Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MOVING FORWARD WITH KEY COMPETENCES

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MOVING FORWARD WITH KEY COMPETENCES"— Sunum transkripti:

1 MOVING FORWARD WITH KEY COMPETENCES 2016 - 2018

2 Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar K219 Projesi
Projede görev alan öğretmenlerimiz: Proje Koordinatörü: Sıdıka ERGÜVEN, İpek ÇAPAZ KARTAL KİMYA : Arzu ASAR COĞRAFYA : Dilek URAL İngilizce : Timur ÖZYİĞİT MATEMATİK : Aslı GÜRBÜZ FİZİK : Sıdıka ERGÜVEN İngilizce : İpek ÇAPAZ KARTAL BİYOLOJİ : Belma ACAR FELSEFE : Hatice ÇAKIROĞLU

3 Bu proje, okul eğitim alanında eğitimde kaliteyi artırmayı, Program Ülkelerindeki okullar ve eğitim personeli arasında işbirliğini güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Erasmus+ Okul Eğitimi faaliyetlerinin hedef kitlesi en genel anlamıyla, okul eğitimine taraf olan kamu ya da özel kurum ve kuruluşlar ile bu kurumlardaki idareciler, eğitimciler/öğretmenler ve öğrencileri kapsamaktadır. Projenin amacı kurumlarla işbirliği ağları kurmak, uluslararası kapasitelerimizi artırmak ve fikir, uygulama ve yöntemlerini dersler esnasında kullandığımız iyi uygulamaları paylaşmaktır. Proje kapsamında Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Coğrafya ve İngilizce derslerinde Nasıl daha iyi öğretip ve sevdirebiliriz? Hedef alınmaktadır. Deney uygulamalarını arttırma, Video görüntülerini arttırma, Online konferanslar düzenleme, Derslerin yerinde kavranmasına yönelik yerel geziler, Koridorlara renkli kavram panoları, Diğer ülkelerle işbirliğini arttırmaya yönelik yurtdışı geziler, Anketler……. Gibi çalışmalar yapılacaktır.

4 Bu projede bizimle birlikte 5 ülke bulunmaktadır.
Bu ülkeler; Zespol Szkol Ogolnoksztalcacych nr 2 w Bytomiu POLONYA Clemens – August Gymnasium ALMANYA Eotvos Jozsef Gimnazium es Kollegium MACARİSTAN BS Liceo ‘Bocchi-Galilei’ İTALYA Vahit Tuna Anadolu Lisesi ÇANAKKALE / TÜRKİYE

5 Proje çalışmalarımız kapsamında ilk öğretmen toplantımızı, koordinatörümüz olan Polonya’da gerçekleştirdik. Bu toplantıda ilk yapacağımız çalışmalar görüşüldü.

6 İkinci öğretmenler toplantısı Macaristan’ın Tata kentinde gerçekleşti
İkinci öğretmenler toplantısı Macaristan’ın Tata kentinde gerçekleşti. Bu toplantıda Fizik , Kimya ve Matematik dersleri üzerinde çalışıldı. Kimya öğretmenimiz Arzu Asar kimya deneyleri sundu. Geometri, Matematik ve Fizik derslerinde bir çok uygulama gerçekleştirildi.

7 Deney Aktiviteleri

8 Deney Aktiviteleri

9 Deney Aktiviteleri

10 Deney Aktiviteleri Projenin amacı öğretmenlerin kendi alanlarında uluslararası gelişmelerden, farklı öğretim tekniklerinden ve uygulamalardan haberdar olarak öğrenci motivasyonunu ve akademik başarısını arttırmaktır. Proje ile ilgili gerekli duyurular yapılarak çalışmalarda yer almak isteyen öğrenciler kendi ve ailelerinin bilgileri doğrultusunda belirlenmiştir. Öğrenci yurtdışı çıkışları sadece İtalya ve Almanya ya yapılacak ve toplamda 12 öğrenci çıkışı olacaktır. Fakat projede çalışan tüm öğrencilerimiz hak ettikleri belgeler sayesinde ileriki yaşamlarda , başvurularında avantajları olacaktır.

11 Deney Aktiviteleri

12 Aktiviteler


"MOVING FORWARD WITH KEY COMPETENCES" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları