TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 436/2017

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İhale /Onayı/İlanı/Davet İşlemleri (Mali Hizmetler Uzmanı)
Advertisements

4734 sayılı Kamu İhale Kanununa Göre
AŞIRI DÜŞÜK SORGULAMASI
GÜVENLİK.
BOGAZIÇI ÜNIVERSITESI Tasınmaz Mallar Birimi
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU SİNOP İLİ KAMU
Recommendation of a Strategy Title. KDEP - Ön bilgiler ● Çalışma, DPT müsteşarlığı – Bilgi Toplumu Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülüyor ● 7 temel.
MUSTAFA KEMER YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR
© 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu. © 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu Kamu İhale Kurumu Kamu Alımlarını İzleme ve Bilgi Hizmetleri Dairesi Başkanlığı TİTUBB Uygulamaları.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TRABZON İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Çerçeve Anlaşmalar ve Toplu Alımlar.
PAZARLIK.
İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU
 İdareler ve sektörden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda katılım ve rekabeti artıracak şekilde yapım işleri ihalelerini ilgilendiren önemli.
Devlet hastanelerinde Laparoskopi de sıkıntılarımız ve beklentilerimiz
İhale /Onayı/İlanı/Davet İşlemleri
Son geçici vergi beyanname döneminde ihale konusu işte kullanılmasını öngördüğü mal miktarının en az yarısı kadar alış yapmış olması”
İhaleye Fesat Karıştırma Kamu kurum veya kuruluşları adına; -Mal veya Hizmet İhalesi Yapan -Satım İhalesi Yapan -Kiralama İhalesi yapan -Yapım İşi İhalesi.
DEFTERDARLAR ÇALIŞMA TOPLANTISI
E-İhale, Elektronik İhale veya Online İhale sistemi B2B (şirketler arası ticaret) alanında kullanılan bir satınalma yöntemidir. Bir Alıcı şirketin ve.
GÜVENLİK. Pazarlık (c) maddesine göre yapılamaz, Güvenlik ihalesinin alt yükleniciye yaptırılmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. (Tali bir iş,
4734 Sayılı KAMU İHALE KANUNU.
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
Strateji Geliştirme Başkanlığı
ÜLKEMİZDE YATAKLI TEDAVİ KURUMLARININ İLAÇ İHALELERİNİN İŞLEYİŞİNDE ve ÖDEMELERDE YAŞANMAKTA OLAN TEMEL UYGULAMA SIKINTILARINI VE ÖNERİLERİMİZİ ARZ EDERİZ.
KALKINMA AJANSLARI TARAFINDAN SAĞLANAN DESTEKLER İÇİN GEÇERLİ SATINALMA SÜREÇLERİ 1.
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
T.C. MALİYE BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
DÖNER SERMAYE BÜTÇE VE MUHASEBE İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI.
İHALE İŞLEM DOSYASI DİZİNİ
HESAPLARIN SAYIŞTAYA VERİLMESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ( Tedavi Yardımları Şefliği) hacettepe.edu.tr 15 Ocak Ocak 2009.
İhtiyaçların Toplu Alım Yöntemleri ile Karşılanması
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Kamu Görevlileri Etik Kurulu
Taşınır Mal Yönetmeliği ve TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ Semineri Bayram KESER Mali Hizmetler Uzmanı 1 T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME.
İL STOK HAVUZU VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI 2009/45 SIRA NOLU GENELGE Hakan KARAGÖZ Şube Müdürü.
AÇIK İHALE USULÜ İhale Ön Oluru Komisyon Teşekkülü İdari Şartname Sözleşme Taslağı Standart Formları Hazırlama Komisyonu Yaklaşık Maliyet Tespit Komisyonu.
PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI
TEDARİK SÜRECİ UYGULAMALARI
YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ
Yıllı SODES Uygulama Süreci
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
AÇIK İHALE USULÜ İŞ AKIŞ SÜRECİ
1 PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI.
ANLAŞMALI OTEL SEÇİM SÜRECİ Anlaşmalı Oteller Listesi
İHALE USULLERİ VE UYGULAMASI
KASIM 2015 / İSTANBUL İÇ DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI BURHAN ORMANOĞLU İç Denetim Birimi Başkanı 1/32.
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2014 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2013 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2014 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Slayt ile ilgili görülen hataları, soru ve önerilerinizi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı.
SAYDAMLIĞIN ARTIRILMASI VE YOLSUZLUKLA MÜCADELENİN GÜÇLENDİRİLMESİ STRATEJİSİ KOORDİNATÖR: R. Bülent TARHAN Başbakanlık Başmüfettişi HAZIRLAYAN : L. Cihan.
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2015 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 437/2015
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 330/2015
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 383/2015
DOĞRUDAN TEMİNDE YAKLAŞIK MALİYET, ONAY BELGESİ, ŞARTNAME HUSUSLARI
25/01/2017 tarihli değişiklikler
“e-fatura”
(TEKLİF KABULÜ SIRA NO:153/2017)
Satın alma Süreci / Kamu Satın alma Süreci
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 432/2016
BÜRO STAJI MAHMUT ÇIĞ. AUTOCAD K omutlar: Line : çizgi çizimi Move : taşıma Copy: kopyalama Erase : silme Offset : nesneyi belirli.
İMPLANT NEDİR?.
Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı
TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ.
Sunum transkripti:

TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 436/2017 İHALE İPTALİ TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 436/2017 Sağlık Bakanlığı’na ait 415/2017 nolu ve 18 Ekim, 2017 Çarşamba günü kapanacak olan; Koklear İmplant Cihazları Fiyat Tespiti ile ilgili ihale şartnamelerde yapılacak değişiklikler nedeniyle , iptal edilmiştir. İlgililere duyurulur. Merkezi İhale Komisyonu Başkanlığı BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI VE MALİYE BAKANLIĞI Yayımlanacak Gazete : Haberal Kıbrıslı – Haberatör İhalenin Kapanış Tarihi : Ebat : 1/8” Faturanın Gönderileceği Bakanlık/Daire : Sağlık Bakanlığı Halil TALAYKURT Merkezi İhale Komisyonu Başkanı Dağıtım: 1) Sayıştay Başkanlığı