Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ"— Sunum transkripti:

1 SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ
Hazırlayanlar Bilge Akkoç Sinem Işık Zümrüt Kahraman

2 Proje Yer Seçimi ve Bilgisi
Bahçelievler Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’na ziyarette bulunduk. Kurum 2012 yılından beri faaliyet gösteren, orta ve ağır dereceli engelli çocukların hem kültürel hem de sanatsal eğitim aldıkları okuldur.

3

4 Proje için seçilen yerin nedeni;
Ülkemizde çok sayıda doğuştan veya sonradan kazanılmış engelli, özel çocuklar var. Bu çocukların nasıl eğitim aldıklarını, onlara nasıl yardımcı olabilmeyi öğrenmek amacıyla bu kurumu seçtik.

5 Kurum ziyaretini gerçekleştirenler;
Kurumu 3 kişi; Bilge, Sinem ve Zümrüt olarak ziyaret ettik. Tecrübeli olmadığımız için onlara ne hediye alabileceğimizi öğretmenlerinden öğrendik ve onların da isteği üzerine çikolata aldık. Sinem ve Zümrüt Bağcılar’dan, Bilge Bahçelievler’den buluşacağımız ortak lokasyona saat 12.00’de, okula ise saat ’te vardık.

6

7 Okulda Yaşanılanlar; İlk olarak Sibel Hoca’nın dersine katıldık. 5 engelli öğrenciyle tanıştık. Bizi çok sıcakkanlı karşıladılar. Hocalarından öğrenciler hakkında bilgi edindik. Neler yaptıklarını bize gösterdiler ve anlattılar.

8 Yaptıkları bu etkinliği gözlemledik ve onlara gerekli yerlerde yardımcı olduk.

9 Onlarla böyle güzel bir anı da kaydettik 

10 Yaptıkları etkinlikleri gözlemledik ve çok beğendik

11

12 Okuldaki derslikleri, yemekhaneyi kısa bir ziyaret ettik

13 Daha sonra okul müdür yardımcısı Halis Turan ile okul hakkında kısa bir sohbet ettik ve sorularımızı cevaplayarak bize yardımcı oldu.

14 Biz projemizi burada gerçekleştirdiğimiz için çok memnun kaldık
Biz projemizi burada gerçekleştirdiğimiz için çok memnun kaldık. Bize okul müdüründen hocalara, öğrencilerden velilere kadar tüm okul kadrosu çok yardımcı oldu. Ve onlara çok teşekkür ederiz. Bizim için sadece bir ödevden daha fazlasıydı. Bu konuda bilinçlendik ve çokça bilgi sahibi olduk.


"SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları