Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

XPEECH S Serisi CDR Kayıtları

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "XPEECH S Serisi CDR Kayıtları"— Sunum transkripti:

1 XPEECH S Serisi CDR Kayıtları
(Umut IŞIKLI – Teknik Destek Mühendisi) Nisan 2017

2 İçindekiler CDR kayıtları sayfasına gitme CDR kayıtları içinde arama yapma CDR kayıtlarını indirme CDR kayıtlarını dinleme

3 Giriş sayfasında kullanıcı adı ve şifremizi girdikten sonra ana ekrana geliyoruz.
Ana ekranda yandaki resimde gördüğümüz Çağrı Raporu ve Kayıtlar sekmesine tıkladığımızda CDR kayıtları sayfası açılıyor.

4 Çağrı kayıtları sayfasında zaman yazan kısma arama yapılan gün, ayı ve yılı giriyoruz.
Arayan kısma eğer arayan numarayı biliyorsak yazıyoruz. Aranan kısma ise kim arandı ise o kişinin dahilisini veya o kişinin kayıt adını giriyoruz. Çağrı süresi kısmına gelen çağrının süresini yazabiliyoruz. Konuşma süresi kısmında telefon açıldıktan sonraki süreyi giriyoruz. Ses kayıtları dahil arama yapmak istememiz durumunda ses kayıtları dahil butonunu işaretlememiz gerekiyor. CDR indir seçeneğinde ise CDR kayıtlarını excel dosyası şeklinde indirmektedir.

5 CDR indirin yanında yer alan ayar butonuna(kırmızı kutu içinde) tıkladığımızda ise karşımıza liste seçeneklerini düzenle panosu açılmaktadır. Burada indirdiğimiz CDR kayıtlarının içerisinde bulunmasını istediğimiz bilgileri seçebiliriz.

6 Yandaki durum sekmesinden gelen çağrının durumuna göre arama yapabiliriz.
Bu durumlar yanda görüldüğü gibidir.

7 Gelişmiş ayarlar sekmesine tıkladığımızda karşımıza bu ekran gelmektedir.
Dış hat sekmesinde tanımladığımız dış hatlar yer almaktadır. İletişim tipinde ise gelen, giden, iç arama, transfer ve uyarı ya göre arama yapılabilmektedir. PIN kodunda ise eğer bir kod girilmiş ise arama sırasında bu koda göre arama yapılmaktadır. Numara belirsiz aramaya tıkladığımızda ise içinde yer alan bir numara girdiğimizde örneğin 444 girdiğimizde içinde 444 geçen tüm aramaları gösterecektir.

8 Bir önceki slaytta açıklamasını yaptığımız dış hat ve iletişim tipinin burada resimlerini görmekteyiz.

9 Yukarıda yer alan resimde arama sonucunda bize gösterilen kayıtlar yer almaktadır.
Bu kayıtları santral üzerinde dileyebildiğimiz gibi istersek bilgisayarımıza da indirme imkanımız vardır. Mavi üçgen işareti o konuşmanın ses kaydının olduğunu bize gösterir. Gri işaret ise konuşma sırasında kayıt alınmadığını bize gösterir. Aşağı yönlü mavi ok bize ses kaydını indirebileceğimizi gösterir. Gri ok ise indirilemez olduğunu gösterir.


"XPEECH S Serisi CDR Kayıtları" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları