XPEECH S Serisi Kuyruk Oluşturma

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
Advertisements

turRUS® Otomasyon Sistemi
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
EBYS NEDİR? EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi), İdari Birim Kimlik Kodları kullanılarak DTVT’ na uygun olarak tanımlanmış, içerisinde resmi yazışmalarda.
CWIZ CALL CENTER.
Power Point’a Resim Nesneleri Ekleme ve Kullanma
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ MİCROSOFT WORD
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
Weebly Web Sitesi Kurmak
Windows7 Kullanıcı Hesapları Yönetimine Ulaşabilmek İçin Birkaç Adımı Takip Etmemiz Gerekecek.Öncelikle Windows Masa Üstünün Sol Al Köşesinde Bulunan BAŞLAT’ı.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
11 1.
1. ADIM(SUNUDA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
ÖĞRENME FAALİYETİ 3. PARAGRAF DÜZENLEME.
WİNDOWS 7 KURULUM.
S CREENCAST - O - MATIC NEDIR ?  İnternet üzerinden ve bilgisayarınıza kurabileceğiniz oldukça pratik bir ekran kaydetme uygulamasıdır.  Windows, Mac.
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Bilgisayarda Ofis Programları
"İleri >" butonuna tıklayacağız ve karşımıza sonraki adım olan "Lisans Sözleşmesi" bölümü gelecek.
MS-WORD TOBLO OLUŞTURMA
ŞAHİN KURT WİNDOWS 7 KURULUMU
EXCEL’DE GRAFİK OLUŞTURMA
KONU POWERPO İ NT 2010’DA AN İ MASYON HAZILAYAN Melek YILMAZ.
1.Adım: Kayıt geri almak için önce araç çubuğundan kayıt ara sekmesine basarak, geri alınacak evrak kaydı belirlenir.
YONT171 Bilgi Teknolojilerine Giriş I
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
XP içinWindows 7 için ADIM-1. XP içinWindows 7 için ADIM-2.
Kurulumu İstediğimiz dil seçeneğini seçerek ‘OK’ diyoruz.
Adım 1 adresine gidin.
Microsoft Office Access
TEMEL SAYFA YAPISI İŞLEMLERİ
WORD WORD UYGULAMA.
Anıl İŞCAN. 1- Windows 7 CD' si ya da DVD' sine ihtiyacımız olacak. 2- İkinci olarak Windows 7' yi kuracağımız bilgisayarın donanımsal olarak Windows.
Outlook 2003 Programı Kullanımı
© 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Kişi ekleme Kişiler listeniz iletişiminizi basitleştirir ve sizin için en önemli kişilerin uygunluğunu.
Lync Windows Mağazası uygulaması için
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
Windows Kurulumu Resimli
Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) CSV Formatlı Raporların Dökümü
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
YOUNİS İ.M.ALJARADAT  KURULUM  DİL SEÇME  KOŞUL KABULÜ  SÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ  DOSYALAR  KURULUM  KULLANICI  ETKİNLEŞTİRME  AYARLAR.
-Genel sayfa düzeni. -Duyuru Ekleme -Fakülte-Myo Sayfa düzenleri eğitimi.
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
1- İnternet Sağlayıcınızdan adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.
Android Projesi Olusturma projemiz için isim ve gerekli sdk ayarların ı belirtiyoruz. Uygulamamızın hangi android sürümlerinde çalışabileceğini de bu.
Twitter Twitter'da Şifrenizi Çaldırmamak İçin Bunları Mutlaka Yapın.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
Öncelikle sisteme girmek için Google Chrome sayfası açıp adres çubuğuna kocaeli.meb.gov.tr/ets yazıyoruz.
1-Karşımıza gelen ekranı ileri diyerek geçiyoruz..
ESER İSTEK KILAVUZU İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
2N® SingleTalk Lift Communicator
Kayıt Yöneticisi (Records Manager)
2N® Lift8 Hızlı Programlama
(Bircom – Müşteri Deneyimi ve Ürün Geliştirme)
XPEECH S Serisi CDR Kayıtları
XPEECH S Serisi IVR Yükleme ve Tanımlama
Cihazın arayüzünde menülerden network altında wireless a tıklanır.
powerPoint nedir
Program Kurulum Seti Hazırlamak
Sunum transkripti:

XPEECH S Serisi Kuyruk Oluşturma (Umut IŞIKLI – Teknik Destek Mühendisi) Mart 2017

S Serisi Kuyruk Oluşturma Ana ekrana geldiğimizde üstte ki resimde gördüğümüz kırmızı çerçeve içerisinde yer alan bölüme tıklıyoruz. Ve karşımıza resimde gördüğümüz ekran geliyor. Ayarlar sekmesine tıklayarak ayarların içerisine giriyoruz.

S Serisi Kuyruk Oluşturma Kırmızı ok ile gösterilen arama özellikleri bölmesinden arama özellikleri bölümüne geçiyoruz.

S Serisi Kuyruk Oluşturma Arama özellikleri sekmesinden kırmızı ok ile gösterilen kuyruk sekmesine giriyoruz. Burada sistemin örnek olarak verdiği bir kuyruk bulunmaktadır. Bu kuyruk ile işlem yapabiliriz. Turuncu ok ile gösterilen ekle butonundan yeni kuyruk oluşturabiliriz. Sarı ok ile gösterilen sil butonundan ise seçtiğimiz kuyruğu silebiliriz.

S Serisi Kuyruk Oluşturma Kuyruk ekle butonuna tıkladığımızda karşımıza bu ekran gelmektedir. Numara yazan kısma kuyruk numarasını giriyoruz. Bu numara aralığı varsayılanda 6700-6799 dur. Bu aralığı değiştirilebilir. Ad kısmına kuyruk ismini ekleyebiliriz. Parola kısmında ise kuyruğa bir parola tanımlayabiliriz.

S Serisi Kuyruk Oluşturma Çalma stratejilerini buradan belirliyoruz. Tümünü çaldır seçeneğini seçersek arama geldiğinde tüm telefonlar çalar. Son ulaşılan seçeneğinde ise en son çalan numara çaldırılır. En az çalan seçeneği ise en az çağrı düşen telefona çağrı düşmesini sağlar. Rastgele seçeneği belirli bir sıra olmaksızın gelen aramanın dağıtılmasıdır. Rrmemory seçeneği en az süre çağrı alana gönderir aramayı Düzenli seçeneği düzenli şekilde çağrıları dağıtır.

S Serisi Kuyruk Oluşturma Gelen aramanın hedefteki numaraya ulaşamaması durumunda santralin gelen arama için nasıl bir yol izlemesi gerektiğini seçtiğimiz bölümdür.

S Serisi Kuyruk Oluşturma MT Zaman aşımı süresi o zaman içerisinde kuyruktaki dahililerden birisinin o süre içerisinde çağrıyı kendi üzerine alabilmesine olanak sağlar. MT anonsu çağrıyı başkasının aldığını arayana bildirir. Nefes alma süresi bir sonraki çağrının düşmeden önce bekleme süresidir. Zil kullanımda seçeneği telefonla görüşüldüğünde dahi gelen çağrının görünmesini sağlar. Tüm telefonlar tekrar çalmadan önce bekleme süresidir.

S Serisi Kuyruk Oluşturma Bekleme müziği kuyrukta bekletilenlere dinletilecek müziği seçmemizi sağlar. Max. Bekleme süresi kuyruktaki kişinin ne kadar süre bekleyeceğini ayarlamamızı sağlar. MT yoksa kabul et bu seçenek seçildiğinde kuyrukta hiçbir dahili açık değilse bile arayanlar kuyruğa gelebilir.

S Serisi Kuyruk Oluşturma Kuyrukta dahililer meşgul ise bekleyen dahililer kuyruktan birer birer çıkarılır. Konumunu söylet seçeneği seçilir ise bekleyen kişi kaçıncı sırada olduğunu öğrenir. Anons bekleme süresi seçeneği seçildiği takdirde bekleyen kişinin tahmini olarak ne kadar süre bekleyeceği anons edilir. Frekans seçeneği bekleyen sırasını kaç saniyede bir tekrarlanacağını belirleyen seçenektir. Sesli mesaj arayan kişiler sırada beklerken periyodik olarak bir anons yapılacak ise buradan seçilir. Periyodik anonsun altındaki frekans seçeneği ise bu sesli mesajın kaç saniyede bir tekrarlanacağını belirleyen süredir. Olayların altında bulunan şifre seçeneği tekrarlanan anonsta arayanları yönlendirmek için söylenen tuşların ayarlandığı bölümdür.