ENGLISH ON HOLIDAY.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
Advertisements

BAŞVURU TARİHİ:05 MAYIS-06 HAZİRAN 2014 KAMP TARİHLERİ:24 HAZİRAN-13 EYLÜL 7 GÜNLÜK 9 DÖNEM.
Yeşil ve mavinin buluştuğu Urla’da çam ağaçlarının içinde keyifli, sıcacık bir atmosferde güvenli, rahat ve konforlu bir hayat…
Devam eden projeler… "Swissotel Residence Bodrum Hill" isimli otel Turgut Reis'te olacak. Çağdaş Holding'in yatırımcı olacağı proje 2014'te tamamlanacak.
A GAP YEAR PLAN Bir ara / boş YIL PLANI
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
DİKKAT SÜRESİNİ UZATMA
HAKKIMIZDA Tam zamanlı İngilizce eğitimi English Kids Academy ile artık çok kolay Kurumumuz 1981 yılından beri yayıncılık alanında edindiği tecrübeyi.
Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren.
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
VİZYONU İngilizce eğitimi alan, ama konuşamayan nesillere son vermek.
UEFA tebrik eder Silivri, Türkiye Jørn West Larsen.
AMACIMIZ: Dim Barajı ile deniz arasındaki alanın yönetim planının çıkarılması, turizm alanında daha fazla yararlanmak, denizden içeriye doğru 1 km’lik.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
NEDEN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ? .
TOKAT KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ
SINIF YÖNETİMİ YENİ BİR DÖNEME BAŞLANGIÇ
OLİMPİYAT SPORCU EĞİTİM MERKEZİ
İrtibat ve Rezervasyon
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Kulübümüze Hoşgeldiniz!. İngilizce Kulübü, öğrencilerin İngilizceyi rahat bir ortamda kullanabilecekleri ve aynı zamanda eğlence ve katılıma dayalı projeler.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
Vücudun iskelet kasları tarafından oluşturulan her türlü hareketi sonucu enerji harcamasıdır. FİZİKSEL AKTİVİTE.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
Süleyman Demirel Üniversitesi
ÇEVRE.
EĞİL DÜZLÜK İLKOKULU. MEHMET ÖNDER OKUL MÜDÜRÜ OKULUMUZ  DÜZLÜK İLKOKULU  EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  BRİFİNG DOSYASI  DİYARBAKIR  EĞİL 
302-3 Kırsal Turizm.
ANTALYA VALİLİĞİ 112 Acil Çağrı Merkezi SAYILARLA 112 MART
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım.
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
Vize, Oturma izni, Sağlık sigortası Giderler Şehir, ulaşım Üniversitenin sağladığı olanaklar Barınma Sosyal ortam, kültür REUTLINGEN.
SEA LİFE FAMİLY RESORT. TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin.
80.YIL CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ
AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV
YAZ TATİLİ İÇİN ÖNERİLER 
‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
ANTALYA VALİLİĞİ 112 Acil Çağrı Merkezi SAYILARLA 112 AĞUSTOS
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
ANTALYA VALİLİĞİ 112 Acil Çağrı Merkezi SAYILARLA 112 KASIM
University of Pennsylvania English Language Programs.
 UC Irvine Güney California’da (Orange County) de bulunmaktadır  Amerika’daki şuç oranının en düşük olduğu bölgedir  Akdeniz iklimine sahiptir, Pasific.
OLİMPİYATLAR.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
TED SAMSUN KOLEJİ SPOR OKULLARI. SPOR NEDİR Spor, önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma.
FLORIDA YAZ OKULU.
Mayıs 2016’ya Kadar Kayıt Yaptırın;
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.
OYUN ve OYUNCAKLAR.
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
YÜZME – BASKETBOL – TENiS – VOLEYBOL FUTBOL - MASA TENiSi – JiMNASTiK
BRANŞ BÜLTENİ.
GENÇLERDE UYUM.
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
KAYSERİ YAHYALI GEZİLECEK YERLERİ
YUMURTALIK BELEDİYESİ
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
Sunum transkripti:

ENGLISH ON HOLIDAY

BİZ KİMİZ?

‘’English on Holiday’’ Yurtiçi ve yurtdışından, İngilizceyi tatil yaparken öğrenmeyi arzulayan öğrenciler için, bir yeryüzü cenneti olan Antalya’mızda eğitim, tatil ve konaklamayı bir araya getiren bir İngilizce öğrenme ve geliştirme konseptidir.

LOKASYONUMUZ

Dünyanın en güzel koylarına sahip çam ağaçlarının denizle buluştuğu bölgede, temiz deniz ve sahillere yürüme mesafesinde, Havaalanı’na 50 km. ve Ünlü Olympos sahili ve Tahtalı Dağı Teleferiğine 20 km. uzaklıktadır

‘’English on Holiday’’ programının amacı; Etkili bir İngilizce eğitimi Eğlenceli ve öğrenci merkezli Eğitim ve Eğlence Geziler, turlar ve oyunlar eşliğinde İngilizce Eğitimi

KAMPÜSÜMÜZ

Kampüsümüz çam ormanları içerisinde 20.000 m2’lik bir alana sahip, öğrencilerimizin rahatı için tüm detaylar düşünülmüştür.

içerisinde şık ve modern döşenmiş konaklama bölümü ,yeme-içme alanları ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

At çiftliği ,tenis kortu, futbol, basketbol, voleybol, beachvolley gibi çocuklar ve gençler için özel düzenlenmiş bir çok eğlence ve oyun alanının yanı sıra yine konseptimiz için özel tasalanmış mini bir Kovboy kasabası da dünyanın dört bir tarafından gelen tüm öğrencilerimiz için memnun edici bir ortam sunmaktadır.

hafta içi günde 4 saat olan teorik İngilizce eğitiminin yanısıra 14 gün boyunca önceden belirlenmiş ve tüm eğitim programını tamamlayıcı nitelikte olan Geziler, turlar ve aktivitelerimizle unutulmayacak ve faydanın maksimum olduğu bir eğitim ve tatil kampımızdır English On Holiday.

14 Günlük periyodlardan oluşan kamp programımızda konaklamalarını modern ve konforlu odalarda geçiren öğrencilerimiz için özel hazırlanmış günde 4 öğünden oluşan zengin ve sağlıklı açık büfe yeme- içme imkanları mevcuttur.

Bu programımızda toplam 40 saat teorik İngilizce eğitim programı 2 adet uzman öğretmenimizin birlikte katıldığı sınıf ortamlarında verilecek olup bu eğitimcilerimizin biri ‘’ Native Speaker’’ olup diğeri İngilizce ve başka yabancı dilleri iyi bilen Türk öğretmenlerdir.

Make your dreams real with ENGLISH ON HOLIDAY