Spiritüellik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1 SÖZCÜKTE ANLAM ÖZELLİKLERİ TÜRKÇE / Sözcükte Anlam Özellikleri.
Advertisements

Yıl Ocak gece yarısı. Mustafa Kemal’in özel treni Eskişehir’e doğru gidiyor. Bu yolculuk bir kamuoyu yolculuğu olacak ve Gazi, savaş sonrası.
T.C. ORDU VALİLİĞİ İlköğretim Müfettişleri Başkanlığı TAM ÖĞRENME MODELİ TAM ÖĞRENME MODELİ.
PLATON NAMI DİĞER: EFLATUN
AHİLİ K Güçlü bir sivil toplum örgütü. ESKİ BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜMÜZ; AHİLİK Bilindiği gibi Türklerin tarih sahnesine çıkışı neredeyse insanlık tarihi.
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
AİLE İŞLETMELERİNDE ROLLER VE STATÜLER AİLE İŞLETMELERİNDE STATÜLER AİLE ÜYESİAİLE DIŞI Girişimci / Kurucu Veliaht Aile Bireyleri işgören Profesyonel Yönetici.
SOSYAL GELİŞİM Öğr. Gör. İdris KARA.
SOLUNUM VE GEVŞEME EGZERSİZLERİ İLE ETKİLİ MÜZİK EĞİTİMİ AYŞEN ÜMİT İSTANBUL BİLİM VE SANAT MERKEZİ Müzik Mentoru.
AYNUR ŞİMŞEK İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI ÖNÜNÜZDEN ÇEKİLİN.
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
bizden asaf’dan sesi açınız tıklayarak geçiniz gerekince kaptanlar limanlara askerler siperlere sığınırlar aydınlar şiirlere sen bana sen desende demesende.
SIFAT ( ÖN AD) ÖRNEKLER: * Beyaz tahta * Görgülü kişi
Allaha İman İfagat Kazanck 10-D Allahın varlığına ve birliğine inanmak inanç esaslarının biridir. Bu «tevhid inancı» olarakta isimlendirilir. Kelime.
F İ NLAND İ YA EG İ T İ M S İ STEM İ Dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip Finlandiya’da özel okul yok, öğrenciler günde 4 saat ders yapıyor,
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
MİKROPLAR.
Peter Pan Kuşağı Araştırması
Uluslararası Pazarlama Araştırması
SEVİYE: 11. SINIF 1. ÜNİTE KAZANIMLAR: Mantık ve Doğru Düşünme arasındaki ilişkiyi değerlendirir. Akıl ilkelerinin önemini değerlendirir. ÖĞRENME – ÖĞRETME.
MASUMİYET/DÜRÜSTLÜK.
Renk, ışığın gözün retinasına  değişik biçimde ulaşması ile ortaya çıkan bir algılamadır.
PAZARLAMA KARARLARINI ETKİLEYEN ÇEVRESEL FAKTÖRLER
OYUN VE OYUNCAĞIN ÇOCUK GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Erken çocukluk döneminde fen ve matematik kavramlarının gelişimi
ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
Eşsizlik.
İSTENEN DAVRANIŞLARIN DESTEKLENMESİ I
KALP MERİDYENİ.
Bağımsızlık/Özgürlük
ERGEN AİLE İLİŞKİLERİ.
Öğretimin Uyarlanması
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
PERİKARDİYUM MERİDYENİ
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
İNCE BAĞIRSAK MERİDYENİ
REHBERLİK SERVİSİ.
Sevgi.
KARACİĞER MERİDYENİ.
MESANE MERİDYENİ.
Esneklik.
İyimserlik.
Telkin1-1 Ben de hakediyorum
Telkin – Kendini Açık Etmek
Telkin3-1 Çekim Yasası.
Telkin – Kendini İfade Etmek
CEYLANPINAR ANADOLU LİSESİ
ŞİİR : Ali Uluraspa  SESLENDİREN : Bedirhan Gökçe.
a) Burada gördüğünüz eserler sizde hangi duyguları uyandırdı
İLETİŞİM ENGELLERİ Prof. Dr. Aynur BÜTÜN AYHAN
Kırınım, Girişim ve Müzik
*Tıraş çeşitleri Kıvırma Tıraşı Yakma Tıraşı Bindirme Tıraşı
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
Çocuklarımız İçin Düşünün
TOPLUMSAL HAREKETLER I
Pazarlama tanımları 1970’li yıllardan önce, pazarlama, hemen hemen tüm pazarlama teorisyenleri tarafından, kar amaçlı işletmelerin, ürünleri ve hizmetleri.
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
Sağlık Bilimleri Fakültesi
“Hayatın Ortağı Olmak…”
Oyun İçine Gömülü Öğretim
DİL GELİŞİMİ KURAMLARI - II
Misyon Dünyayı daha iyi bir yer haline getirecek sağlıklı ve sürdürülebilir ilişkiyi birlikte yaratmak.
7. SINIF 1. ÜNİTE Melek ve Ahiret İnancı.
Ünite Konuları için tıklayınız
Tüketici Davranışları
OLASILIK Uygulamada karşılaşılan olayların birçoğu kesin olmayan diğer bir ifadeyle belirsizlik içeren bir yapıya sahiptir. Olasılık kavramı kesin olmayan.
Yrd. Doç. Dr. Şükrü KEYİFLİ
SESBİLGİSEL GELİŞİM Dil EdİNimi-4. Hafta.
UŞAK EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ
Sunum transkripti:

Spiritüellik

Gözlerini kapat, nefesine odaklan… Benim sesime ve müziğin sesine kulak ver… Derinleşiyorsun… Bilinçaltına yerleşmiş olan değersizlik inancını besleyen kalıpları kırmaya başlıyorsun. Kalıpları kırarak yeniden insan olmaya, insan gibi hissetmeye, insan gibi yaşamaya başlıyorsun. Yeniden içindeki çocuğunla birleşiyorsun.

Ona spiritüel bir varlık olduğu bilgisini geri veriyorsun Ona spiritüel bir varlık olduğu bilgisini geri veriyorsun. Çocuk içsel olarak evrenle bir olduğunu bilir. Sen de bunu hatırlamaya başlıyorsun. Bir bütünün parçasısın. Evrensel enerjiye aitsin… Ne yapmış olursan ol enerjik, ruhani bir varlıksın. Alınıp satılan bir mal değilsin. Yüce bir gücün eserisin. Bu dünyaya özünde ruhsal bir insan olarak geldin… Kendini, yaşamı, evreni bir ve bütün olarak gözlemlemeye başlıyorsun. Mallaşmaya ihtiyacın yok. Kendini bir mal gibi pazarlamaya da ihtiyacın yok. Bu dünyaya başkalarıyla değer yarışı yapmaya gelmedin.

Ruhsallığını hissederek, fark ederek yaşamaktan keyif alıyorsun Ruhsallığını hissederek, fark ederek yaşamaktan keyif alıyorsun. Her anının içinde birlik ve bütünlüğü buluyorsun. Anlarını birlikle yaşıyorsun. Mal olmak için değil, değerli olmak için değil… Başkalarına kendini değerli bir mal gibi pazarlamak için için hiç değil… Sadece kendin için… İnsanların da özünde içinde aynı birlik ve bütünlük var… Kimse senden daha ayrı değil… Sen de ayrı değilsin. Birlikte bir olduğunu bilmekten zevk almak için yaratıldığımız bilgisine ulaşıyorsun.

Spiritüellik sana zorla öğretilen yaşamak için mallaşmak zorundasın inançlarını yıkıyor… Sana zorla öğretilen bilgilerin yerini alıyor… Hipnozlarını yıkıyor… Ruhani, enerjik, titreşen bir varlık olduğunu hissederek yaşamaya başlıyorsun. Bu yeniden doğal bir varlık olmana kapı açıyorsun… Ana babandan, toplumdan aldığın yanlışları yok ediyorsun. Değerlilikle yaşamam gerekir algısını yok ediyorsun. Özünün sonsuzluğuna ulaşıyorsun. Yeniden spiritüel insan oldukça değersizlik inancından kurtuluyorsun. Yaşamı küçük bir çocuk gibi evrenin bütünlüğünü bilerek yaşamaya başlıyorsun.

İmajinasyon… Kendini küçük bir çocuk gibi spiritüel, üstün güçleri olan her şeye ulaşabilen bir varlık olarak yaşadığını hayal etmeye başla…

Nefes Spiritüelliğe doğru nefes alıyorsun. Adım adım çakralarını yükseltiyorsun. 1. Çakran kök… Kasıklarına alıyorsun. 2. Çakran solar… Göbeğin altına alıyorsun… 3. Çakran hemen göbeğin üstünde… 4. Çakran kalbinde… 5. Çakran boğazında…6. Çakran üçüncü göz… 7. Çakran tepende… Renklerini de gör… Kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, koyu mor, pembemsi mor… Kundalinini uyandırıyorsun… Sonsuzluğa, evrene birliğe ve bütünlüğe nefes alıyorsun…