Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çocuklarınıza Uygun İnternet Siteleri. İnternet aleminde farklı yaş gruplarına, ilgi alanlarına göre hitap eden siteleri bulabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çocuklarınıza Uygun İnternet Siteleri. İnternet aleminde farklı yaş gruplarına, ilgi alanlarına göre hitap eden siteleri bulabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın."— Sunum transkripti:

1 Çocuklarınıza Uygun İnternet Siteleri

2 İnternet aleminde farklı yaş gruplarına, ilgi alanlarına göre hitap eden siteleri bulabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın internet ortamın da güvenilir sitelerin olmasını istersiniz. Çocuğunuzun gelişim dönemin de yardımcı olduğu kadar kötü etkilenmesini sağlayan zararlı siteler de mevcuttur. İnterneti çocuğunuz faydalı kullanması için mevcut siteler vardır. Teknolojinin gelişmesi o kadar hızlı ki artık internet kullanımı çok düşük yaşlar da başlıyor. İnternet kullanımını çocuklarınızdan esirgemeniz yanlış olur tabiki. Bu yüzden çocuklarınızın bilgisayar kullanımı ve internet kullanımını yararlı siteler ile sağlayabilirsiniz. Sizler için hazırlamış olduğum faydalı içerikli sitelere çocuklarınızı yönlendirin. Sadece çocuklar için hazırlanmış renkli ve cıvıl cıvıl siteler.

3

4

5

6

7

8

9

10


"Çocuklarınıza Uygun İnternet Siteleri. İnternet aleminde farklı yaş gruplarına, ilgi alanlarına göre hitap eden siteleri bulabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları