ö.g.t.m. Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İŞ KURMA SÜREÇLERİ.
Advertisements

KALİTE ETİKETLERİ VE ÖDÜLLER Ayşe SAYLIK TR Ulusal Destek Servisi.
İTÜ Merkez Laboratuvarı 2006 Faaliyetleri Üniversite Yönetim Kurulu 14 Eylül bölüm.
Hollanda’da Düzensiz İş Akdi ve toplu iş sözleşmesi 7 ARALIK 2010 İSTANBUL Celil ÇOBAN, FNV Bondgenoten.
BÖLGESEL TEŞVİK UYGULAMALARI SUNUM : Kaan Duran ÖĞRETİM GÖREVLİSİ : Mustafa İDUĞ.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 6331
RADAR EĞİTİM DANIŞMANLIK SÜREÇ YÖNETİMİ RADAR EĞİTİM DANIŞMANLIK İbrahim GÜMÜŞ 1 radardanismanlik.com.tr SÜREÇ YÖNETİMİ.
AVRUPA BİRLİĞİ SİSTEMİNDE ENGELLİLER ve ÖZEL EĞİTİM
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
Sosyal güvenlik Devletin; sosyal sigorta, sosyal yardım ve benzeri araçlarla halkın sosyal durumunu güvence altına almasıdır.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ÖZÜRLÜ KİŞİLERİN HAKLARI SÖZLEŞMESİ.
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
MED 167 İnternette İstatistik. İnternetteki istatistik verileri, özellikle ülke hakkındaki makro istatistiklerden bahsediyorsak, çoğunlukla resmi kurumlardan.
Bağımsız Denetim ile Vergi Denetimi Arasındaki Geçişler
Yönlendirme Komitesi Toplantısı Su Tahsis Modeli Bilgilendirme Sunumu Dr. İsmail Kaan Tunçok Su Kaynakları Uzmanı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü 13 Nisan.
5 Uzun-vadeli Sadakat İlişkilerinin Yaratılması 1.
Yüksek Başarımlı Hesaplama Sistemleri ve Yapılan Çalışmalar Züleyha EZBER
HAZIRLAYAN VE SUNAN: HAYATİ İBRAHİM GÜVEN. HOŞGELDİNİZ… Konuşmamı ülkemizde misafir ettiğimiz sayın temsilcilere hoş geldiniz diyerek başlamak istiyorum.Ayrıca.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Ümit ATİLA.  1980’li yıllardan günümüze geldikçe, bilgi toplumuna yönelişte teknolojik rota, telekomünikasyon ve iletişim.
Satın aldığınız mal ve hizmetin ; Ambalajında,etiketinde, tanıtma ve kullanma klavuzun da belirtilen, Satıcı tarafından vaadedilen, Standardında belirtilen,
DONANIM VE YAZILIM.
ÇALIŞMA - İŞ Emek ve emek gücü (işgücü): İnsanın doğa ve toplum ile kurduğu tüm ilişki bir emek etkinliğidir. Oysa işgücü, sadece kapitalist üretim sürecinde.
1 Şubat 2014 Başbakanlık Müsteşarlık Makamına ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
OKUL SANAY İ İ ŞB İ RL İĞİ T.C. MALATYA VAL İ L İĞİ MALATYA İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
9. Hafta KAMU HİZMETİ. HEDEFLER Kamu hizmeti kavramını tanımlayacak Kamu hizmeti türlerini öğrenecek Kamu hizmetine hakim olan ilkeleri öğrenecek Kamu.
6.Sizce çözüm sürecini kim bitirdi ?. 7.Sizce çatışmalı sürecin yeniden başlamasında başlıca sorumlu kim?
ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Ankara’da orta öğretim çağ nüfusu ’dir öğrencimiz orta okullarımızın 8. sınıfından muzun oldu. 9. sınıf.
70 adet ulusal ve yerel LPG şirketinin olduğu tüplügaz pazarında, ev tüpü satışlarında yerel rekabet avantajı sağlamak ve bayi motivasyonunu arttırmak.
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
TARIM ALANI. Okulumuz serası Çukurova Kalkınma ajansı projesi kapsamında 2013 yılında yapılmıştır. Seralarımız toplam 1.5 dönüm olmak üzere iki seradan.
F İ NLAND İ YA EG İ T İ M S İ STEM İ Dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip Finlandiya’da özel okul yok, öğrenciler günde 4 saat ders yapıyor,
Kaynak Paylaşımında Sınırları Kaldırmak Khas Bilgi Merkezi Yaklaşımı : Eşit, Sınırsız, Ücretsiz İsmail GÜLAY Kadir Has Üniversitesi Bilgi Merkezi Dolaşım.
4734 SAYILI KANUN Musa GÜNDEN İDB Uzmanı.
MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ
ö.g.t.m. Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği
YETKİLİ FİRMA DOZAJ POMPASI AKIŞ KONTROL CİHAZI
ATT ve PARAMEDİKLERİN AFET ALANINDAKİ ROLLERİ
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR / Yeni Dil, Yeni Tarih
BAŞARI, EKİP İŞİDİR !!!.
Yrd. Doç. Dr. Şule Aydın Turan
Ürün veya Hizmet Satışı
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM İÇ DENETİM VE İÇ KONTROL SİSTEMİ
ISO 9001:2015 standardı – 8. Maddenin Tanıtımı
28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ
Kurumsal Yönetimde İç Denetimin Geleceği Esra Aydın
İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Güvenliği ve Kalite Müşteri Memnuniyeti
Swİtch çeşİtlerİ – GÖKÇE TENEKECİ.
İŞLETİM SİSTEMLERİ Bilişim Teknolojileri Araçlarında
Eğitim-Öğretim İzleme, Değerlendirme Sistemi
Futbol Yetenek Avcısı AOFScout.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ DERNEĞİ
İŞSİZLİK Faal Nüfus Bir ülke nüfusun 15 yaş ile 64 yaş arasında kalan kısmına faal nüfus denir. Aynı zamanda faal nüfusa, iktisaden faal nüfus yada aktif.
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
DAVA İŞLEMLERİ 02 – 05 MAYIS 2017.
KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK
İÇİNDEKİLER FİNANSAL ANALİZ VE KONTROL, FİNANSAL YAPIYI GÜÇLENDİRİCİ ÖNLEMLER Finansal Tabloların Analizinin Önemi Oran (Rasyo) Analizi Finansal Oranların.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Çevre Yönetim Sistemi
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
VERGİNİN YAPISI Devletin kamu hizmetlerini yerine getirmek üzere, vatandaşlarından zora dayanarak aldığı iktisadi değerler olarak tarif edilebilir. Kamu.
Hastane Bilgi Sistemlerinin Teknik Yönleri
Devlet Maliyesi Açık Veri Uygulaması
Sunum transkripti:

ö.g.t.m. Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği ÖZEL GÜVENLİK ULUSAL ANKETİ (Alarm İzleme Merkezleri) 2016 ©

Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği ÖGTM tarafından yürütülen ve özel güvenlik sektörünün tamamını ilgilendiren konularda kamuoyunu ve ilgili taraflarını doğru yönlendirmek ve bilgilendirmek amaçları ile ‘’ÖZEL GÜVENLİK ULUSAL ANKETİ’ ’çalışması yapılmıştır. Ulusal çapta yapılan bu anket ile tüm tarafların özel güvenlik sektörüne kendi pencerelerinden yaklaşımlarını ortaya koyacaktır. Kısımlar halinde yapılan bu çalışma mesleğin geleceğine olumlu katkı sağlaması beklendiği gibi, bundan sonraki çalışmalara ışık tutması hedeflenmektedir. 1.ETAP ÇALIŞMA 5188 sayılı yasa hükümlerine göre Alarm İzleme Merkezi Faaliyet İzin Belgesi Olan Yerler.

Alarm İzleme Merkezleri 1-Müşterilerinizin sizden hizmet almasının nedeni nedir? a)Elektronik tabanlı güvenliklerini sağlamak için b)Mecbur tutuldukları için c)Kendilerini daha güvende hissetmek için d)Suiistimalleri önlemek için

Alarm İzleme Merkezleri 2-Size bağlanan abonelerin bağlantısını kimler yapıyor? a)Bilgisayar firmaları % 23 b)Elektrikçiler %9 c)Güvenlik sistemi kurucuları %31 d)Kendimiz teknik ekibimiz %37

Alarm İzleme Merkezleri 3-Abonelerinizin size yıllık hizmet bedeli olarak ödediği ortalama ücret nedir? a) 300,00 TL–500,00 TL %15 b) 501,00 TL–800,00 TL %53 c) 801,00 TL-1.000.00 TL ve fazlası %32

Alarm İzleme Merkezleri 4-Sizce abonelerinizden almış olduğunuz yıllık abone ücreti hizmetinizin karşılığı mıdır? a)Evet %20 b)Hayır %80

Alarm İzleme Merkezleri 5-Abonelerinizin sizi tercih sebebi nedir? a)Referanslarımızdan dolayı %23 b)Bölgesel firma olmamızdan dolayı (alternatifimiz olmadığı için) %37 c)Fiyatlandırmamızdan dolayı %34 d)Hiçbiri %6

Alarm İzleme Merkezleri 6-Sizce alarm izleme merkezi ve sistem kurucuları ayrımı olmalı mıdır? a)Evet %83 b)Hayır %17

Alarm İzleme Merkezleri 7-Sizce alarm izleme merkezleri arasında haksız rekabet var mı? a)Evet %74 b)Hayır %9

Alarm İzleme Merkezleri 8-Emniyet müdürlükleri ile yaptığınız iş ve işlemlerde sorun olduğunu düşünüyor musunuz? a)Evet %51 b)Hayır %49

Alarm İzleme Merkezleri 9-Size göre mevcut (5188 S.K.) kanun sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? a)Evet %34 b)Hayır %66

Alarm İzleme Merkezleri 10-Sizce denetlemeler yeterli mi? a)Evet %29 b)Hayır %71

Alarm İzleme Merkezleri 11-Alarm izleme merkezlerinin denetimini kim yapmalı? a)Emniyet-jandarma %20 b)Bağlı olduğunuz mesleki sivil toplum kuruluşları %80

Alarm İzleme Merkezleri 12-Şirketiniz mesleki her hangi bir sivil toplum kuruluşuna üye mi? a)Evet %6 b)Hayır %94

Alarm İzleme Merkezleri 13-Kısaca temel sorunlarınız ve beklentileriniz nelerdir.

Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği HAZIRLAYAN ÖGTM Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği 2016 ©