Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BELET.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BELET."— Sunum transkripti:

1 BELET

2 ANASAYFA Kullanıcı üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra karşına yandaki ekran geliyor. Ekranın üst kısmındaki panellerden istediği sekmeye kolayca giriş yapabiliyor. Panellerin altında bağlantı kurduğumuz her belediyenin önemli gördüğü ekinlikler sürekli akıyor. Alt kısımda ise kendi seçtiği belediyenin aylık etkinlik takimleri akıyor. Kendi seçtiği belediyenin etkinlikleri takip ederken kaç kişi like etmiş görebiliyor. Böylelikle etkinliğin katılım sayısını ve beğeni sayısını hızlı ve etkin bir biçimde takip edebiliyor.

3 KATEGORİLER Kullanıcı kategoriler kısmına girince karşısına Etkinlikler bölümlerine göre ayrılıyor Karşısına herhangi bir belediyenin iftar programlarını,devlet tiyatrosunu,konserleri,seminerleri,sergileri,festivalleri ve herhangi bir önemli ismin örneğin başbakınımızın veya belediye başkanlarımızın yapacağı mitingleri ya da toplumsal projeleri takip edebilecekler. Böylelikle etkinliklerin konularına göre kullanıcı hızlı bir şekilde istediği etkinliği takip edebilecek.

4 EK MENÜ Sağ üst köşede tasarladığımız ek menü sekmesi kullanıcı uygulamamıza isterse bilgilerini paylaşıp kayıt olabilecek. Kayıt olursa iletişim segmesinden belediyelerimizin telefonlarına,maillerine ulaşabilecek böylelikle belediyelere yapılacak etkinlikler hakkında aklına gelen her soruyu kolaylıkla sorabilecek ve etkinlik hakkında kendi istediği teklif ve yorumu verebilecek böylelikle belediyelerimiz etkinliğin memnuniyetini ve yeni fikirlerin neler olduğunu görebilecek.Böylelikle de kendi anketini belediyeler yapmış olacak.

5 ETKİNLİK TAKVİMİ Kullanıcı üye olduktan sonra, Kendi beğendiği etkinliklerin günlerini kapsayan bir etkinlik takvimi oluşturabilecek Böylelikle kullanıcı gideceği etkinliğin zamanlarına kolaylıkla ulaşabilecek. Kullanıcının etkinlik takvimindeki etkinlik, kullanıcıya bir gün önceden uygulamanın sağ üst köşesinde bildirim olarak koyu renk halini alacak böylelikle kullanıcıya oto kontrol mekanizması oluştrmuş olacağız.

6 BELEDİYELERİMİZ Kullanıcı belediyelerimiz paneline anasayfamızdan ulaşabilecek Kulanıcı belediyelerimize girdikten sonra her belediyede ne etkinlik var görebilecek. Belediyelerimiz liste halinde akarken hangi belediyenin etkinlikleri daha çok ve daha hoşnut kalırsa o belediyeyi like edebilecek.Böylelikle belediyelerimizi etkinlik alanında rekabetçi bir ortama sokmuş olaağız. Kullanıcı anasayfadaki aşağı kısımda yaklaşan etkinlikleri,kendi takip etmek istediği belediyelerin etkinliklerini yine belediyelerimiz kısmından seçmiş olacak.Böylelikle belediyelerimizi ,kullanıcı süzgeçten geçirmiş olacak ve sadece kendi takip etmek istediği belediyenin etkinliğini görebilecek

7 ETKİNLİK SEÇİMİ Kulanıcı bir ekinliği nasıl seçer ona bakalım.
Öncelikle kullanıcı ilgilendiği bir etkinliği seçer. Karşısına etkinliğin broşürü çıkar yer ve zamandan ve içerikten kullanıcı haberdar olur. Kullanıcı online bir şekilde yorum bırakabilir. Bırakılan yorumları okuyabilir. Etkinliğe gitmek istiyorsa gidiyorum olarak işaretler ve kendi etkinlik takvimine eklemiş olur. Nasıl giderim bölümünde de google haritalar dan gps ile kullanıcıya yol tarifi çıkarır. Sonuç olarak kullanıcı giden kişi sayısını beğeni sayısını yorumları ve yol tarifini böylelikle etkinliğe girince görmüş olur.

8 Çevremdeki Etkinlikler
Kullanıcı çevremdeki etkinlikler bölümüne girince karşısına o an neredeyse kendisine en yakın etkinliği haritalarda görebilecek Böylelikle kullanıcımıza online bir şekilde etkinliğimize davet etmiş olacağız. Kullanıcı da önceden o etkinliğe gitmek istemese bile o an oradaysa o etkinliğe gidebilecek. Kullanıcı bugün ne yapsam diye kendisine sorarsa kendisine belediyelerimizin etkinliğini teklif etmiş olacağız. Böylelikle belediye farkı gözetmeden kullanıcı yakın gördüğü bir ekinliğe gitmiş olacak.

9 SONUÇ Neden Böyle bir uygulamaya gereksinim var?
Öncelikle İstanbuldaki tüm belediyelerimizi tek bir çatı altında toplamış olacağız. Böylelikle kullanıcı,her belediyenin etkinlik sayfasına tek tek girmek yerine tek bir uygulamada görebilecek Belediyelerimiz ile kullanıcılar arasında sıkı bir ilişki kurmuş olacağız ve belediyelerimizi etkinlik anlamında rekabetçi bir ortama sokmuş olacağız.Böylelikle her belediye dolu dolu bir etkinlik programına sahip olacak. İnsanlar, çok kolay ve hızlı bir şekilde herhangi bir belediyenin etkinliğinden haberdar olmuş olacak. İletişim kısımında da kullanıcılar istediği belediyeyle kolay bir şekilde iletişime geçebilecek böylelikle belediyeler kendi anketlerini yapmış olacak. Etkinliklerdeki like ve katılım saysını belediyeler ve kullanıcılar online bir şekilde takip etmiş olacak. Belediyelere yorum yaparak yeni fikirlerin ve beklentilerin ne yönde olduğunu görerek belediyeler toplumun isteklerine kolayca ulaşabilecek ve diğer belediyelerin icraatlarını takip edebilecek. Belet etkinliğine benzer olarak sadece tuzla belediyesinin kendine özgü uygulması var ulaşabildiğimiz tüm belediyeleri tek bir uygulamada birleştirerek insanlar her belediyeye tek bir uygulamadan haberdar olacak.Sadece tuzla belediyesinde böyle bir etkinlik uygulaması olması konun ihtiyaç halinde olmasını gösteriyor.

10 Ulaşabilecek kitlemiz
Türkiye İstatistik Kurumunun Verilerine Göre Ev ve iş yeri dışında İnternet için cep telefonu veya akıllı telefon kullanıldı 2013 yılının ilk üç ayında İnternet kullanan bireylerin ev ve işyeri dışında İnternete kablosuz olarak bağlanmak için %41,1’i cep telefonu veya akıllı telefon kullanırken, %17,1’i taşınabilir bilgisayar (dizüstü, netbook, tablet vb.) kullanmıştır. Akıllı telefona bağlılık düzeyi >> Dergilere veya gazetelere akıllı telefonum üzerinden erişmeyi tercih ettiğim için normalde bunları çok az okuyorum Akıllı telefonum olmadan dışarı çıkmam. 25% 71% Akıllı telefonumu kullanmayı bırakacağıma masaüstü bilgisayarımı kullanmayı bırakırım. 18% 30% 49% Akıllı telefonum benim için gerekliAkıllı telefonumu kullanmayı bırakacağıma bilgileri sağlıyor.TV izlemeyi bırakırım. Telefonum TVden çok daha eğlenceli. Fatih Belediyesi etkinlik takvimi Uygulamamızda her belediyelerimiz buluncak kullanım kolaylığını farkedebilirsiniz.Şuan da ise her belediyeye tek tek girmem gerekiyor

11 HEDELERİMİZ İNSANLARI BELEDİYERİMİZLE KAYNAŞMASINI SAĞLAMAK
TASARLAYABİLECEĞİMİZ SİSTEM İLE KULLANICILAR ETKİNLİKLERDEN HABERDAR OLMASININ YANI SIRA BİLET DE ÜCRETSİZ OLARAK UYGULAMAMIZDAN ALABİLECEK(QUARCODE SYSTEM) KULLANICILAR BİLGİLERİNİ GİREREK ETKİNLİĞE GİRİŞLERDE TOPLUMUN HUZURUNU BOZABİLECEK İNSANLARI ELEMİŞ OLACAĞIZ TÜM BELEDİYELERİMİZİ BİRLEŞTİREREK REKABETÇİ BİR ORTAMA SOKACAĞIZ BÖYLELİKLE VERİMLİ ETKİNLİKLER ORTAYA ÇIKACAK MİTİNG VE KONUŞMA DUYARILARI İÇERMESİ KATILIM SAYISINI ONLİNE BİR ŞEKİLDE HER BELEDİYE VE KULLANICILAR GÖREBİLECEK İNSANLARIN İSTEK VE BEĞENİLERİNİ BELEDİYELER TAKİP EDEBİLECEK İNSANLARA ETKİN VE KOLAYLIK SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ İNSANLARIN SOSYALLEŞMESİNİ ARTTIRACAĞIZ İNSANLAR HİÇ GÖREMEDİKLERİ BELEDİYELERE ULAŞABİLECEK..

12 FIRAT KADER MERT DEMİROK TEŞEKKÜR EDERİZ...


"BELET." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları