Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Nurşen Varır Workcube - İnsan Kaynakları Yönetimi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Nurşen Varır Workcube - İnsan Kaynakları Yönetimi."— Sunum transkripti:

1 Nurşen Varır Workcube - İnsan Kaynakları Yönetimi

2 İÇERİK Workcube hakkında kısa bilgi Workcube ün genel içeriği
İnsan Kaynakları portalı Örnek Uygulama

3 Workcube hakkında kısa bilgi
Workcube çalışanları, iş ortakları ve müşterileri bir zincirin halkası gibi biribirine bağlar. Portal içinde gerçek zamanlı iş yapabilir, iletişim kurabilir, işbirliği yürütebilir hale getirir. % 100 Web tabanlı araçları ile en temel fonksiyonlarını yerine getirirken internet ekonomisinin yeni konseptleri ve iş fikirlerini kuruma taşır. İşi bütün olarak görür, uçtan uca izlenebilir, katılımcı ve kendini çoğaltan bir eko sistem oluşturur. Workcube, Web’ in gücünü kurumsal performansa dönüştürür.

4 Workcube hakkında kısa bilgi
Stratejik ve Operasyonel İş Yaklaşımı Workcube internet ekonomisinin oluşturduğu fırsatları ve tehditleri doğru algılamak ve yönetmek üzere kurumların yeteneklerini arttırmak ve rekabetçi üstünlük kazandırmak amacıyla tasarlanmıştır. Workcube, işi bir bütün olarak görür ve işin her aşamasında bilgi sistemini operasyonel ve stratejik olarak sürece katar. Klasik bir bilgi sisteminde süreçler sevk ve siparişten başlarken Workcube’ de süreçler fırsatlar ve tehditler algılamasıyla başlar. Kurumu süreç iyileştirmenin ötesinde “iş geliştirme” odaklı davranmaya yönlendirir.

5 Workcube hakkında kısa bilgi
Uçtan Uca Fonksiyonellik Var olan bir çok yönetim kavram ve yaklaşımını içinde barındıran uçtan uca fonksiyonellik sunar. Örneğin anketler veya kapsamlı analizler yaparak Pazar araştırması yapabilir, buna göre ürün/hizmet geliştirimleri veya kampanyalar düzenlenebilir. , direct mail, SMS gönderebilir, fırsatlar oluşturur,fırsatları sipariş veya teklife dönüştürebilir. Tüm süreçleri projeler altında yönetebilir. Tedarikçi ve müşterilerin gerçek performanslarını izleyebilir, onlardan gelen öneri ve eleştirileri kabul edebilir. Çalışanlara veya iş ortaklarına hedefler, kotalar koyabilir, bu hedefler doğrultusunda harcamaları kontrol edebilir. Online eğitim, ISO vb. prosedürleri yayabilir dijital belgeleri paylaşabilir.

6 Workcube ile işiniz her yerde !

7 Workcube ile işiniz her yerde !

8

9

10 İnsan Kaynakları Yönetim

11 İnsan Kaynakları Yönetimi

12 İnsan Kaynakları Yönetimi
Alt Başlıkları

13 İnsan Kaynakları Yönetimi
Alt Başlıkları

14 İnsan Kaynakları Yönetimi
Alt Başlıkları

15 İnsan Kaynakları Yönetimi
Alt Başlıkları

16 İnsan Kaynakları Yönetimi
Alt Başlıkları

17 İnsan Kaynakları Yönetimi
Alt Başlıkları

18

19

20

21

22

23

24


"Nurşen Varır Workcube - İnsan Kaynakları Yönetimi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları