Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PERİKARDİYUM MERİDYENİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PERİKARDİYUM MERİDYENİ"— Sunum transkripti:

1 PERİKARDİYUM MERİDYENİ

2 Kalp ruhun evidir. Perikardiyum kalbi korur. Zihin takılırsa, açıklık yok olur. Perik. enerjisi bozulursa alma bozulur. Yaratıcılık bozulur. Perikard korumazsa kalbin dış iletişimi bozulur. Takıntı ve şartlanma başlar.

3 Alırsan zevk alırsın. Zevk alırsan şükran duyarsın.
Şükran duyarsan depresyon olmaz. ---- Ruh dinlenmezse, zihin azar. PE enerji ısıyı uzaklaştırır. Kaygının acısını iyileştirir. Zararlı tozları zihinden uzaklaştırır.

4 SIZINTININ TEMEL BELİRTİLERİ
Depresyon Kaygı

5 MERİDYEN SEMPTOMLARI Angina pect. Göğüste baskı Çarpıntı, huzursuzluk,
Mania, Kan basıncı bozukluğu Yorulma, Kararsızlık vs.

6 MERİDYEN ENDİKASYONLARI
Kalp sorunları Hipertansiyon Astım Öksürük Kalp krizi Depresyon Sıcak çarpması Zihinsel sorunlar

7 METAFİZiKSEL TEMSİL Alma/ iİetişim/ İfade İlişki İçten açılma, keyif,
Kapanma

8

9

10 Almaya kapanmak Her ne kadar başkalarına karşı kendimi kapattıysam da yeniden alıcı olmayı seçiyorum. Bu amaçla perikardiyum meridyenine odaklanıp, sıkışmış duyguları temizliyorum. Kapanmam lazım Kendimi gizlemeliyim Zevklerden uzak durmalıyım

11 Huzursuzluk Her ne kadar huzursuz hissediyorsam da sakinleşmeyi seçiyorum. Kalbimi yeniden ruhun evi olarak sakinleştiriyorum. İçimdeki huzursuzluk Ruhumdan kopuğum

12 Depresyon Her ne kadar kendimi depresyonda hissediyorsam da yine de yaşama katılmayı seçiyorum. Enerjim yok Kapalıyım

13 MERİDYENİ AÇAN POZLAR -TERS PLANK - ÇOCUK - İNEK (ters el)
-BADOKASANA eller bacakların altından avuçlar yukarı P6 YA BASKI

14

15

16 Gözlerini kapat, nefesine odaklan…
Benim sesime ve müziğin sesine kulak ver… Kendini tamamen bırak… Çalıştığın meridyendeki enerji akışını hisset… Perikardiyum meridyenini sıkıştırmış olan duyguları akıtıyorsun… Enerji meridyenini temizlerken yeniden spiritüel bir varlık olmaya, evrensel enerjiyle bir olmaya başlıyorsun. Yeniden seni yaratan kaynağınla birleşiyorsun.

17 Ruhunu yaşatmaya yeniden başlıyorsun.
Aşırı duygusal uçlardan kurtulup içsel dinginliğine yöneliyorsun. Bu dünyaya keşfe geldin… Kendini, yaşamı, evreni keşfetmeye başlıyorsun. Sağlıklı ilişkiler kuruyorsun. Cinsel enerjinle buluşuyorsun. Yeni bir anlayış, yeni bir temel kazanıyorsun. Kim olduğunu, ne aradığını yeniden bilmeye başlıyorsun.

18 Yeni anlayışın perikardiyum meridyenine sıkışmış inançlarını yıkıyor… Sana zorla öğretilen bilgilerin yerini alıyor… Başkalarından kaçmaya son veriyorsun.. Hipnozların yıkılıyor… Özgürce yaşamaya başlıyorsun. Yeniden doğal bir varlık olmaya başlıyorsun. Ana babandan, toplumdan aldığın yanlışları bu meridyen temizliği ile yok ediyorsun.

19 Bedeninle ruhun arasında denge kuruyorsun…
Ruhunu huzura kavuşturuyorsun… Başkalarıyla bir ve bütün olduğunu fark etmeye başlıyorsun.

20 İMAJİNASYON İnsanlarla bir ve bütün olduğunu hayal et…

21 NEFES Alıcı olarak nefes al… Evrenin sana verdiklerini kabul et…

22


"PERİKARDİYUM MERİDYENİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları