Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET"— Sunum transkripti:

1 ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Çanakkale Türküsü Çemberimde gül oya

2 Altınoluk; Balıkesir ili, Edremit ilçesine bağlı bir beldedir
Altınoluk; Balıkesir ili, Edremit ilçesine bağlı bir beldedir. Edremit-Çanakkale karayolu üzerinde, Edremit’ e 25 km. mesafededir. Kuzeyinde Kazdağları (İda), güneyinde Ege Denizi (Edremit Körfezi) yer alır.

3 Ağustos’ta 1 haftalığına Küçükkuyu’da iken, günübirlik yaptığım Altınoluk gezisinden fotoğraf karelerini sizlerle paylaşmak istedim. Altınoluk merkezde yer alıyor bu heykeller.

4 Mitolojide, Truva-Dikili arasındaki Ege kıyılarına “Işıklar Sahili” denilmektedir. Altınoluk; Işıklar sahilinin kıyısında, Efsanevi İda Dağının eteğinde, yemyeşil kutsal zeytin ağaçlarının masmavi Ege’ ye sevdalıymışçasına aktığı bir güzellikler beldesidir.

5 İsviçre Alplerinden sonra dünyanın en yoğun oksijenini insanlığa sunan, 365 gün yeşil bir doğaya sahiptir. Bin pınarlı Kaz Dağı’ndan gelen kaynak suları, çeşmelerinden sağlıklı ve tertemiz akar.

6 Altınoluk sahilinde gezerken Su işleri kooperatifinin çok güzel bir akvaryumu ile karşılaştım. Gerçekten izleyeceğiniz vatozlara dokunmak çok hoştu. İçinde küçük camgöz köpekbalıkları ve iğneleri alınmış vatozları ve balıkları ile güzel bir akvaryum. Giderseniz mutlaka uğrayın…

7 Eşsiz bir doğaya, 450 yıllık geçmişe ve kentsel Sit alanına sahip olan Altınoluk’ un en önemli kültürel zenginliği, tarihi “Antandros” kentidir. Yaklaşık 2800 yıllık geçmişe dayalı bu Arkeolojik zenginlik, “Geçmişten geleceğe kent ve yaşam kültürümüze de ışık tutan en önemli kaynaktır. 450 yıllık Altınoluk ve 2800 yıllık Antandros. Sahildeki güzel otellerden biri.

8 1. Bana ait 270 adet olan süper sunuların tamamı tek bir dvd de toplanmıştır. DVD den edinmek için bana bunu belirten göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. 2. Ayrıca Muhteşem bir Karadeniz DVD si a-  1200 den fazla muhteşem fotoğraftan  oluşan baştan başa Karadeniz Şehirlerinin, beldelerinin, müze, yayla ve özelliklerinin sunumları (pps).  30 büyük kapasiteli PPS (toplam 1200 fotograf) b-   Bu şehirlere ait özel video görüntüleri.  22 VIDEO GÖRÜNTÜSÜ c-   Karadeniz'e özgü müzikler.  d-   3 adet süper Karadeniz belgeseli. ( BELGESEL FILM) DIVX FORMATINDA yine dvd yi edinmek için bana ile ulaşabilirsiniz.

9 ALTINOLUK Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Çanakkale türküsü Çemberimde gül oya


"ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları