"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Advertisements

Evet arkadaşlar şimdi ben size bir kaç metin vereceğim. Size de anladıklarınızı soracağım.
CÜMLE ÖGELERİ Cümle, bir duyguyu, düşünceyi veya olayı anlatan sözcük ya da sözcükler topluluğudur. Cümlede her sözcüğün bir görevi vardır. Cümlede görevli.
Mısır danatında resim ve heykel
İSİM GRUBU. Bu konu için önerilen literatür: 1. İSİM TAMLAMASI: Leyla Karahan, Türkçede Söz Dizimi, Akçağ Yayınları, 2008, İYELİK GRUBU VE İSİM.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu Merhaba, işte bu yeşilcan! Sağlıklı olan ne varsa yapar. Zararlı olan her şeyle savaşır. Kötülerin düşmanı, iyilerin dostudur.
Tane Kavramının Öğretimi (Basamaklandırılmış Yönteme Göre)
(Ravi Modelleri) Sunum 2 Doç. Dr. Halis AYDEMİR. Rivayet, bir aktarıcının kaynak ile muhatabı arasında oluşturduğu bilgi akışının yahut başka bir ifadeyle,
AKIL (ZİHİN) HARİTASI.
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
MÜZEDE ÇOCUKLARLA SANAT ÇALIŞMASI Münih 1-6 şubat Kıtalar Müzesi.
ÖZEL E Ğİ T İ MDE ETK İ L İ Ö Ğ RET İ M YÖNTEMLER İ KONU Ö ğ renmenin Aşamaları (Yanlışsız Ö ğ retim Yöntemleri) HAZIRLAYANLAR.
AYNUR ŞİMŞEK İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI ÖNÜNÜZDEN ÇEKİLİN.
KENDİMİZİ TANIMAK MESLEKLERİ TANIMAK MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ SEÇMEK İSTEDİĞİM MESLEKLER HAKKINDA NERELERDEN BİLGİ ALABİLİRİM.
 Cümlede, eylemin nesne alabilip alamamasına ya da öznenin, eylemde bildirilen işle ilgili olarak gösterdiği özelliğe eylem çatısı denir. Dolayısıyla,
PEYGAMBERİMİZ HZ.MUHAMMED (sav)’İN HAYATI BİLGİ YARIŞMASI
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
YAZI TÜRLERİ GURBET DUYMUŞ
Prof. Dr. İnayet Aydın Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
Grafik ve Animasyon-II FLASH CS5 Öğr.Gör. Onur BULUT.
Tatlı çocuk… Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti.
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
SIFAT ( ÖN AD) ÖRNEKLER: * Beyaz tahta * Görgülü kişi
ARA Ş TIRMA YÖNTEM ve TEKN İ KLER İ Ö ğ r. Gör. Dr. O. İ nanç GÜNEY ADANA MYO.
1. Aşağıdakilerin hangisinde yanıt cümlesi, dönüşlülük zamiridir? A) Hangilerinin durumu iyi? Bazılarının. B) Kimin saçları daha uzun? Bunun. C) Kaçının.
KONULAR BÖLÜM: Kesirler, Ondalık Kesirler, Yüzde
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
KİM MİLYONER OLMAK İSTER
Zaten onlarla adaştı... Adı : Gül 'dü...
Çocuklarda Davranış Ve Uyum Sorunları
Aile İçi İletişim İle Çocuğunuzun Sorunlarını Çözebilirsiniz!!!
Teknoloji Bağımlılığı ve Güvenli İnternet Kullanımı
TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 2017
Ödev yapma alIşkanlIğI
İmg 7 -içgörü.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ
Eğitim Bilimleri Fakültesi
KONU DEĞERLENDİRME TESTİ
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
Uçak Bileti Değiştirme
VELİLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
Bireysel Konularda İstişare
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Yaşlılar için felsefe George Carlin 102 yaşında (Sevimli bir ihtiyarcık) TÜRKÇEYE ÇEVİREN : ONUR AYANGİL SONUNA KADAR OKUMAZSANIZ, YAŞAMINIZDAN BİR GÜN.
*Tıraş çeşitleri Kıvırma Tıraşı Yakma Tıraşı Bindirme Tıraşı
ZEE ZİHİN ENGELLİLERE BECERİ VE KAVRAM ÖĞRETİMİ
Bugün neler öğreneceğiz?
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Sağlık Bilimleri Fakültesi
İNTERNETTE ARAMAYI ÖĞRENİYORUM
Proje Oluşturma ve Yönetimi
Bilinçli Tercih Seminerine
KADIN VE AİLE SAĞLIĞI HİZMETLERİ
Yüksek öğretim KURUMLARI sınavı
PSİKOLOJİK DANIŞMA İLE İLGİLİ ÖNYARGILAR
2-B İnternet Anketi Sibel Payaslı.
Sağlık Bilimleri Fakültesi
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
SINIF KURALLARIMIZ.
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
Etkinlik Adı: Bilgisayardaki çocuk bana benzesin Etkinlik Kazanım: Kendini Tanıyabilme, Başkalarıyla ilişkilerini başlatabilme Etkinlik Gün: 2 Etkinlik.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu
İLETİŞİMİ KOLAYLAŞTIRAN YAKLAŞIMLAR
Masanın.
CİHANGİR ÇAĞLAR ZAMİRLER
HZ. MUHAMMED VE AİLE HAYATI
İnsan beyni neler yapabiliyor …
Annesini Arayan Kardan Adam
Sunum transkripti:

"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha "Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha. Bu kez fırçalar yarışacak. Evet evet doğru işittiniz. Çocuklar değil, hayvanlar değil, arabalar mı? Hayır hayır onlarda değil. Fırçalar yarışacak, kendine güvenen tüm fırçalar yarışmaya katılabilir.”

Bu anonsu duyan fırçalar yarışmaya katılabilmek için isimlerini yazdırmaya başladılar.

Yarışma günü geldiğinde fırçalar heyecanlıydı Yarışma günü geldiğinde fırçalar heyecanlıydı. Perdenin aralığından akarak sahneyi görmek istediler.

Evet yarışma başlıyor. En becerikli fırçayı seçecek olan jüri üyeleri, orkestranın müziği eşliğinde yerlerine oturdular. Ve ilk anons……

“İşte, işte…. Karşınızda ayakkabı fırçası.” Ayakkabı fırçası gülerek seyircileri selamladı.

Ayakkabı fırçası, sahneye getirilen renk renk ayakkabıları fırçalayarak parlattı. Ayakkabılar artık yeni alınmış gibi pırıl pırıl parlıyordu.

Şimdi sıra saç fırçalarında Şimdi sıra saç fırçalarında. Üç güzel kız, saçlarını taratmak için sahneye çıktı. Ve işte sonuç. Saç fırçalarının marifetlerini görüyorsunuz değil mi?

Bakalım yarışma sırası şimdi hangi fırçada?

Evet, yarışma sırası suluboya fırçalarında Evet, yarışma sırası suluboya fırçalarında. Suluboya fırçaları ince, uzun vücutlarıyla dans ederek sahneye çıktılar ve yaptıkları resimlerle tüm izleyicilerin beğenisini kazandılar.

Ve diş fırçaları. “Bizler sabah, öğlen ve akşam işbaşındayız Ve diş fırçaları. “Bizler sabah, öğlen ve akşam işbaşındayız. Her yemekten sonra dişlerinizi temizlemek için çalışırız”, dediler.

Sıra temizlik fırçalarına geldiğinde içlerinden biri; “Temizlik demek, sabun ve biz demek. Lavabolar, camlar, yerler, tuvaletler, daha nereler nereler bizim yardımımızla pırıl pırıl olmuyor ki?” dedi.

Temizlik fırçaları marifetlerini anlattıktan sonra, jüriye yaptıkları işlerle ilgili birkaç fotoğraf gösterdiler.

Peki elbise fırçalarının bu yarışmada ne yaptıklarını merak ediyor musunuz? Çocukların kirli kıyafetlerini temizlemek için uğraşıp durdular.

Makyaj fırçaları önce kızılderili çocukların yüzlerini, daha sonra…..

Palyaçoların yüzlerini renk renk boyadılar Palyaçoların yüzlerini renk renk boyadılar. Onları izleyenler çok eğlendiler.

Badana fırçaları beyaz duvarları pembeye boyayarak yarıştılar.

Badana fırçaları yarışmaya gelirken, daha önce boyadıkları bir evin fotoğrafını getirmeyi de unutmamışlardı.

Ve yarışma sona erdi. Fırçalar hep birlikte sahneye çıkarak izleyicileri selamladılar. Şimdi sıra jürinin karar vermesine gelmişti.

Jüri başkanı, sonucu açıklamak için mikrofona geldi Jüri başkanı, sonucu açıklamak için mikrofona geldi. “Çok başarılı bir yarışma izledik. Hepinizin, hayatımızı kolaylaştırmada ve güzelleştirmede gerekli olduğunuza inanıyoruz dedi ve….

Tüm fırçalara çiçekten yapılmış kolyeler armağan etti Tüm fırçalara çiçekten yapılmış kolyeler armağan etti. Fırçalar alkışlarla sahneden indiler. Her yarışmada olduğu gibi, bu yarışmanın da bir birincisi olmalıydı. Acaba bu yarışmanın birincisi kim olabilir?

Jüri başkanı birincilik ödülünü vermek üzere…

Sahneye diş fırçalarını davet etti. Evet evet yanlış duymadınız Sahneye diş fırçalarını davet etti. Evet evet yanlış duymadınız. Birincilik ödülü diş fırçalarına verilmişti.

Alkışlarla sahneye çıkan diş fırçaları, “Aldığımız bu ödüle layık olmaya çalışacağız. Sağlıklı dişlere kavuşmanız için bizi kullanmaya devam edin.” Dediler ve hediyelerini alarak arkadaşlarını selamladılar.