PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

DÖNEMİ ERASMUS YOĞUN DİL KURSLARI (EYDK) ERASMUS INTENSIVE LANGUAGE COURSES (EILC) Fidan BAYRAKTUTAN Öğrenci İletişim Sorumlusu
AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
Mesleki Eğitim Girişimleri Programı
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM ve GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ Şubat 2007.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
SIK SORULAN SORULAR Hale ŞEN Atılım Üniversitesi AB & ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ Kasım, 2009.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
COMENIUS – LEONARDO DA VINCI - GRUNDTVIG PROJELERİ VE GENÇLİK PROGRAMLARI.
Erasmus’la Hayatınızda bir Fark Yaratın... Uluslararası İlişkiler Ofisi ATILIM ÜNİVERSİTESİ.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ATATÜRK ÜNİVERİSTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ ERASMUS+ PROGRAMI.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI Hayatboyu Öğrenme Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı.
İlköğretim Okul Müdürlerinin Teknoloji Liderliği Davranışları Bu çalışmanın amacı, ilköğretim okul müdürlerinin okullarında eğitim teknolojilerinin sağlanması.
19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı Yılı Ulusal Konferansı.
İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 – 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN TANILAMA SÜRECİ ŞUBAT 2014.
Öğretim Elemanı Değişimi Doç.Dr. Nagihan OKTAYER 14 Mayıs 2009 Erasmus Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı.
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
DÖNEMİ ERASMUS YOĞUN DİL KURSLARI (EYDK) ERASMUS INTENSIVE LANGUAGE COURSES (EILC) Seval BOZ Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi
1 AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ) (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ)
ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
BOLOGNA UZMANLARI ULUSAL TAKIM PROJESİ 14 MAYIS 2010, ANTALYA SULTAN GÜROL BOLOGNA ULUSAL TAKIMI ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
Erasmus ve Hibeler Mine MUT Erasmus Ofis Sorumlusu 29 Kasım 2007 Erasmus Koordinatörler Toplantısı.
ERASMUS PLUS Şubat 2014 Ahmet BOYLU
GREEN PEARLS-YEŞİL İNCİLER LdV Ortaklık Projesi T.C. GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü.
SEÇMELİ YÖNETİM BİLİMİ DERSİ
Comenius Okul Ortaklıkları Projesi
ÜNİTE PLANI MESLEKLER.
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi Paul Weide Ekip Lideri.
GÜLKENT İLKÖĞRETİM OKULU
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulaması Genel Değerlendirmesi
DYNED Dynamic&Education.
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM PROJESİ”
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
Okul Eğitimi Personeline Yönelik Hareketlilik Projesi
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MAHALLİ EĞİTİM İŞ VE İŞLEM BASAMAKLARI Öğrenme Liderlerini Yetiştirmek İçin Yapılacaklar…
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
LdV Partnership Women Entrepreneurs and Mother União de Freguesias de Gondomar (São Cosme), Valbom e Jovim DIA-SPORT Association.
ERASMUS+ GENÇLİK PROGRAMI
ERASMUS + GENCLİK. YENİLİKLER Sadece yaş arası gençler değil gençlik çalışanları da yaş sınırı göz etmeksizin katılabiliyor. Ayrıca bu programda.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
KA1- YETIŞKIN EĞITIMI PERSONELININ ÖĞRENME HAREKETLILIĞI KA2-YENILIK VE İYI UYGULAMALARıN DEĞIŞIMI IÇIN İŞBIRLIĞI.
KARŞIYAKA ANADOLU MESLEK LİSESİ, KARŞIYAKA ANADOLU MESLEK LİSESİ, TEKNİK LİSE, ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ TEKNİK LİSE, ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ COMENİUS OKUL.
Click here to download this powerpoint template : White Floral Background Free Powerpoint TemplateWhite Floral Background Free Powerpoint Template For.
BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
ERASMUS+ KA219 PROJESİ CLIL AS A BRIDGE TO REAL LIFE ENGLISH (GERÇEK YAŞAM İNGİLİZCESİNE KÖPRÜ OLARAK CLIL ) PL01-KA
PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Global Learning For Mind And Heart 2016/2019 Erasmus + Projeleri K219 Global Learning For Mind And Heart 2016/2019 Hibe Miktarı: Avro.
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
MOVING FORWARD WITH KEY COMPETENCES
ABİDE Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi.
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2017 Yılı Faaliyet Raporu.
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2018 Yılı Faaliyet Raporu.
Erasmus+ Değişim Programı 2018 Projesi Öğrenci Tanıtımı Mart 2019
Sunum transkripti:

PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL ERASMUS+ KA101 PROJEMİZ "İyi Öğrenmenin Yapı Taşları: Bütüncül Eğitim ve Teknolojiye Uyum", "(Keystones of Fantastic Learning (KFL): Holistic Education and Conformity to Technology) 2016-1-TR01-KA101-029121 PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL

2016 KA101 OKUL EĞİTİMİ PROJELERİ KABUL ORANI TOPLAM BAŞVURU: 3246 KABUL EDİLEN PROJE SAYISI : 81 RED EDİLEN PROJE SAYISI: 3121 YEDEKTE OLAN PROJE SAYISI: 44

Kocaeli ilimizden sadece iki proje kabul edilmiştir Kocaeli ilimizden sadece iki proje kabul edilmiştir. Bizim haricimizdeki diğer proje birden fazla okulun bir araya gelerek başvuru yaptığı konsorsiyum çalışmasıdır ve Gebze İlçe Milli Eğitim adına kabul almıştır. İlimizde bireysel okul başvurusu olarak kabul almış tek proje bizim projemizdir. Ayrıca yine bireysel okul başvurusu olarak Türkiye’ de kabul edilen 81 proje içerisinde en yüksek proje bütçesi ve en kapsamlı hizmet içi eğitim çalışmaları bizim projemize aittir.

Proje Dahilindeki Kurslarımız ve Tarihleri Ipadlerle ve Tabletlerle Eğitim Nasıl Verilir? 29 Ocak-3 Şubat Graz, Avusturya 2. Okulda Girişimcilik ve Liderlik Eğitimi 30 Nisan-6 Mayıs Bologna, İtalya 3. Okul Yönetimi 3-7 Temmuz Helsinki, Finlandiya 4. Herkes için Sınıf Dışı Eğitimi 17-21 Temmuz Lisbon&Sintra, Portekiz 5. Daha Etkili İngilizce Öğretimi için İngilizceni Tazele 24 Temmuz-04 Ağustos Dublin,İrlanda 6. A2, B1 Seviyesine Sahip Öğretmenler için İngilizce Eğitimi 04-10 Şubat 2018 Dublin, İrlanda

*Kurslarımız proje hazırlama sürecinde hazırladığımız ve öğretmenlerimize uyguladığımız ihtiyaç anketi sonuçlarına göre belirlenmiştir. Ayrıca seyahatlerimizin okulumuzdaki eğitim ve öğretimin akışına etki etmemesi için kurs tarihleri özellikle tatil dönemlerine denk getirilerek özenle seçilmiştir. *Proje kabulünden önce yaptığımız sözleşmeler gereği kimlerin hangi kursa gideceği belli olmasına rağmen fikir değiştiren öğretmenler olup olmadığını anlamak için, son sözleşmeleri imzalamak için ve projemizi daha ayrıntılı anlatabilmek için bu tanıtım toplantısını gerçekleştirmekteyiz.

Bu proje sadece öğretmen hareketlilikleri üzerine yapılandırılmıştır *Bu proje sadece öğretmen hareketlilikleri üzerine yapılandırılmıştır. *Projemiz kapsamında okulumuz öğretmenleri farklı ülkelerde çeşitli konularda 5, 7 veya 10 gün sürecek hizmet içi eğitim kursları alacaklardır. *Tüm kursların öğretim dili İngilizce’dir. Bu nedenle kurslara katılan öğretmenlerimizin İngilizce bilmeleri şarttır. *Hizmet içi eğitim kurslarına katılmaya istekli fakat İngilizce yeterliliği olmayan meslektaşlarımız, okulumuzda İngilizce öğretmenlerimiz tarafından verilecek olan 80er saatlik 2 kur şeklinde düzenlenecek olan İngilizce kurslarına katılmaya mecburlardır. Aksi takdirde eğitimlere katılamazlar.

Projemiz dahilinde 20 öğretmenimiz kurslara katılacaktır Projemiz dahilinde 20 öğretmenimiz kurslara katılacaktır. Toplamda 28 öğretmen hareketliliği gerçekleştirilecektir. Kurslara katılmayı hak kazanan öğretmenlerimiz, proje dahilinde kendilerine verilecek olan bütün görevleri kabul etmiş olmaktadırlar. Proje dahilinde il ve ilçe çapında okulumuz öğretmenleri çeşitli kurs ve etkinlikler düzenleyecektir. Bu nedenle herkesin kurslarda aktif rol alarak ülkesine döndüğünde öğrendiklerini ildeki ve ilçedeki diğer meslektaşlarıyla paylaşması istenecektir.

PROJE KABUL EDİLMEDEN ÖNCE YAPILAN SÖZLEŞMEDE KURSLARA KATILACAĞI BELİRLENEN KİŞİLER 1. Ipadlerle ve Tabletlerle Eğitim Nasıl Verilir? 29 Ocak-3 Şubat Graz, Avusturya EDA, MELEK, ÖZLEM, KADİR BEY 2. Okulda Girişimcilik ve Liderlik Eğitimi 30 Nisan-6 Mayıs Bologna, İtalya HALİDE, MELEK, MUHAMMET H., SELÇUK H., EDA 3. Okul Yönetimi 3-7 Temmuz Helsinki, Finlandiya ÖZLEM, MELEK, MÜDÜR BEY, SEBİLE H. 4. Herkes için Sınıf Dışı Eğitimi 17-21 Temmuz Lisbon&Sintra, Portekiz ZEYNEP S., ZEYNEP B., SAYGIN, ÖZLEM, MELEK, SAADETTİN H., DİLEK F. 5. Daha Etkili İngilizce Öğretimi için İngilizceni Tazele 24 Temmuz-04 Ağustos Dublin,İrlanda MELEK, GÜL, YUSUF H., ÖZLEM 6. A2, B1 Seviyesine Sahip Öğretmenler için İngilizce Eğitimi 04-10 Şubat 2018 Dublin, İrlanda BEGÜM, ÜLKÜ, CEMALETTİN H., ALİ RIZA H.

Tanıtımımız burada sona ermiştir Tanıtımımız burada sona ermiştir. Proje kadrosunu kesinleştirmek için yapılacak işlemleri yerine getirmek, proje ekibini kesinleştirmek, kafanıza takılan soruları cevaplandırabilmek ve görev dağılımı yapabilmek için istekli öğretmenlerimizle toplantımıza devam etmek için sunum odasına geçiyoruz.

Dinlediğiniz İçin Çok Teşekkürler  Hazırlayan Proje Koordinatörü: İngilizce Öğretmeni Melek KAYA MÜLAYİM