Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi"— Sunum transkripti:

1 Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
BİLİMSEL PUAN CETVELİ

2 * Fakültemiz web sitesinde Bulunan “Ek Ödeme İşlemleri”
Bilimsel Puan Cetveli * Fakültemiz web sitesinde Bulunan “Ek Ödeme İşlemleri” Bölümündeki “Bilimsel Puan Cetveli” linkine tıklayınız.

3 Bilimsel Puan Cetveli * T.C. Kimlik Numaranız ve Şifreniz (Şifreniz Sicil numaranız olarak belirlenmiştir) ile sisteme giriş yapınız.

4 Bilimsel Puan Cetveli * Bu bölümde kişisel bilgileriniz gelmektedir.
* Yeni Çalışma Girişi : Yeni kayıt yapmak için bu butonu kullanabilirsiniz. * Mevcut Çalışmalarım : Kaydettiğiniz çalışmalara buradan bakabilirsiniz. Yanlış kaydettiğiniz çalışmaları bu ekrandan silebilirsiniz. * Yazdır : Kayıt işlemleriniz bittikten sonra bilgilerinizi buradan yazdırabilirsiniz. * Eski Bilgiler : Bir dönem önceki bilgilerinize buradan ulaşabilirsiniz. * Bu bölümde kişisel bilgileriniz gelmektedir. * İşlem yapmak istediğiniz “Kategori-1” seçeneğini seçerek “İleri” butonuna tıklayınız.

5 * Bu bölümde seçmiş olduğunuz bilgiler gelmektedir.
Bilimsel Puan Cetveli * Bu bölümde seçmiş olduğunuz bilgiler gelmektedir. * Seçtiğiniz “Kategori-1” e göre bu bölümde “Kategori-2” bilgileri gelmektedir. Size uygun olanı seçerek “İleri” butonuna tıklayınız.

6 Bilimsel Puan Cetveli * Seçmiş olduğunuz bazı kategoriler için çalışmanın kaç isimli bir çalışma olduğunu bu ekrandan seçmeniz gerekmektedir.

7 Bilimsel Puan Cetveli * Kişi sayısı seçilen çalışmalarda kaçıncı isim olduğunuzu buradan seçebilirsiniz.

8 Bilimsel Puan Cetveli * Çalışmada yer alan kişilerin fakülte içerisinden mi yoksa fakülte dışarısından mı olduklarını seçerek isimlerini belirtiniz. * Formda yer alan tüm bilgileri doldurduktan sonra “Kaydet“ butonuna tıklayınız. Not : Formda yer alan tüm bilgileri doldurmak zorunludur. Boş geçilen alanlar olursa kaydetme işlemi gerçekleşmeyecektir.

9 Not : “Onayla” butonuna basılmayan bilgiler kaydedilmemektedir.
Bilimsel Puan Cetveli * Girdiğiniz bilgileri buradan kontrol ediniz. Bilgilerde herhangi bir yanlışlık yok ise “Onayla” butonuna tıklayarak kayıt işlemini tamamlayınız. Not : “Onayla” butonuna basılmayan bilgiler kaydedilmemektedir.


"Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları