Mükellef Hattı: veya Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği İnternet Sitesi:

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE YASAL DÜZENLEMELER
Advertisements

MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİ
Dernekler Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
Sermaye Piyasası Kanununda Örtülü Kazanç Aktarımı
TÜRK TİCARET KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ
STOK BEYANI-DÜZELTMESİ
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Turizmi Uygulamaları
Zübeyir ÜLGER SMMM 1975 yılı Ankara doğumlu Zübeyir ÜLGER, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur yılından itibaren muhasebe ve vergi konularında.
GENEL OLARAK MAHKEMELER
TİCARET SİCİL İŞLEMLERİ MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
7. HASTANE YÖNETİM KURULU
İhalelere Katılmaktan Yasaklama Kararı Verilirken Uyulacak Hususlar Alattin ÜŞENMEZ Mali Hizmetler Uzmanı Alattin ÜŞENMEZ.
3. YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM VE TASDİK SEMPOZYUMU
© OECD A joint initiative of the OECD and the European Union, principally financed by the EU Danimarka İnceleme ve İhtilafların Çözümü Sistemi Jens Fejoe.
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
SMMM Hasan Önder GÜVEN 1983 yılı İzmir doğumlu, İlk ve Orta Öğretimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2005 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi Bölümünden.
Türmob Yönetim Kurulu Üyesi Antalya YMM Denetim Ve Tasdik Sempozyumu
ATC Araç Takip Sistemleri
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
3568 SAYILI SERBEST MUHASEBECİLİK, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK KANUNU.
İKİNCİ HAFTA SEYAHAT ACENTACILIĞI
1 DELL CONFIDENTIAL. 2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30)
TÜBİTAK ULAKBİM Cahit Arf Bilgi Merkezi Araştırma Faaliyetleri ve Bilimsel İçeriğe Erişimde Cahit Arf Bilgi Merkezi & Dünden Bugüne TÜBİTAK EKUAL.
Milli Eğitim Bakanlığı Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Sınavı (PYBS)
İzmir İl MEM ARGE Kamu İdareleri için Stratejik Planlama Kılavuzu (Hazırlık Çalışmaları)
Monitoring the deprivation of liberty procedure and conditions in Turkey: Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim.
Ar-Ge FAALİYETLERİNE İLİŞKİN VERGİSEL TEŞVİKLER
ALMANYA‘DA YAŞAMAK DERNEKLER ve SPOR KLÜPLERİ. Dernekler özel kişilerin bir araya gelerek, ekonomik olmayan, uzun süreli bir amaç için oluşturduğu kuruluşlardır.
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Türk Yargı Sistemi
Slide 1 AVRUPA’YA GİDEN YOL – MUHASEBE RAPORLAMA VE KURUMSAL GÜÇLENDİRME PROGRAMI Avrupa Muhasipler Federasyonu (FEE) nasıl yardımcı olabilir? Henri Olivier.
Türk Kamu Personel Rejiminin Özellikleri ve İstihdam Biçimleri
NASIL VERGİ MÜFETTİŞİ OLUNUR ? VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /
KÖYÜN YÖNETİMİ VE YÖNETİM ORGANLARI
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
Hazırlayan Bölüm / Departman Adı Hazırlayan Kişi Ad Soyad Hazırlayan Kişi Ünvan KOSGEB REHBERLİK VE DENETİM KURULU YÖNETMELİĞİ RG : 05/06/2011/ /02/2011.
SPK Lisans Türleri ve Lisanslama Sınavları
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ, 2015 NİSAN 2016.
#ÇalışmaHayatındaMilliSeferberlik
Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi İktisadi İşletmesi Seminerleri
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ III.OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU
ÖNEMLİ Insert client name
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
FİNANSAL MUHASEBE I Prof. Dr. Kerim BANAR
İŞLETMELERİN KURULUŞU
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
YEMİNLİ MALİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİ
HUKUKUN KAYNAKLARI Hukukun kaynakları, asıl kaynaklar ve yardımcı kaynaklar olarak ikiye ayrılır. Asıl kaynaklar: Yazılı ve yazısız kaynaklar Yardımcı.
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
PANELVAN-KAMYON-KAMYONET MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ VE GİDER NİTELİĞİ
VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI
e-Fatura Uygulaması ile Pratik Hayatta Gelen Değişiklikler
Sendikaların Faaliyetleri
Ersin GÖKGÜN / Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Oda Sekreteri
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrıları sonrasında; işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak,
KURULMASI YASAK OLAN DERNEKLER VE YASAK FAALİYETLER
Düzce Üniversitesi Gümüşova MYO
AKUT 1994 senesinde Bolkar Dağlarında kaybolan 2 üniversite öğrencisinin 14 gün arandığı ve sonuçsuz kalan arama çalışmalarının akabinde, dağları iyi.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜROSU
Biz Kimiz? 3 nesildir sürdürdüğümüz aile şirketimizin getirmiş olduğu bilgi, birikim ve güven ile 70+ yıllık tecrübemiz ve yenilikçi yaklaşım sayesinde,
Sunum transkripti:

Mükellef Hattı: veya Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği İnternet Sitesi:

DERNEK NİÇİN VE NE ZAMAN KURULDU? Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği (kısa adıyla VERSAV) mükelleflerin her türlü cezai müeyyidelere maruz kalması ve kendimizin de vergi mükellefi olmamız nedeniyle, damdan düşen biri olarak, mükelleflerin sorunlarını en iyi bilen ve çözüm üretebilen konumumuzdan dolayı, vergi ihtilafları ve vergi davaları konusunda uzman ve deneyimli üstadlarımız ile birlikte 2013 yılında Kocaeli Gebze ilçesinde derneği kurduk.

DERNEĞİ KİMLER KURDU? Derneğimiz, emekli vergi müfettişleri, emekli maliyeciler, emekli vergi hakimleri,smmm, ymm, bağımsız denetçiler ve vergi mükellefleri ile birlikte kurulmuştur.

TÜRKİYE’DE BU KONUDA FAALİYETE BULUNAN BAŞKA BİR DERNEK VAR MI? Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği olarak, vergi mükellefi savunucuları ile vergi mükelleflerini buluşturan, eğitim veren onları yetiştiren bilgilendiren ilk ve tek dernektir.

GENEL BAŞKAN MEHMET KAYNAK KİMDİR? Genel Başkanımız Mehmet Kaynak, 1965 yılın da Sakarya Pamukova’da dünyaya gelen, Bağımsız Denetçi/Smmm Mehmet KAYNAK, 1982’de başladığı üniversite eğitimini, 1986’ da iyi bir derece ile bitirmiştir. 3 yılı icra ve vergi memurluğu, 9 yılı vergi müfettişliği, 20 yıllı mali müşavirlik bürosu deneyimleriyle, toplam 32 yıllık mesleki deneyim, başta ‘’vergi hukuku‘’ olmak üzere,‘’vergi ihtilafları‘’ ve ‘’vergi davaları‘’, ‘’mali, ekonomik ve yatırım konularında uygulamalı mali danışmanlık‘’, ‘’yönetim danışmanlığı‘’, ‘’serbest muhasebeci mali müşavirlik‘’ ve ‘’bağımsız denetim‘’ hizmetlerinin yanında, şirketlere ‘’kriz ve olağanüstü dönemlerde karşılaşabilecekleri sorunları bilmeleri, ihtilafları kolay çözebilmeleri ve önlem alabilmeleri noktasında stratejik mali danışmanlık hizmetleri‘’ sunmaktadır.

Derneğin Amaçları Nelerdir? 1- Tüm vergi mükelleflerini hak ve sorumlulukları noktasında eğitmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefliyoruz kişiyi Vergi Mükellefi Savunucu yapmak kişiyi VERSAV Gönüllüsü yapmak. 2- Vergi ihtilafları ile ilgili olarak bilgi ve tecrübe sahibi olan meslek sahipleri ile mükelleflerimizi bir araya getirmek. 3- Ülke genelinde bölge ve il temsilcileri görevlendirmek. 4- Devlet ile vergi mükellefi arasında gönüllü uyumun sağlanması için çalışmalarda bulunmaktır.

DERNEĞİN HİZMETLERİ NELERDİR? Mükellef Kriz Hattı(İmdat Hattı) Mükellef Kriz Hattını, her türlü vergi ile alakalı acil durumlarda arayabilir sorularınızı sorabilirsiniz.

DERNEĞİN HİZMETLERİ NELERDİR? Mevzuat,Haberler & Makaleler Mevzuat,yargı kararları,güncel haberler ve makalelere özel kategorilendirme ile pdf şeklinde ulaşabilirsiniz.

DERNEĞİN HİZMETLERİ NELERDİR? Gündem Haberleri ve Yazıları Alanında uzman ve deneyimli üstadların günlük yazdığı haberler ve yazdığı haberlere ulaşabilirsiniz.

DERNEĞİN HİZMETLERİ NELERDİR? Online Webinarlar Evinizin,iş yerinizin konforunda uzmanların verdiği online webinarlara katılabilir,sorularınızı sorabilirsiniz

Derneğin Hizmetleri Nelerdir? Eğitim ve Seminerler Derneğimizin,özel olarak hazırlamış olduğu seminerler, online eğitimler sizlerde öncelik ve indirim haklarına sahip olacaksınız. Eğitimler sonrasında Vergi Mükellefi Savunucusu veya Versav Gönüllüsü olabilirsiniz.

DERNEK AİDATI NEDİR? Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği olarak, tüm fahri üyelerimizden 365 tl yıllık* aidat almaktayız. *2019 yılı aidat bedelidir.

DERNEĞİN İKTİSADİ İŞLETMESİ VAR MIDIR? Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği İktisadi İşletmesi, Dernek tüzüğünce derneğimizin amaçlarının gerçekleştirebilmesi için gereksindiği geliri sağlamak üzere tarihinde Gebze’de kurulmuştur.

İKTİSADİ İŞLETMENİN HİZMETLERİ Vergi Mükellefi Savunucuları Derneğinin, vergi mükellefi savunuculuğu ve versav gönüllüsü eğitimlerini ve seminerlerinin düzenlenmesine hizmet etmektedir.

Vergi Sorunlarında Nasıl Yardımcı Oluyoruz? Derneğimize üye olarak vergi sorunları ile karşılaştığınızda Mükellef Kriz Hattı üzerinden vergi mükellefi olan e. vergi hakimlerinden ve e.vergi müfettişlerinden oluşan deneyimli ve tecrübeli savunucularımızdan bilgi alarak sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz

DERNEK ÜYELİK ŞARTLARI NELERDİR? Fahri üye olabilmek için ; a) 18 yaşını bitirmiş olmak, (gerçek kişiler için ), b) Fiil ehliyetine sahip bulunmak ve 5253 sayılı Dernekler kanununda belirtilen süreli veya hak sınırlaması ya da hak yoksunluğu kapsamı dışında bulunmak, c) Ağır hapis cezasına veya taksirli suçlar hariç olmak üzere 5 yıldan fazla hapis cezası ile mahkum edilmemiş olmak, yüz kızartıcı suçlardan yahut Dernekler Kanunu gereğince kurulması yasaklanan dernekleri kurmak veya idare etmek suçlarından hüküm giymemiş olmak

NASIL ÜYE OLUNMAKTADIR? Birinci Aşama Derneğimize üye olmanın ilk adımı olarak online üyelik başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Online Üyelik Formu İçin Tıklayın!

NASIL ÜYE OLUNMAKTADIR? İkinci Aşama Sisteme kayıt olduğunuzda soru ve sorunlarınızı sorabilmek için ücretsiz Mükellef Kriz hattından yararlanabilirsiniz. Diğer hizmetlerimizden yararlanmak isterseniz aidat kısmından yıllık aidatınızı yatırmanız gerekmektedir. Aidat Bilgisi İçin Tıklayın!

NASIL ÜYE OLUNMAKTADIR? Üçüncü Aşama Aidatınızı yatırdığınız zaman sizin ile iletişime geçilip tüm hizmetleriniz aktif edilecektir.

ORGANİZASYON PLANI

7 Bölge İZMİR İSTANBUL ANKARA KONYA SAMSUN ERZURUM GAZİANTEP

EĞİTİM KATEGORİLERİ Eğitim Kategorileri Vergi Mükellefi Savunuculuğu Eğitimi VERSAV Gönüllüsü Eğitimi Vergi Mükellefi Eğitimi Temsilcilik Eğitimi

Vergi sorunlarınızdan kurtulmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!