Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ETwinning Avrupa okullar için topluluk Öğretmenler için Avrupa’da işbirlikçi projeler geliştirebilecekleri ve fikir paylaşabilecekleri, güvenli ve ücretsiz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ETwinning Avrupa okullar için topluluk Öğretmenler için Avrupa’da işbirlikçi projeler geliştirebilecekleri ve fikir paylaşabilecekleri, güvenli ve ücretsiz."— Sunum transkripti:

1 eTwinning www.etwinning.net www.etwinning.meb.gov.tr

2 eTwinning Avrupa okullar için topluluk Öğretmenler için Avrupa’da işbirlikçi projeler geliştirebilecekleri ve fikir paylaşabilecekleri, güvenli ve ücretsiz bağlanabilecekleri bir platform

3 www.etwinning.net adresine kayıtlı değilseniz hemen üye ol kısmına tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

4 www.etwinning.net adresinden portala giriş yapabilirsiniz.

5 eTwinning portalı; bir nevi sosyal paylaşım sitesi gibidir
eTwinning portalı; bir nevi sosyal paylaşım sitesi gibidir. Mesaj, bildirimler, profil oluşturma, mesleki anlamda kendimizi geliştirebilecek gruplar, öğretmen odaları ,etkinlikler ,kişiler,ortak bulma forumları v.b.

6 Kendi profil sayfamızda kendimiz ile ilgili açıklama,ne tür projeler yapmak istediğimiz, ilgi alanlarımızdan bahsedebiliriz.Sınıfımızdan Resim,video ekleyebiliriz.

7 İlgi alanlarımıza göre gruplara katılabiliyoruz
İlgi alanlarımıza göre gruplara katılabiliyoruz.Öğretmenler ile fikir alışverişinde bulunabiliyoruz. Yaratıcı, sınıf, özel eğitim, drama,sanat v.b.

8 Çeşitli projelerimize(Okul eğitimi,Gençlik,Mesleki Eğitim,Yetişkin v.b.) ortak arayabiliyoruz.Var olan projelere katılabiliyoruz.

9 eTwinning portalında farklı ülkelerden veya kendi ülkemizden öğretmen arkadaşlarımız ile bir proje oluşturabiliriz.Proje oluşturmadan önce öğretmen arkadaşlarımızla iletişim kurup proje fikrine karar verdikten ve içerik belirledikten sonra bir proje oluştur bölümüne tıklayarak proje oluşturabiliriz. Proje oluşturmadan önce öğretmen arkadaşlarımız bizim listemizde ekli olmak zorundadır.

10

11

12

13 Bir proje oluştur bölümünü bitirdikten sonra ortak arkadaşlarımıza projeye katılım iletisi gelecek, iletiyi kabul edince oluşturulan proje Bakanlık Ulusal Destek servisine düşmektedir.Proje için Ulusal Destek Servisinin onaylaması gerekmektedir.Onaylandıktan sonra proje başlar.Twinspace portalı açılır.

14

15 Twinspace Twinspace- - Biz Öğretmen ve öğrencilerin çalışma alanı- Proje oluşturduktan sonra veya proje ortağı olduktan sonra twinspace portalı açılır ve tüm ders içi konumuza uygun çalışmaları bu portalda paylaşırız.Öğrencilerimizi bu portala dahil edebiliriz. Diğer ortak ülke öğretmenleri ile birlikte bir müfredat plan belirleriz. Forum ve sayfaları kullanırız. Sınıfımıza ait notlar ,videolar ,resimler ekleriz.

16

17

18

19

20

21 eTwinning hakkında detaylı online eğitimler mevcuttur
eTwinning hakkında detaylı online eğitimler mevcuttur.Online eğitimlere katılıp eTwinning eğitim sertifikalarınızı alabilirsiniz.

22 www.etwinning.net ’de görüşmek üzere
TEŞEKKÜR EDERİZ.


"ETwinning Avrupa okullar için topluluk Öğretmenler için Avrupa’da işbirlikçi projeler geliştirebilecekleri ve fikir paylaşabilecekleri, güvenli ve ücretsiz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları