Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sevgi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sevgi."— Sunum transkripti:

1 Sevgi

2 Gözlerini kapat, nefesine odaklan…
Benim sesime ve müziğin sesine kulak ver… Derinleşiyorsun… Bilinçaltına yerleşmiş olan değersizlik inancını besleyen kalıpları kırmaya başlıyorsun. Kalıpları kırarak yeniden insan olmaya, insan gibi hissetmeye, insan gibi yaşamaya başlıyorsun. Yeniden içindeki çocuğunla birleşiyorsun.

3 Ona sevgi üreten, seven sevilmeyi hak eden bir varlık olduğu bilgisini geri veriyorsun. Çocuk içsel olarak evrenin sevgisiyle bir olduğunu bilir. Sen de bunu hatırlamaya başlıyorsun. Bir bütünün parçasısın. Evrensel enerjiye aitsin… Ne yapmış olursan ol enerjik, sevgi üreten bir varlıksın. Alınıp satılan bir mal değilsin. Yüce bir gücün eserisin. Sevgi senin doğallığın… Bu dünyaya özünde ruhsal ve sevgi dolu bir insan olarak geldin… Kendini, yaşamı, evreni bir ve bütün olarak severek, sevgi üreterek gözlemliyorsun.

4 Kimseden sevgi dilenmeye ihtiyacın yok
Kimseden sevgi dilenmeye ihtiyacın yok. Kendini bir mal gibi pazarlamaya da ihtiyacın yok. Bu dünyaya başkalarının sevgisini dilenmeye gelmedin. Sevgiyi hissederek, fark ederek yaşamaktan keyif alıyorsun. Her anının içinde sevgi üretiyorsun ve bunu hissediyorsun. Anlarını sevgiyle yaşıyorsun. Mal olmak için değil, değerli olmak için değil… Başkalarına kendini sevdirmek için hiç değil… Sadece kendin için… İnsanların da özünde aynı sevgi üretme gücü var… Kimse senden daha ayrı değil… Sen de ayrı değilsin. Birlikte bir olduğunu bilerek, sevgiyle zenginleşmek için yaratıldığımız bilgisine ulaşıyorsun.

5 Sevgi ruhsal özü dönüştürme gücün… Kalbinle bun u başarıyorsun… Sevgi kendine benzer olmayan her şeyi açığa çıkarıyor ve iyileştiriyor. Sana zorla öğretilen bilgilerin yerini alıyor… Hipnozlarını yıkıyor… Ruhani, enerjik, sevgiyle titreşen bir varlık olduğunu hissederek yaşamaya başlıyorsun. Bununla yeniden doğal bir varlık olmana kapı açıyorsun… Ana babandan, toplumdan aldığın yanlışları yok ediyorsun. Değerlilikle yaşamam gerekir algısını yok ediyorsun. Özünün sonsuzluğuna ulaşıyorsun. Yeniden sevgi üreten insan oldukça değersizlik inancından kurtuluyorsun. Yaşamı küçük bir çocuk gibi sevgiyi kendinde hissederek yaşamaya başlıyorsun.

6 İmajinasyon… Kalbinden sevgi üretme meditasyonu….

7 Nefes Kalbine doğru nefes alıyorsun. Aldığın her nefesle kalbini temizliyorsun… Sıkışmışlıkları açıyorsun… Kalp meridyenini temizliyorsun…


"Sevgi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları