Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hayvanlar Hayvan yetiştirme sistemlerinin yerini belirtirken en çok göz önüne alınması gereken iklim elemanlarından biri yağıştır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hayvanlar Hayvan yetiştirme sistemlerinin yerini belirtirken en çok göz önüne alınması gereken iklim elemanlarından biri yağıştır."— Sunum transkripti:

1 Hayvanlar Hayvan yetiştirme sistemlerinin yerini belirtirken en çok göz önüne alınması gereken iklim elemanlarından biri yağıştır.

2 Hayvanlar Yağışın miktarı, şiddeti, devam süresi ve yıl içerisinde dağılışı diğer bir ifade ile yağış rejimi, hayvan yetiştiricilerini ilgilendiren önemli sorundur.

3 Hayvanlar Örneğin, Fransa'da Temmuz ayında yağış miktarı 70 mm. nin üstünde olan kuşaklar sığır yetiştiriciliğinin en yoğun olarak yapıldığı bölgeler olarak göze çarpmaktadır. Diğer yandan sıcaklık, hayvanların süt, yumurta ve canlı ağırlıkları üzerine etkilidir.


"Hayvanlar Hayvan yetiştirme sistemlerinin yerini belirtirken en çok göz önüne alınması gereken iklim elemanlarından biri yağıştır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları