Su Kaçağı Varsa Bizde Çözümü Var

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
LİSANSÜSTÜ EĞİTİMDE STAJ EĞİTİMİNİN YERİ VE ÖNEMİ
Advertisements

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Firma Tanıtım Sunumu.
İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı Sanat ve Tasarım Bölümü
5 ADIMDA RİSK DEĞERLENDİRMESİ
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
ERK İSG&İK ERK –
1 GENEL BAĞLAYICI KURALLAR GBK’ler ÇEVRESEL İZİN No. 4.
Kaçak Akım Koruma Uygulama Hataları
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
ÖZEL ANTAKYA ATA İLKOKULU
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
EGZOTİK OPSİYONLAR Klasik Avrupa ve Amerikan tipi opsiyonlardan daha karmaşık bir yapıya sahip olup firmaların spesifik ihtiyaçları için düzenlenmiş ve.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
DOĞALGAZ KULLANMANIN KONFORUNU YAŞAYIN Evinize Doğalgaz Tesisatı alırken mutlaka uzman ve yetkili belgeli firmalara iş yaptırılmalı, tabi ki ekonomik çözümler.
Reflektörler işyeri sağlığına çevrilmiş durumda Almanya: “14 yıldan bu yana ilk kez kaza sayısında artı ş kaydedildi "Psişik hastalıkların sigorta sistemine.
Algoritmalar (Algoritms)
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
Bireysel Bankacılık Çözümleri Apartman yöneticilerinin başyardımcısı.
Algoritmalar (Algoritms)
9.Sınıf Sağlık Hizmetlerinde İletişim
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Düzenleyici Etki Analizinin Türk Hukuk Sistemine Tanıtılması “Eğitimcilerin Eğitimi” Kasım 2008 Oturum 5 Problemin Tanımlanması ve Mevcut Durumun.
Müşteri İlişkileri Yönetimi Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
MALİ ANALİZ TEKNİKLERİ
ÖĞRENCİLERİN servİste RİSKLERDEN KORUNMASI
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
TTNET TARİFE - KOTA DEĞİŞİKLİKLERİ OCAK
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
1 Yeni bir destek programı İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI 3 yılda 121 adet proje başlatılmış, TL destek sağlanmıştır. 27/08/2013.
KARŞILAŞTIRMALI TABLOLAR ANALİZİ (YATAY ANALİZ)
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
GENEL MUHASEBE 1 Yrd. Doç. Dr. Serhan Gürkan KBÜ İşletme Fakültesi
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Bilişim Ortağınız.
Karşılaştırmalı Tablolar Tekniği. Analizi yapan kişi analiz tekniklerini uyguladıktan sonra, mali tablolardaki değişimleri ve nedenlerini ortaya koymalıdır.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
ORHAN BAYKAN MAKİNE MÜHENDİSİ. Su Yönetimi; Suyun havzalarda toplanmasından depolanmasına, arıtma tesislerinde işlenmesine, bu arıtma tesislerinden terfi.
BİLGİ FELSEFESİ  BİLGİNİN OLUŞUM SÜRECİ  BİLGİ TÜRLERİ.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
ARACILIK VE DANIŞMANLIK
Merkezi Uydu Sistemleri
BRANDING - MARKETING - TRADING
BAĞLANTI ŞEMASI DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Pimaş Açma - Pimaş Tıkanıklığı Açma - Tıkalı Pimaş Açma
KRİZ YÖNETİMİ VE SAMSUNG GALAXY NOTE 7 ÖRNEKLEMESİ
Kanal Açma - Kanal Neden Tıkanır - Kanal Tıkanıklığı Açma
Kanal Açma - Kanal Neden Tıkanır - Kanal Tıkanıklığı Açma
SHB-425 Sosyal Politika ve Planlama Türkiye'de Öncelik Esasına Dayalı Sosyal Politika Uygulamaları Doç.Dr.Filiz YILDIRIM.
Gider Açma - Gider Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Gider Borusu Nasıl Açılır? Teber İnşaat Altyapı.
Tuvalet Açma - Tuvalet Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Tuvalet Nasıl Açılır
Tıkalı Boru Açma - Boru Açma - Tıkanmış Boru Nasıl Açılır?
Klozet Açma - Klozet Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Klozet Nasıl Açılır
TARİHÇE Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Türk Anonim Şirketi (Erdemir), Karadeniz Ereğli'de yerleşik bulunan demirçelik fabrikasıdır. Şirket 11 Mayıs.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
2018 Yılı Devam Eden Projeler
ÇALIŞMA SORULARI.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
2018 Yılı Devam Eden Projeler
TARIM EKONOMİSİ ve İŞLETMECİLİK DERS NOTLARI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
YOKSA SİZ ONLARI HALA ÇÖP OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ ?
Sunum transkripti:

Su Kaçağı Varsa Bizde Çözümü Var www.sukacagi.club Su Kaçağı Anaktotları Su Kaçağı Varsa Bizde Çözümü Var www.sukacagi.club

Kırma, Dökme Derdine Son ! Su kaçağı tesisatçısı olarak sektörün profesyonelleri olarak siz değerli müşterilerimize bilgiler aktaralım. Böylece sektörün kör noktalarına saplanıp kalmadan, kısa vadeli çözümler için büyük zararlar görmektense piyasada yüzlerce bulunan firmaların yanı sıra bizimle tanışsaydınız yüksek miktarlı ödemeler ve diğer sorunlarla karşılaşmamış olacaktınız. İstanbul tesisatçısı olarak bütün su kaçağı süreçlerini çok iyi tespit etmiş olup, sızıntılarınızın bütün sebeb ve nedenlerini çok iyi bilen tecrübemizin yanısıra son sistem gelişmiş robotik, kameralı su kaçağı bulma cihazlarımızla özellikle bu konuda duruşumuz çok nettir. Bu hususta sizlere aşağıdaki maddeler halinde sıraladığımız hususları dikkate almanız gerekmektedir. İşte sizlere anktotlar;

Kırma, Dökme Derdine Son ! Öncelikle evinizde işyerinizde açık su yok ise sayacınıza bakarak dönme olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer sayacınız dönüyorsa kaçak var demektir. Başka aynı durum üzerine söylenecek durum ise eğer faturanız herzaman gelen su faturasından farklı ücret olarak gelmiş ise evinizde borularınızda su kaçağı var demektir. Genellikle tadilat sonrası veya uzun yıllar kullanımdan sonra alt kat komşunuzun duvarlarında sarartı ve leke oluşumu var ise mutlaka tadilat esansında borunuzun patladığını veya uzun yıllar kullanım kaynaklı boru paslanıp sızıntı oluşması var demektir. Fayans veya seramiklerin arasındaki derz dolgularının renk değiştirip bazen küflü gibi bazen ise sararması ile su sızıntısı varlığına işaret etmektedir. Parke, duvar, mobilya, fayans, granit gibi ortamlarınızda devamlı ıslaklık veya su kabarcığı oluşması durumunda mutlaka o ortamda su sızıntısı mevcuttur. Evin, işyerinizin duvarlarında özellikle köşe noktalarında renk değişimi veya boya kabarması var ise yine su sızıntısı mevcutiyetinin varlığına işaret eder.