Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı. 2013 Yılı Ulusal Konferansı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı. 2013 Yılı Ulusal Konferansı."— Sunum transkripti:

1 19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı. 2013 Yılı Ulusal Konferansı

2 Açılış konuşmasını, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Oğuz Temizhan yaptı.

3 81 il koordinatörü, Avrupa Kalite ödülü alan öğretmenler ve öğrenici öğretmenler bir araya gelerek paylaşımlarda bulundu.

4 Örnek proje uygulamaları sergilendi.

5 e-Twinning hakkında bilgilendirme, portal kullanımı ve Web 2.0 araçları konularında sunumlar yapıldı, tecrübeler paylaşıldı.

6 AB Bakanlığın’dan Ulusal Ajans proje uzmanı Onur Aydemir Erasmus Plus Programını ve “Okul Eğitimi: Faaliyetler” başlığı altında, Öğretmenler, öğrenciler, okul yöneticileri, öğretmen eğitmenleri ve öğretmen adaylarına hizmet sunan on line platform olarak yerini alan e-Twinning ‘i anlattı sorulara cevap verdi.

7 Ulusal Destek Servisi 2013 yılında ilk kez bir uygulama gerçekleştirerek il koordinatörlerinin motivasyonu ve performansının arttırılması amacıyla başarılı 10 il koordinatörlerine ödüller dağıttı.

8 İlimiz eTwinning koordinatörü Nurcan Arı Türkiye Koordinatörleri arasında en başarılı ilk beş kişi arasında yerini alarak ödülünü Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Oğuz Temizhan’dan aldı.

9 Ulusal Konferanta ilimizden Avrupa Kalite Ödülü alan öğretmenlerimiz Özlem Melek Akkoyunlu,Funda Gülenser, Mukaddes Şahin ve Selma Pınar da başarılarından dolayı ödüllendirildi.

10

11 Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Oğuz Temizhan İzmirli öğretmenlerimizi başarılarından dolayı takdir etti.

12 Avrupa´da okul ortaklıklarının kurulması, Yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin, Bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, Yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla ülkemiz, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning Faaliyetinin üyesi haline gelmiştir.

13 eTwinning Türkiye faaliyetleri, YEĞİTEK Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi (UDS) ekibi tarafından yürütülmektedir.

14 2013 yılında toplam 1.211 eTwinning projesi yapılmış, bunlardan 94 tanesi Ulusal Kalite Etiketi, 56 tanesi de Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır

15 İlimizde 2013 yılında 410 proje başlatılmış. Bu projelerden 8 tanesi Ulusal kalite etiketi 4 tanesi de Avrupa Kalite Etiketi almıştır.


"19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı. 2013 Yılı Ulusal Konferansı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları