Son zamanlarda adı sık sık terör olayları ile

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yönetim biçimi Cumhuriyet olan Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal önderliğinde 1923'te kurulmuştur. Resmî dili Türkçe‘dir. Demokratik, laik, sosyal bir.
Advertisements

Türkiye’de Tarım. Türkiye'de Tarım İnsanların toprağı işleyerek ekme ve dikme yoluyla ondan ürün elde etmesi faaliyetine tarım denir.
EGE BÖLGES İ Ege Bölgesi, Türkiye'nin yedi co ğ rafi bölgesinden biridir. İ smini kıyısında oldu ğ u Ege Denizi'nden alır. Kıyı Ege.
2016 Dünya Sağlık Günü Diyabeti (şeker hastalığını) Yenelim! Dr Pavel Ursu Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilcisi.
AVRO BÖLGESİ VE AVRUPA MERKEZ BANKASI Avrupa Birliği Maliyesi Sakarya Üniversitesi/SBF-Maliye Yrd. Doç. Dr. Harun KILIÇASLAN.
FUTBOL TOPLU OYUN TEKNİKLERİ
TÜRK KÜLTÜRÜNÜ OLUŞTURAN UNSURLAR VE TÜRK KÜLTÜRÜ
Dünya Ekonomik Buhranı, Amerika’da 1929’da New York Borsasının çöküşü ile başlayan ve etkileri on yıl boyunca dünyada devam eden ekonomik krizdir. Dünya.
TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve İstanbul Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği ''Beklenen İstanbul Depremi ve Kentsel Dönüşüm” konu.
Program temel eğitimi almamış hekim sayısı: Sağlık ocağında çalışan ÇPGD Programı 2 günlük temel eğitimi almamış hekim sayısı Program temel eğitimi almamış.
HÜSEYİN ARSLAN Okul Müdürü. VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; dünya denizcilik sektöründe rekabet edebilmek için,
Türkiye’de Yetiştirilen Sanayi Bitkileri
Italya. İ talya, 1861 yılında birli ğ ini sa ğ layana dek tek bir ülke de ğ ildi. İ talya topraklarındaki küçük devlet ve krallıklar birbirleri arasında.
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
TÜRKİYE EKONOMİSİNİN SEKTÖREL DAĞILIMI
Hazırlayanlar: Nurettin Hakan YILDIZ Hamza ÇOLAK Yunus TAŞDEMİR KALİTE GÜVENCESİ VE STANDİZASYON.
Kalıtım – Kalıtsal Özelliklerimi Nasıl Kazandım? Mendel’in Kalıtıma Kazandırdığı Bilgiler Kalıtsal özelliklerin yavruya aktarımına da kalıtım denir. Genetik,
MERKANTİLİZM NEDİR?. Bu dönem bir keşifler çağıdır. Bulunan yeni ülkelerden Avrupa’ya değerli madenler getirilmiştir. Gelen değerli madenler Avrupa’da.
TÜM MOTORLU TAŞIYICILAR KARŞILIKLI SİGORTA KOOPERATİFİ
TRAIning Transversal Supporting Career Development And Research
Aydın Ekonomi Zirvesi 11 Ekim 2014
Terörizmin Finansmanı
Makro İktisat.
TIBBİ BİTKİLERİN YAYGINLAŞTIRILMASI VE TARIMI
Savana(lar) Tropikal yağmur ormanları Tropikal yağmur ormanları Alpin tundrası Tundra Tropikal yağmur ormanları Çöl Çöl.
YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER ÇALIŞTAYI
Ülkemizde Tıbbi Bitkiler
ECON 321 ULUSLARARASI İKTİSAT
ÜLKEMİZ VE DÜNYA.
ÇAYIR VE MERA.
ÜLKEMİZDEKİ DOĞAL VE TARİHİ GÜZELLİKLER
Değerlendirme Soruları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni
Eğitimde toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgili engellerin kaldırılması uluslararası öncelikler arasında yer almaktadır yılına kadar okula kayıt,
COĞRAFİ İŞARET DENETİMİ
B.KENANOĞLU1, T. ÇELİKKOL1, S.AKAN1, H.YETİŞİR2, D.KELEŞ3, İ. DEMİR1
İMAL USULLERİ PLASTİK ŞEKİL VERME
SBEP ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI TARIM
Şirket Adı İş Planı.
Bitkiler * Diğer taraftan sebzecilikte iklim elemanlarından özellikle ışık, sıcaklık, yağış ve rüzgar önemli etkiye sahiptir. * Sebzelerde kuvvetli.
Türkiye'de Sosyal Politikanın Gelişimi Doç.Dr.Filiz YILDIRIM
Küresel ısınma.
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
Türkiye’nin Alternatif Turizm SWOT Analizi -Tartışma-
ECON 321 ULUSLARARASI İKTİSAT
TUİ TUR OPERATÖRÜ.
TÜRKİYE’DE EKOLOJİK TARIM
İklim Değişikliğinin Sizi İlgilendiren Kısmı
Eğitim; bireyin davranışlarında, kendi yaşantısı yoluyla,
KOYUN - KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
DÜNYADA ORGANİK TARIM Günümüzden yaklaşık 1,5-2 milyon yıl önce ilk insanların dünya yaşamı içinde yer aldığı sanılmaktadır. Bu zamanda dünyada insan yaşamı.
Aurora (kuzey-güney ışıkları)
Dr. Abdullah Emili Rechtsanwalt Avukat
Dr. İbrahim ÇETİN Veteriner Hekim GTHB Bursa İl Müdürlüğü
İLAÇ VE BAHARAT BİTKİLER
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
EDEBİYATIN BİLİMLERLE İLİŞKİSİ
ÖRDEK YETİŞTİRİCİLİĞİ
9 ŞUBAT Dünya Sigarayı Bırakma Günü
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Hayvanlar Hayvan yetiştirme sistemlerinin yerini belirtirken en çok göz önüne alınması gereken iklim elemanlarından biri yağıştır.
Resim Convert Etmek ve CPC Ekranında Göstermek!
Hayvanlar Tavukların Yaz aylarında daha fazla yumurtladıkları bilinen bir gerçektir. Bu durum gün uzunluğunun daha fazla olması ile açıklanabilir.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Tarımsal Meteoroloji Prof. Dr. A. Nejat EVSAHİBİOĞLU
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TANIM Otlatma alanlarından yararlanmayı, vejetasyon, toprak ve diğer doğal kaynakların korunmasıyla beraber, devamlı maksimum hayvansal ürünü elde edecek.
ÇEVRE SORUNLARI.
Dünyada ve Türkiye’de Süt Üretimi
Sunum transkripti:

Son zamanlarda adı sık sık terör olayları ile Anılan HAKKARİ’nin Şemdinli ve Yüksekova ilçeleri bu günlerde dağlarında kendiliğinden yetişen bir kır çiçeği ile gündeme geldi.Bu kır çiçeğine ‘’Ters lale’’ adını vermişler.Dünyada sadece bu bölgede yetişiyor. Bölge dağlarından toplanan ters lale soğanları Hollanda başta olmak üzere diğer Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.Umarım, ters lale soğanları aşırı söküm sonucu birkaç yılda yok olmaz. Oherkan www.gruplar.info

HAKKARİ www.gruplar.info

www.gruplar.info

www.gruplar.info

www.gruplar.info

www.gruplar.info

www.gruplar.info

www.gruplar.info

www.gruplar.info