ASIM KİBAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Advertisements

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ Öğrencilerin aldıkları puanlar kadar yaptıkları doğru tercihler de iyi bir liseye adım atmalarına yardımcı olacaktır.8.sınıf.
 1 – 5 Yaş Grubu  6 Yaş Anaokulu  7 – 16 Yaş İlk öğretim  Lise Eğitimi İSVEÇ EĞİTİM SİSTEMİ.
DEZAVANTAJLı ÇOCUKLARDA EĞITIM HAKKı YENI ORHANLı ORTAOKULU – ÖZGÜR KAYA.
HAYRİ ASLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. BU SUNUDA OKULUMUZDAKİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A LANI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE ULAŞABİLECEKSİNİZ.
Öğr. Gör. MEHMET ALİ ZENGİN
TOPLU İŞ MÜZAKERELERİNİN ÖNCELİKLERİ Mato Lalić. Toplu müzakerelerinin öncelikleri ana sendika görevlerinden türemektedir -Maaş -İş koşulları -Kazanılmış.
AKRAN DESTEKLİ ÖĞRENME
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı.
ORTAÖĞRETİME YERLEŞTİRME SÜRECİ NASIL OLACAK ? TEOG TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK? Tercihler öğrencinin; Yerleştirme Esas Puanı(YEP) doğrultusunda açıklanan.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
TEMEL İŞLEVLERİNE GÖRE REHBERLİK
HÜSEYİN ARSLAN Okul Müdürü. VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; dünya denizcilik sektöründe rekabet edebilmek için,
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. MERKEZ ZÜBEYDE HANIM MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2.
DAL TANITIMI Elektrik Elektronik Teknolojileri (EET) Alanı Dalları
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. SUNUM AKIŞI TarihçeMisyonVizyonFakülte YönetimiSon Birkaç Yıla Ait Tavan ve Taban Puanları Bölümlerde Mevcut Öğrenci.
MEHMET SALİH BAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL SEÇİMİ (10. sınıftan, 11.sınıfa geçen öğrenciler için)
Bu slayt, ön lisans öğrencilerimize son sınıfta ya da mezun olduktan sonra başvuru yapabilecekleri sınavlar hakkında bilgi verme amaçlı hazırlanmıştır.
GÜVENLE TAŞIYORUZ.
KİŞİSEL HİJYEN.
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ Ders Notları
TBS’De görev tanımları
Mehmet halil ibrahim hekimoğlu mesleki ve tEknik anadolu lisesi 2016 / 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALAN – DAL TANITIM ÇALIŞMALARI kONYA – 2017 Hazırlayan.
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
ILGAZ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
İşletmelerde Tesis Yönetimi
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
İMKANLARIMIZ Okulumuzda 9 derslik, 235 aktif öğrenci vardır.
BEYŞEHİR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘ü’
ÖZEL EĞİTİMİN TEMEL İLKELERİ
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
YAYGIN EĞİTİM Yaygın Eğitim: Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
MAKİNE ve METAL TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
Haber verme: Acenta sahipleri ya da yöneticiler işletme belgelerinde yaptıkları değişiklikleri 30 gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bildirmek.
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Fransa Eğitim Sistemi Dr. Yar Ali METE.
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘r’
10. Sınıf alan-dal seçimi REHBERLİK SERVİSİ.
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘f’
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
ENSTİTÜLERARASI ORTAK DOKTORA PROGRAMLARI
YAT VE MARİNA İŞLETMELERİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Okul Öncesi Eğitim.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Çevre teknikeri kimdir?
TÜRKİYE’DE SPOR ETKİNLİKLERİNİN ORGANİZASYONU
Çevre teknikeri kimdir?
TÜRKÇE EĞİTİMİNİN ÖNEMİ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI HAZIRLAMA PLANI (1)
Örgüt Kuramı, Örgüt Tasarımı ve Örgütsel Değişim
Sunum transkripti:

ASIM KİBAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Okul Tanıtım Sunusu 2018

ASIM KİBAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Kibar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Asım Kibar tarafından yaptırılmış olup 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır. 10.000 m2 bir alan üzerinde inşa edilen binamız 24 derslik, 1 kütüphane, 1 bilgisayar laboratuarı, 3 mutfak atölyesi, 2 pastacılık atölyesi, 6 idare odası ve 2 rehberlik odasından oluşmaktadır.

SEMİHA KİBAR UYGULAMA OTELİ

SEMİHA KİBAR UYGULAMA OTELİ İşletmesi okula bağlı olan Semiha Kibar Uygulama Oteli 22 odası, 44 yataklı 400 kişilik 3 çok amaçlı lokantası ve terası ile okul öğrencilerine uygulama otelinde eğitim görüp, uygulama yapma imkanı sağlamaktadır.

SEMİHA KİBAR UYGULAMA OTELİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM Okulumuza öğrenci seçimi adrese dayalı yerleştirme sistemine göre ve öğrenci isteği doğrultusunda yapılmaktadır. Okulumuzda yoğun İngilizce ve 2. dil olarak Almanca eğitimi verilmektedir

EĞİTİM-ÖĞRETİM 10. ve 11 .sınıf öğrencilerimiz her yıl Nisan ayından sonra 6 ay boyunca beş yıldızlı otellerde,havaalanlarında, seyahat acentelerinde ve çeşitli turizm işletmelerinde zorunlu staj yapmaktadırlar. Stajları süresince öğrencilerimiz okulumuz tarafından sigortalanmakta ve öğrencilerin yaptığı anlaşmaya göre asgari ücreti bulan maaşlar almaktadırlar.

EĞİTİM-ÖĞRETİM Mezun olan öğrencilerimiz yabancı dil eğitiminin yanında kaliteli meslek eğitimleriyle beş yıldızlı otellerin ve seyahat acentelerinin ilgili birimlerinde görev alabilecekleri gibi diploma ile beraber aldıkları işyeri açma belgesi ile kendi işletmelerini de açabilme hakkına sahip olmaktadırlar. Ortalama sınıf mevcutlarımız 34 ve kontenjanımız 204’tür.

EĞİTİM-ÖĞRETİM Üst öğrenime devam etmek isteyenler alanlarındaki 2 yıllık meslek yüksekokullarına ek puan alarak devam edebilecekleri gibi (Meslek yüksekokullarından sonra dikey geçiş sınavıyla 4 yıllık fakülte ve yüksekokullara devam edebilirler.) Ayrıca alanları ile ilgili 4 yıllık bölümlere girebilmektedirler.

EĞİTİM-ÖĞRETİM OKULUMUZDA ÖĞRENCİLER; 10. SINIFTA ALANLARA , 11.SINIFTA İSE ALANLARI İLE İLGİLİ DALLARA AYRILMAKTADIR. OKULUMUZDA 2 ALAN BULUNMAKTADIR

EĞİTİM-ÖĞRETİM 1.YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ ALANI DALLAR: MUTFAK DALI   DALLAR: MUTFAK DALI PASTACILIK DALI 2.KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI ÖN BÜRO VE REZERVASYON DALI KAT HİZMETLERİ DALI TUR OPERASYON DALI

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ ALANI MUTFAK DALI MUTFAK ELEMANI (AŞÇI) Tanımı Mutfak araç, gereç ve ekipmanlarını kullanarak hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun bir şekilde yiyecek ve içecekleri servise hazır hale getiren nitelikli meslek elemanıdır.  

YİYECEK ALANI MUTFAK UYGULAMALARI

YİYECEK ALANI MUTFAK UYGULAMALARI

Görevleri İş organizasyonu yapmak. Hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun çalışma ortamı hazırlamak. Standart yemek tarifesine uygun mönüleri planlamak. Kahvaltı, Çorba ve sosları, Et ve tavuk yemeklerini, Su ve deniz ürünleri, Kuru baklagil, yemeklerini servise hazır hale getirmek.

Açık büfe yiyeceklerini servise hazır hale getirmek. Sebze yemeklerini , Salata ve salata soslarını, Pilav ve makarnaları , Hamur kullanılarak yapılan yemekleri, Çeşitli tatlıları ve börekleri servise hazır hale getirmek. Açık büfe yiyeceklerini servise hazır hale getirmek. Hazırlanan ürünlerin duyusal değerlendirilmesini yapmak. Alanındaki araç ve ekipmanları kullanmak ve bakımını yapmak. Mesleki gelişime ilişkin faaliyetleri yürütmek

AŞÇILAR: Mutfaklarda görev yapar. Çalışma ortamı sıcak ve nemlidir. İş genel olarak ayakta yapılır. İş başında mesleklerinin gerektirdiği özel kıyafetleri giyerler Meslek elemanları işverenle, aşçıbaşı, aşçı yardımcıları, komi ve garsonlarla iletişimde bulunurlar. İş genellikle gündüz yapılır. Ancak mönünün hazırlanması, gerekli planlamanın yapılması ve ön hazırlıklar gece çalışmayı gerektirebilir. Turizm bölgeleri için mevsimlik çalışma söz konusu olabilir. Çalışma esnasında dikkatli olmadıkları takdirde yanma, kayma, düşme, kesilmeler, elektrik çarpmaları ve hava gazı-doğal gaz zehirlenmeleri gibi kazalarla karşılaşabilirler.

Aşçılar; Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde, Pastanelerde, Özel ve kamu kuruluşlarının (hastane, okul, işyeri, fabrika, ordu vb.) mutfaklarında, Kafeterya, bar ve restoranlarda, Yemek fabrikalarında, Ulaşım araçlarının yiyecek içecek üniteleri vb. yerlerde çalışabilirler.

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ ALANI PASTACILIK DALI Tanımı Pastane mutfağı araç, gereç ve ekipmanlarını kullanarak hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun pastane ürünlerini hazırlayan, süsleyen ve servise hazır hale getiren nitelikli meslek elemanıdır.

PASTACILIK UYGULAMALARI

PASTACILIK UYGULAMALARI

İş organizasyonu yapmak. Görevleri İş organizasyonu yapmak. Hijyen ve sanitasyon kurallara uygun çalışma ortamı hazırlamak. Hamur tekniklerini uygulayarak (kıyılarak, çırpılarak, özleştirilerek, mayalandırılarak vb.)ürünler hazırlamak. Kremalar, şuruplar ve iç malzemeler hazırlamak. Yaş pasta çeşitlerini ve özel gün pastalarını hazırlamak. Sütlü ve şuruplu tatlı çeşitlerini hazırlamak. Pastane ürünlerini süslemek ve servise sunmak. Alanındaki araç ve ekipmanları kullanmak ve bakımını yapmak. Gerektiğinde ürünlerin satışını yapmak. Mesleki gelişime ilişkin faaliyetleri yürütmek

PASTACILAR: Pastane mutfaklarında görev yapar. Çalışma ortamı sıcak ve nemlidir. İş genel olarak ayakta yapılır. İş başında mesleklerinin gerektirdiği özel kıyafetler giyerler. Meslek elemanları işverenle, pastacı yardımcıları ile pastacı çırakları ve garsonlarla iletişimde bulunur. İş genellikle gündüz yapılır. Çalışma esnasında dikkatli olmadıkları takdirde yanma, kayma, düşme, kesilmeler, elektrik çarpmaları ve hava gazı-doğal gaz zehirlenmeleri gibi kazalarla karşılaşabilir.

Pastacılar; Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde, Pastanelerde, Unlu mamül üreten fırınlarda, Kafeterya ve restoranlarda çalışırlar.

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI ÖN BÜRO –REZERVASYON DALI ÖN BÜRO ELEMANI (RESEPSİYONİST) Tanımı: Tesis yönetiminin belirlediği prosedüre uygun olarak konukları karşılama, etkili ve verimli bir şekilde oda satışı yapma, konuk istek ve şikâyetleriyle ilgilenme, göreviyle ilgili raporları hazırlayabilme bilgi ve becerisine sahip sorumluluk alan nitelikli kişidir.

Görevleri: Ön büroda hazırlık yapmak. Konuk ilişkilerini yürütmek. Ön büroda danışma ve santral hizmetlerini yürütmek. Rezervasyon ile ilgili işlemleri yürütmek. Konuk giriş ve çıkış işlemlerini yapmak. Vardiya işlemleri yürütmek. Gece kontrolörlüğü yapmak. İstatistiki raporlar hazırlamak.  

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI TUR-OPERASYON DALI OPERASYON ELEMANI Tanımı: Gerektiğinde transfermen ile tur animatörünün bütün görev ve sorumluluklarını yerine getiren günlük, haftalık tur programları hazırlayan, havaalanında konukları karşılayıp havaalanı işlemlerine yardımcı olan,konukların transferler için alınış ve dağıtım saatlerini belirleme bilgi ve becerisine sahip sorumluluk alan nitelikli kişidir.

Görevleri: Acente operasyonlarını gerçekleştirmek. İş öncesi hazırlık yapmak. Dosyalama yapmak. Günlük-haftalık tur programları hazırlamak. Konukla iletişim kurmak Konukları karşılayıp havaalanı işlemlerine yardımcı olmak. Transferler için alınış ve dağıtım saatlerini ayarlamak. Transferlerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak. Tura çıkacak araç ve rehberi belirlemek. Anadolu kültürünü tanıtmak. Konaklama; İşletmelerinde reklamasyonu engellemek. Bilgisayar paket programlarını kullanmak.

REZERVASYON ELEMANI Tanımı: Tur operatöründen gelen rezervasyon taleplerine göre ilgili işletmelerle bağlantıya geçerek gerekli rezervasyonları yapan, konukların konaklama işletmelerinde rezervasyon ile ilgili sorunlarını çözme bilgi ve becerisine sahip, en az bir yabancı dili iyi derecede konuşabilen,sorumluluk alan nitelikli kişidir.

Görevleri: Acente rezervasyon operasyonlarını gerçekleştirmek. İş öncesi hazırlık yapmak. Dosyalama yapmak. Rezervasyon talep listelerini tur operatöründen almak. İlgili işletmelerle bağlantıya geçerek rezervasyonun yapılmasını sağlamak ve konfirmelerini (onay) almak. Tamamlanan rezervasyonu tur operatörüne bildirmek. Konukların rezervasyon ile ilgili sorunlarını çözmek. Konaklama işletmelerinde reklamasyonu engellemek. Rezervasyonlar ile ilgili bilgileri operasyon departmanına bildirmek. Bilgisayar paket programlarını kullanmak.

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI KAT HİZMETLERİ DALI Meslek Tanımı: Kat hizmetleri departmanında, konaklama tesisi standartlarına uygun kalitede temizlik ve düzeni, kişiye özel hizmetlerle ilgili işleri yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI KAT HİZMETLERİ DALI Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: Kişisel bakım yapmak Organizasyon yapmak Yüzey temizliği yapmak Zemin temizliği yapmak Oda düzenlemek

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI KAT HİZMETLERİ DALI Çamaşırları gruplandırmak, yıkamak, ütülemek, depolamak,kuru temizleme yapmak Oda işlemlerini yapmak Banyo donanımlarını temizlemek Genel alan temizliği yapmak Ofis işlemlerini yapmak Konuk hizmetlerini yürütmek Görgü ve protokol kurallarını öğrenmek ve uygulamak vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Ön Büro Elemanı ve Kat Elemanı Mesleklerinde Aranan Özellikler Tertipli ve düzenli olmak Zamanında iş yapmaktan hoşlanmak El ve kolları iyi kullanabilmek Türkçe’yi iyi konuşmak ve yazmak Bilgisayar, faks, fotokopi vb. makineleri kullanmak Telefonla konuşabilmek Doğru yazılı ve sözlü anlatım yapmak ve düşünceleri açık aktarabilmek Güler yüzlü, hoş görülü ve uyumlu olmak Sorumluluk duygusuna sahip olmak Soğukkanlı olmak Uzun süre ayakta çalışabilecek kadar bedence sağlam ve dayanıklı olmak

Düzgün ve sağlıklı bir yapıya sahip olmak, Operasyon Elemanı ve Rezervasyon Elemanı Mesleklerinde Aranan Özellikler   Düzgün ve sağlıklı bir yapıya sahip olmak, Dış görünümüne dikkat etmek, Temiz ve bakımlı olmak, tertipli ve düzenli olmak, Zamanında iş yapmaktan hoşlanmak, Telefon, bilgisayar, faks, fotokopi vb. makineleri kullanmak, Saygılı, nazik, güler yüzlü,hoş görülü,soğuk kanlı olmak, İş arkadaşları ile uyumlu çalışmak,

Operasyon Elemanı ve Rezervasyon Elemanı Mesleklerinde Aranan Özellikler Bir grubun sorumluluğunu üstlenebilecek güven ve cesarete sahip olmak Düzgün, anlaşılır konuşmak ve yumuşak ses tonuna sahip olmak, İnsanlarla iyi iletişim kurmak, düşüncelerini aktarabilmek, pratik çözümler üretebilmek, yaratıcı olmak, İkna yeteneği yüksek dışa dönük olmak, Dikkatli olmak, ayrıntıları algılayabilmek, En az bir yabancı dili iyi derecede kullanmak, Gezmeyi sevmek, yeni insanlarla tanışmaktan ve değişiklikten hoşlanmak

Ön Büro Elemanı ve Kat Elemanı Mesleklerinin Çalışma Ortamları Ön büro elemanları konaklama tesislerinin giriş bölümlerinde daima göz önünde görev yaparlar. Ön büro elemanı çoğunlukla ayakta ve insanlarla etkileşim hâlinde çalışır. Müşterilere hizmetin çok değişik alanlarda verilmesi koordineli çalışmayı zorunlu kılar. Müşterilerle, otel personeliyle, seyahat acenteleriyle etkileşimde bulunurlar. Ön büro elemanları hafta sonu, yaz tatillerinde ve mevsimlik çalışabilirler.

Operasyon Elemanı ve Rezervasyon Elemanı Mesleklerinin Çalışma Ortamları Meslek elemanları genellikle büro ortamında çalışırlar. Ancak tur programları ve transferler için seyahate çıkabilirler. Turizm Bakanlığı yetkilileriyle, yerli ve yabancı turistlerle, turist rehberleriyle, seyahat şirketleriyle iletişim hâlinde çalışırlar. Çalıştıkları mesleğe göre büro ortamında, hava alanında ya da tarihî ve turistik yerlerde görev yaparlar. Büroda çalışanlar genellikle oturarak, büro dışında çalışanlar ise sürekli seyahat hâlinde, hareket hâlinde çalışırlar. Otellerle, yerli ve yabancı turistlerle, otel personeli ile iletişim hâlindedirler.

ÜST ÖĞRENİM İMKANLARI EK PUANLA YERLEŞEBİLECEĞİNİZ 2 YILLIK ÖN LİSANS PROGRAMLARI   KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI VE TÜM DALLARI Aşçılık İkram Hizmetleri Kültürel Miras ve Turizm Otobüs Kaptanlığı Sağlık Turizmi İşletmeciliği Turist Rehberliği Turizm Animasyonu Turizm ve Otel İşletmeciliği Turizm ve Seyahat Hizmetleri

ÜST ÖĞRENİM İMKANLARI YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI VE TÜM DALLARI Asçılık Gıda Teknolojisi İkram Hizmetleri Kültürel Miras ve Turizm Otobüs Kaptanlığı Sağlık Turizmi İşletmeciliği Turist Rehberliği Turizm Animasyonu Turizm ve Otel İşletmeciliği Turizm ve Seyahat Hizmetleri

ÜST ÖĞRENİM İMKANLARI YERLEŞEBİLECEĞİNİZ 4 YILLIK LİSANS PROGRAMLARI   KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI VE TÜM DALLARI Konaklama İşletmeciliği Konaklama ve Turizm İşletmeciliği Otel Yöneticiliği Rekreasyon Rekreasyon yöneticiliği Seyahat İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Turizm Rehberliği Turizm ve Otel İşletmeciliği Turizm ve Otelcilik

ÜST ÖĞRENİM İMKANLARI YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI VE TÜM DALLARI Gastronomi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Konaklama İşletmeciliği Konaklama ve Turizm İşletmeciliği Seyahat İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Turizm Rehberliği Turizm ve Otel İşletmeciliği Turizm ve Otelcilik Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği  

ÜST ÖĞRENİM İMKANLARI SADECE YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ VE KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANLARINDAN ÖĞRENCİ ALAN DİĞER LİSELERE KAPALI PROGRAMLAR (M.T.O.K)   Gastronomi ve Mutfak Sanatları Rekreasyon Yönetimi Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Turizm İşletmeciliği

SOSYAL VE SPORTİF ETKİNLİKLER Turizm Haftası

Turizm Haftası

Turizm Haftası

Spor Turnuvalarında başarılarımız

Spor turnuvalarında başarılarımız

Sportif imkanlarımız

Futbol ve Voleybol Turnuvaları

Okul gezilerimiz

Kütüphane

ULAŞIM İMKANLARI

  Okulumuz E-5 karayolu Esenyalı sapağı mevkiine yürüme mesafesindedir. Servis imkanı bulunmaktadır.

ASIM KİBAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.