NES Nedir ? NEEE ! NES Mi?.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
ÜNİVERSİTE WEB SAYFALARINDA YER ALMASI GEREKEN ÖZELLİKLER
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
HAZIRLAYAN HÜLYA ZOBU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ İ.Ö
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ DİĞER KONULAR
Azrael Online Hasta Takip Programı
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
MOBİL ÖĞRENME VE MOBİL UYGULAMALAR
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim.
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
LEBİB YALKIN-MEVBANK Lebib Yalkın tarafından 1996 yılında geliştirilmiş olan Mevbank, güncel mevzuata elektronik ortamda ulaşılmasını sağlayan bir mevzuat.
Yeni Bir Çığır Açan Kullanıcı Dostu ALLPLAN
1 DİNAMİK WEB SAYFASI. 2 Personel ve Öğrenciler ile tüm internet kullanıcılarına hizmet verebilecek, Ziyaretçilerin kolay anlaşılabilir bir ara yüz ile.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS:E-TİCARET KONU:ELEKTRONİK TİCARETİN GELİŞİMİ VE GELENEKSEL TİCARET İLE KARŞILAŞTIRILMASI HAZIRLAYAN:DİLEK.
ARAŞTIRMAÖNERİLERİRESEARCHLAYOUT DbaseCATI. 2 MODEL YAPISI CATI (Computer Aided Telephone Interview), Bilgisayar destekli telefonla anket sistemidir.
SGB.net Sistemi Kullanıcı Yönetimi Gülistan SEVGİ
Mobil Öğrenme m-öğrenme
HAVZA PLANLAMA VE ARAZİ ISLAHI DAİRE BAŞKANLIĞI
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Sıralı dağıtım reçete girme, silme ve raporlama
1 iPhone Telefonlar İçin Microsoft Outlook 2010 Kurulumu Microsoft Outlook 2010 Kurulumu.
E-postanın nasıl kullanılır?
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
İşletim Sistemleri Öğr. Grv. Ömer KAÇMAZ.
EĞİTİMDE BİLİŞİMİN YERİ
WEB  PREZİ PREZİ  FACEBOOK  GOOGLE DRİVE  WEBSPARATİON  SKYPE SKYPE.
Konu:Tablet Bilgisayarlar
 ADI SOYADI :AYCAN ERKAYA  NUMARASI:  ÖDEV KONUSU: TURİZMDE MOBİL UYGULAMALAR.
DIGITAL SIGNAGE / DİJİTAL İNTERAKTİF UYGULAMALAR
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
Sınıfımızın Yeni İletişim Noktası
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Yeni Medya ve Sosyal Medya
BİLGİSAYAR NEDİR?.
EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Portalının Tanıtım Semineri
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Görsellerde bilgi güvenliği kapsamında öğrenci bilgileri silinmiştir.
Mobil Gaste. Neden Mobil Gaste? Okunabilirliği artırmak; Günümüzde insanlar cündanları olmadan dışarıya çıkabilirler ancak.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI EĞİTSEL WEB UYGULAMALARI EDSHELF UYGULAMASI.
Bilgi Teknolojileri Yatırım Takip ve Raporlama Sistemi
EĞİTİMDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
BELET.
WEB ARAÇLARI KONYA 2017.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Ares Bilişim Sistemleri
EBSCO eBooks Uygulaması
ENFORMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI
MEDUSA RANDEVU-REZERVASYON OTOMASYONU
MÜNAZARA YARIŞMASI. TANIM Teknolojinin Öğrencilere Olumlu Etkileri Teknolojinin geçmişten günümüze kadar öğrencilerin yaşamına birçok olumlu etkisi olmuştur.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
AKE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ QR KOD SİSTEMİ İLE SAHADAN ÜRÜN TOPLANMASI VE TOPLANAN ÜRÜNE KARŞILIK PUAN-ÖDÜL SİSTEMİ.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Uzaktan Yönetim, Güvenlik, Yoklama ve Duyuru Yazılımı
ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ’NE (ÜTS)
Türkiye’de Kadın Emeği
Sunum transkripti:

NES Nedir ? NEEE ! NES Mi?

Google Alt yapısı ve en güncel haritalar NES : Nöbetçi Eczane Sistemi İstenilen boyutlarda ekranlarda nöbetçi eczanelerin nerede olduğunu bildiren sistemdir. Google Alt yapısı ve en güncel haritalar

Çalışması İçin Gereksinimler Elektrik ve Wifi yeterlidir. Elektrikler mi kesildi ? İnternet mi yok ? PANİK YOOOOK  NES Hiçbir insan müdahalesi olmadan çalışmasına devam eder. Kesintiler için güç kaynağı ihtiyacı duymaz.

Yetenekler Nöbetçi eczanenin her türlü bilgisini anlık değiştirebiliyoruz. Hatta nöbet başladıktan sonra eczane bilgileri bir yana eczane bile değiştirebiliriz. Merkezi yönetim paneli ile anlık olarak mekan bağımsız her türlü müdahale yapılabiliyor.

Yetenekler Nöbet listeleri günlük, haftalık, aylık senelik girilebiliyor. Nöbet listesi girmeme unutkanlığına karşı e-mail ile hatırlatma yapar Farklı kriterlere göre otomatik nöbet listeleri oluşturulabiliyor. Tüm bu işlemler ekran boyutu fark etmeksizin telefon, tablet vs. üzerinden yapılabiliyor.

Yetenekler COĞLAKİ MAH. KURTULUŞ CAD.NO:2/A MERKEZ/AKSARAY Herhangi bir ücretsiz QR okuyucu ile yol tarifi verebiliyor. Ekstra mobil uygulama dağıtmanıza gerek kalmıyor. Ekranlar tamamen amacına yönelik olarak sade, anlaşılır ve okunaklı. Vatandaşı ilaç ile buluşturmak adına tasarlandı. ÖZÇİFÇİ ECZANESİ COĞLAKİ MAH. KURTULUŞ CAD.NO:2/A MERKEZ/AKSARAY ULUDENİZ ECZANESİ

Yetenekler 360 derece oynar başlıklı ve tamamen taşınabilir. Vitrine uygun geniş renk seçenekleri sunmakta. İstenilen ekran boyutunda yapılabilir.

Yalnızca Nöbet İçin Mi? Hayır. Nes sadece nöbet için kullanılmaz ve halihazırda kullanılan ekranlardan altyapı ve teknoloji olarak farklı ve özeldir. Eczane ve Oda için kullanışlı modülleri de içerisinde barındırır. Oda duyuru yapabilir ve ananında eczacının karşısına düşer. Belirlenen saatlerde Kamu Spotu dönebilir. Yine yönetim panelinden tek tıkla.

Eczane Yönetimi Eczacının tamamen kendi yaratıcılığına bağlı olarak reklam görseli oluşturulabilir. Akıllı telefonlardan anlık paylaşımlar yapılabilir.

Durun Bir Dakika ! Hani kamu oyuna söylemek isteyip de söyleyemediğimiz, kamu oyu yaratamadığımız, reklamını yapmak isteyip de yapamadığımız durumlar var ya! Her şeyi 27.000 noktadan. Hem de en can alıcı noktalardan eş zamanlı söyleyebiliriz

Hayal üzerine çalıştılar… Ama çok çalıştılar… Gencecik üç mühendis sıfırdan alıp, yürüdüler… Yürümeye de devam edecekler…

Hayal Gücümüzü Zorlayalım… Aklımıza gelebilecek her şey yapılabilir…

Olur Mu? Olur Vallaha !!!

Teşekkürler. Ecz. Halil DURUKAFA