Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Esneklik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Esneklik."— Sunum transkripti:

1 Esneklik

2 Gözlerini kapat, nefesine odaklan…
Benim sesime ve müziğin sesine kulak ver… Derinleşiyorsun… Bilinçaltına yerleşmiş olan değersizlik inancını besleyen kalıpları kırmaya başlıyorsun. Kalıpları kırarak yeniden insan olmaya, insan gibi hissetmeye, insan gibi yaşamaya başlıyorsun. Yeniden içindeki çocuğunla birleşiyorsun.

3 Ona esnekliğini geri veriyorsun. Çocuk her şeyi tekrar tekrar dener
Ona esnekliğini geri veriyorsun. Çocuk her şeyi tekrar tekrar dener. Sen de ısrarla denemeye başlıyorsun. Başarısızlık karşısında pes etmekten vaz geçiyorsun. Başarıyı denmek olarak tanımlıyorsun. Kaybettiğin esnekliği yeniden buluyorsun… Esneklik, değişik yollar arama hevesi seni kalıplarından kurtarıyor. Bu dünyaya özünde tekrarlayarak mükemmelleşme özelliği olan bir insan olarak geldin… Kendini, yaşamı, evreni farklı yönleriyle gözlemlemeye başlıyorsun. Katı olmaya ihtiyacın yok. Bu dünyaya başkalarının Katılığını, kalıplarını modellemeye gelmedin.

4 Deneyerek yaşamaktan keyif alıyorsun
Deneyerek yaşamaktan keyif alıyorsun. Her anının içinde farklı bir deneyecek yön buluyorsun. Anlarını farkındalıkla yaşıyorsun. Katı olmak için değil, tutarlı olmak için değil… Kalıplı, kişilikli olmak için hiç değil… Sadece kendin için… İnsanların da özünde içinde esneklik ve deneme arayışı var… Kimse seni eleştirmek için beklemiyor. Birlikte olmaktan denemekten yeni yollar aramak için birliği seçiyorsun.

5 Esneklik sana zorla öğretilen yaşamak tutarlılık ister inançlarını yıkıyor… Sana zorla öğretilen bilgilerin yerini alıyor… Hipnozlarını yıkıyor… Deneyerek, araştırarak yaşamaya başlıyorsun. Bu yeniden doğal bir varlık olmana kapı açıyorsun… Ana babandan, toplumdan aldığın yanlışları yok ediyorsun. Kalıplarla yaşamam gerekir algısını yok ediyorsun. Özünün esnekliğine ulaşıyorsun. Yeniden çok yönlü insan oldukça değersizlik inancından kurtuluyorsun. Yaşamı küçük bir çocuk gibi yeniden deneyerek, yanılarak, tekrar deneyerek yaşamaya başlıyorsun.

6 İmajinasyon… Kendini küçük bir çocuk gibi her şeyi tekrar tekrar denerken, korkmadan, araştıran ve gelişen olarak hayal etmeye başla

7 Nefes Esneklikle nefes alıyorsun… Sağdan al, soldan ver… Soldan al sağdan ver… Her seferinde nefesi biraz uzatarak… 4 saniye sağdan al… Sağı kapat… 4 saniye tut… 4 saniye soldan ver… 4 saniye tut… Sonra 6 saniye… her seferinde daha fazla tutmana rağmen daha kolay yaptığını fark ederek…


"Esneklik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları