Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜNAZARA YARIŞMASI. TANIM Teknolojinin Öğrencilere Olumlu Etkileri Teknolojinin geçmişten günümüze kadar öğrencilerin yaşamına birçok olumlu etkisi olmuştur.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜNAZARA YARIŞMASI. TANIM Teknolojinin Öğrencilere Olumlu Etkileri Teknolojinin geçmişten günümüze kadar öğrencilerin yaşamına birçok olumlu etkisi olmuştur."— Sunum transkripti:

1 MÜNAZARA YARIŞMASI

2 TANIM Teknolojinin Öğrencilere Olumlu Etkileri Teknolojinin geçmişten günümüze kadar öğrencilerin yaşamına birçok olumlu etkisi olmuştur. Çoğunlukla bilgisayar, laptop vb. gibi eşyalar öğrencinin ödev, proje ödevi, performans ödevi vs. şeyleri yapmasını sağlar. Örnek 1:Çamaşır makinası okul elbiselerimiz kirlendiyse temizler böylece temiz temiz kıyafetlerle okula gideriz. Örnek 2:Servisler bizim gibi öğrencilerin okula gecikmeden gitmelerini sağlar. Bu sayede derslerimizden geri kalmayız. Örnek 3:Yazıcılar ödevimize zarar türü bir şey başına gelirse bilgisayardan seçip yazıcıdan sıfırını çıkartırız. Örnek 4:İnternetten yani Google den bilmediğimiz şeylere baka biliriz. İnternette her türlü bilgiler vardır.

3 YAPMAMIZ GEREKENLER

4 BİLGİLER. Ekranı olan şeylerden yani tablet, telefon, bilgisayar, laptop ’tan ders yapmak daha kolay.Çünkü ekrana bakan bir kişinin gözlerine ışık girer. Bu sayede kişi uyanık kalarak daha dinç ders yapar.. Bilgisayar gibi yerlerden ders yaparak bilgi hazinemizi geliştiririz.. Hatta eba, morpa kampüs, vitamin vb. ders yapmakta katkı sağlar.. Radyasyonu engelleyen maddeler şunlardır ;kaktüs kaya tuzu.

5 DOĞRUYANLIŞ SORULAR Bilgisayar’da ders yapmak teknolojinin olumlu yönlerindendir Hava karanlıkken bilgisayarın ekranını parlak saklamak teknolojinin olumlu yönlerindendir. Bilgisayarda uzun süre oyun oynamak teknolojinin olumsuz yönlerindendir. Teknolojik eşyalardan radyasyon çıkması teknolojinin olumlu yönlerindendir. Radyasyon sağlık açısından zararlıdır. Aşağıdaki soruları doğru yada yanlış olarak işaretleyin.


"MÜNAZARA YARIŞMASI. TANIM Teknolojinin Öğrencilere Olumlu Etkileri Teknolojinin geçmişten günümüze kadar öğrencilerin yaşamına birçok olumlu etkisi olmuştur." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları