Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tatlı çocuk… Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tatlı çocuk… Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti."— Sunum transkripti:

1

2 Tatlı çocuk…

3 Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti ve babası ile Mari teyzeyi çırılçıplak ve biraz da “tuhaf…” bir vaziyette gördü.

4 Küçük Luis heyecan içinde, her şeyi annesine anlatmak için hemen eve koştu… " ANNE,ANNE PARKTA İDİM VE BABAM...

5 Annesi sakin olmasını ve her şeyi baştan anlatmasını istedi. Küçük Luis yeniden başladı anlatmaya… “…parkta idim.babamın arabasının Mari teyzeyle birlikte ormana doğru gittiğini gördüm…

6 “Onları takip ettim ve babamn Mari teyzeyi öptü,sonra Bluzunu çıkarmasına yardım Etti,sonra Mari teyze de babamın pantolonunu çıkarttı. Sonra Mari teyze koltuğa yattı ve babam da… "

7 Bu sırada annesi sözünü kesti ve : - « Benim küçük Luisim hikayen çok çarpıcı.Gerisini yemek sırasında anlatırsın.Sen bunları anlatırken babanın yüzünün aldığı hali görmek istiyorum » dedi.

8 Akşam yemek sırasında annesi küçük Luis den hikayesine devam etmesini istedi…

9 Küçük Luis,arabanın ormana gidişinden,babasının soyunmasına,Mari teyzenin koltuğa yatmasına kadar anlattı ve sonra: …

10 « … babam ve Mari teyze,babam iş seyahatine çıktığında annemin Roger amcayla yaptıklarını yapmaya başladılar… » ! Dedi.

11 Alınacak ders : Birisi size bir şey anlattığında sonuna kadar dinleyiniz !


"Tatlı çocuk… Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları