Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU"— Sunum transkripti:

1 ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
BU AY DEĞERLER EĞİTİMİNDE KONUMUZ ‘İYİLİK’ DEĞERİYDİ. İYİLİK DEĞERİ ÇALIŞMALARINDA KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ. ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU

2 İYİLİK DEĞERİYLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI ÖZETLERSEK;

3 DEĞERLER YÜRÜTME EKİBİ TOPLANTI TUTANAĞI
T.C ESENYURT KAYMAKAMLIĞI ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME EKİBİ TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ 03\12\2014 GÜNDEM Açılış ve Yoklama Aralık Ayı Değeri Olan Arkadaşlık Değeri İle İlgili Yapılacak Çalışmaların Görüşülmesi. Dilek ve temenniler ALINAN KARARLAR 1-Toplantı Açılış Konuşması Müdür Yardımcısı Sinem MORGÜL Tarafından Yapılmıştır. Yoklama Sırasında Tüm Üyelerin Toplantıya Katılım Sağladığı Gözlemlenmiştir. 2-Değerler Yürütme Ekibi Tarafından Görüşmeler Sonucunda Okulda Yapılacak Çalışmalar Ve Görev Paylaşımı Belirlenmiştir.Bu Ayın Değeri Olan Aile Olmak Değeri İyilik Değeri Olarak Değiştirilmiştir.Diğer Ayların Konuları da Ocak –Şubat :Hoşgörü Mart : Adalet Nisan :Sabır Mayıs –Haziran: Sorumluluk olarak belirlenmiştir. 3-Her Sınıf Kendi Düzeyinde Rapor Dolduracağı Ve Bu Rapor İlçe Milli Eğitime Sunulacağı İçin Rapor Formatı Doğrultusunda Çalışmaların Yapılması Gerekmektedir. Okul Düzeyinde Yapılacak Çalışmalar Yürütme Ekibi Tarafından Gerçekleştirilecektir. 4-Sınıflarda İyilik Değeri İle İlgili Film Gösterimi Yapılacağına Karar Verildi. 5- İyilik İle İlgili Tören Konuşmaları Yapılması 6-4. Sınıflardaki Sınıf Temsilcilerinin Bir Huzurevini Ziyaret Etmesi Ve Sınıfında Gözlemlerini Paylaşması. 7-Okulda Bir İyilik Kutusu Oluşturarak Her Öğrencinin Yaptığı İyiliği Ad Ve Soyadıyla Beraber 1 Hafta Boyunca Kutuya Atması Ve En Son Seçilen İyiliklerin Bir Slayt Sunumu ya da Panoda Sergilenmesine Karar Veridi. 8-İyilik Değeri İle İlgili Kitap Tavsiye Listesi Oluşturulmasına Karar Verildi. 9- İyilik Değerini En İyi Yansıtan Öğrencilerin Sınıf İçinde Sınıf Öğretmeni Tarafından Ödüllendirilmesine Karar Verildi. 10- İyilik Değeriyle İlgili En Etkili Çalışmaları Yapan Öğretmenlerin Değerler Yürütme Ekibi Tarafından Belirlenip Ödüllendirilmesi. 11- İyilik Değeriyle İlgili Çalışmaların Web Sitesinde Değerler Eğitimi Sayfasında Yayınlanması 12-Derslerde Uygulanmak Üzere Etkinlikler Oluşturulması . İLK İŞ OLARAK YÜRÜTME EKİBİMİZLE HAZIRLIK TOPLANTIMIZI YAPTIK Değerler Yürütme Ekibi 1- Sinem MORGÜL 2-Uğur DEVRİM ( 1-A) 3-Mehtap ALACA (2-M) 4-ÖZLEM AYDIN (3-E 5-MİTHAT YILMAZ 6- BÜLENT SAKARYA (4-L) 7- ZEHRA AKÇA 8-GÖZDE YAVUZ 9-SİMGE NUR SEVİNÇ 10-Cansu KIRMAN

4 ÖĞRETMENLERİMİZLE İYİLİK DEĞERİ İLE İLGİLİ YAPABİLECEKLERİ ÇALIŞMALARI ÖĞRETMENLER ODASINDA OLUŞTURULAN DEĞERLER EĞİTİM. PAYLAŞIM PANOSUNDA PAYLAŞTIK.

5 OKUL GİRİŞ KAPISININ YANINDAKİ DEĞERLER EĞİTİMİ PANOSUNU GÜNCELLEDİK.

6 4. SINIF ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİMİZLE BÜYÜKÇEKMECE HAYAT HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİK.

7 2-M SINIFININ HAZIRLADIĞI İYİLİK SÖZLERİNİ SERGİLEDİK.

8 İYİLİK YAP DENİZE AT PROJESİYLE BİR KUTU OLUŞTURUP
ÖĞRENCİLERİMİZİN BU KUTUYA YAPTIKLARI İYİLİKLERİ ATMASINI İSTEDİK.

9 KOMİSYONUMUZ TOPLANARAK İYİLİK KAĞITLARINI TEK TEK OKUDU
KOMİSYONUMUZ TOPLANARAK İYİLİK KAĞITLARINI TEK TEK OKUDU. SEÇİLEN İYİLİKLER SLAYT AHLAİNE GETİRİLEREK DİJİTAL PANODA SUNULDU.

10 İYİLİK DEĞERİ İLE İLGİLİ 4 ADET FİLMİ ÖĞRETMENLERİMİZLE PAYLAŞTIK
İYİLİK DEĞERİ İLE İLGİLİ 4 ADET FİLMİ ÖĞRETMENLERİMİZLE PAYLAŞTIK. FİLMLERİ ALAN ÖĞRETMENLERİMİZ SINIFLARINDA BU FİLMLERİ İZLETTİLER.

11 ÖĞRENCİLERİMİZDEN İYİLİĞİN FOTOĞRAFINI ÇEKMELERİNİ İSTEDİK.

12 GETİRİLEN TÜM FOTOĞRAFLARI BİR SERGİ HALİNE GETİRİP
OKUL KORİDORLARINDA SERGİLEDİK..


"ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları