Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar."— Sunum transkripti:

1 POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrumantal Bilgi : polonezkoy.com BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ

2 Polonezköy (Adampol) İstanbul’dan 1-5 saat uzaklıkta gürültüden stresten uzakta, yabani kuş sesleri ve yemyeşil bir doğa eşliğinde, doğayı ve kültürü aynı anda yaşayabileceğiniz bir cennet köşe.

3 Polonezköy - Adampol ... Bir taşra atmosferinde yemek yemek, trafik kargaşasından uzak bir yürüyüş yapmak istiyorsanız, İstanbul Beykoz ilçesinin bu şirin beldesi Polonezköy'de birkaç saat geçirebilirsiniz. Türkiye'de Polonyalıların yaşadığı bu köy, sosyolojik ve coğrafi açıdan, ilk duyuşta insana biraz çarpıcı geliyor. İşte burası İstanbul'un en güzel sürprizlerinden biridir. İstanbul'un arka bahçesinde doğanın yeşilini korumayı başardığı, insanın gerekli saygıyı gördüğü nadir yerlerden biridir Polonezköy. Köye gelmeden, etrafı çam ağaçları ve yeşilliklerle çevrili yollardan geçerken kendinizi bir anda İstanbul'un kalabalıklığı, gürültüsü ve stresinden arınmış hissedersiniz. Köye hemen girişte sizi kilise ve mezarlık karşılar. Köyün ufak meydanına geldiğinizde sizi bir kır kahvesi bekler ve etrafında da küçük cafe ve restoranlar. Polonezköy'de hafta sonu tatili, günübirlik gezi, piknik,mangal keyfi, kaliteli ve lüks restoranlarda akşam yemekleri, düğün ve muhtelif partiler gibi pek çok imkanı değerlendirebilirsiniz.

4 İşte objektifimden POLONEZKÖY

5 Köy meydanındaki şirin kahve
Yine köy meydanındaki hediyelik eşya satışı yapan yerler.

6 Oturup biraz soluklandıktan sonra artık Polonezköy’ü yürüyerek keşfe çıkalım.

7 Gözümüzün önünden bir sincap bu ağaca tırmandı ama yakalayamadım ne yazık ki :)

8 Yürüyüşümüzü yapıp Polonezköy’e veda ederken köyün çıkışında bir açık hava müzesi var şimdi bu muhteşem yerden görüntüler izleyelim.

9

10

11 1. Bana ait 265 adet olan süper sunuların tamamı tek bir dvd de toplanmıştır. DVD den edinmek için bana bunu belirten göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. 2. Ayrıca Muhteşem bir Karadeniz DVD si a-  1200 den fazla muhteşem fotoğraftan  oluşan baştan başa Karadeniz Şehirlerinin, beldelerinin, müze, yayla ve özelliklerinin sunumları (pps).  30 büyük kapasiteli PPS (toplam 1200 fotograf) b-   Bu şehirlere ait özel video görüntüleri.  22 VIDEO GÖRÜNTÜSÜ c-   Karadeniz'e özgü müzikler.  d-   3 adet süper Karadeniz belgeseli. ( BELGESEL FILM) DIVX FORMATINDA yine dvd yi edinmek için bana ile ulaşabilirsiniz.

12 POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrumantal Bilgi : polonezkoy.com BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ


"POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları