Read More 03 Neden Online Doktor? 04 Ne İçin Kullanabilirim? 05 Nasıl Kullanabilirim? 06 Sağlık Verilerim 07 Destek

01- Sağlığın Tanımı www.monetasaglik.com Sağlık; Dünya Sağlık Örgütü (W.H.O.) tanımı ile sadece hastalık durumunun olmayışı değil, bedence, ruhça ve sosyal yönden tam bir iyilik halidir.

02- Online Doktor Nedir? Online Doktor Hizmetimiz, web tabanlı özel yazılımımız üzerinden görüntülü olarak ulaşılabilen, doktor görüş ve tavsiyelerini içeren, emin, güvenli, kişiye özel, bir tıbbi danışma sistemidir.

İnternet erişimi olan her yerden özel doktorunuza ulaşabilirsiniz. 03- Neden Online Doktor? İnternet erişimi olan her yerden özel doktorunuza ulaşabilirsiniz. Sınır Tanımaksızın Uygun Hizmet 01 02 Her yerden ve her zaman erişim sağlayabilirsiniz. Doktora ulaşmanız ve alınacak görüşler için ekstra bir ödeme yapmanız gerekmemektedir. Kullanımı Kolay Güvenilir ve Uzman 03 04 Kullanımı kolay ve zahmetsizdir. Sabit veya mobil tüm cihazlarınızdan bir tıklama ile görüntülü doktor görüşmesi yapabilirsiniz. Acil veya rutin tüm sağlık sorunlarınız için Online Doktorunuza danışabilirsiniz.

04- Ne İçin Kullanabilirim? Sağlıklı yaşam, performans ve verimliliğinizi arttıracak, sizleri kulaktan dolma ve yanlış bilgilerden kurtaracak çözümler için yanınızdayız. Acil olabileceğini düşündüğümüz tüm konularda fikir ve destek almak için İnternette yer alan yanlış bilgilerden etkilenmemek için Önerilen tetkik ve tedavinin güvenirliliğini sorgulamak için Kendimizi basit yollarla muayene etmeyi öğrenebilmek için Durumumuz ile ilgili hangi branşa gitmemiz gerektiğini öğrenmek için Sevdiklerimiz ve yakınlarımız ile ilgili her tür tıbbi konuyu danışmak için

Çalışanlar İçin Çalışanlar, kuruma özel olarak hazırlanmış uzman hekim ve diğer tıbbi kurumların özellikleri hakkında Online Doktorumuzdan bilgi alabilir. Çalışma süresinde verilen basit bir molada bile Online Doktorumuza görüntülü ulaşıp siz veya yakınlarınız ile ilgili tüm sağlık sorunlarına cevap bulabilirsiniz. İş yerinde performansınızı arttırmak için gerekebilecek sağlıklı çalışma koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz. Moneta Online Doktor hizmeti ile özel doktorunuza her an her yerden ulaşabilirsiniz.

05- Nasıl Kullanabilirim? Hizmetlerden faydalanmak için www.monetasaglik.com üzerinde üyelik oluşturunuz. Doktorlarımız müsait ise hemen online görüşme yapabilirsiniz. Size ve doktorumuza uygun bir zamanda uzman hekim görüş ve muayenesi için randevu oluşturabilirsiniz. Doktorlarımızın yönlendirmesi ile sizler için özel olarak seçilmiş anlaşmalı kurum ağımızdan yararlanabilirsiniz.

06- Sağlık Verileri Online Doktor görüşmesi sonrasında oluşan süreçlerin tamamı ile ilgili bilgilere www.monetasaglik.com adresinden ulaşabilirsiniz. Online Doktor hizmetimizin detayları olan tahlil, görüntüleme ve birçok tıbbi hizmet içerikleri Moneta Sağlık Sisteminde size özel olarak oluşturulan şifre ile her an ulaşabilmeniz için saklanmaktadır. Kişisel ve sağlık verileriniz üyelik sırasında belirtilen KVKK sözleşmesi kapsamında güvenli bir şekilde saklanmaktadır.

Moneta Sağlık; günümüzün dijital imkanlarını sağlığınız için kullanımınıza sunuyor. “

Destek Her türlü soru, öneri, şikayetleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Daha verimli ve keyifli hizmet deneyimi için hep birlikte çalışabiliriz. 444 54 21