Gebze Teknik Üniversitesi Resmi Posta Gönderi Formu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bölüm koordinatörünün gidilecek kuruma bildirmesi için gerekli olan bilgiler bölüm koordinatörüne ulaştırılır. Ad , Soyad Doğum tarihi Fakülte Bölüm Gideceği.
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
Yrd. Doç. Dr. İsmail SEZER ÖYP KURUM KOORDİNATÖRÜ
HAYIR HAYIR HAYIR Staj Yeri Buldun mu? EVET EVET
TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI
BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI SÜRECİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ.
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi
FATİH ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULÜP BAŞKANI BİLGİLENDİRME FORMU
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Farabi Değişim Programı
LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?
Sayın yetkili, 2010 Yılı itibariyle Comenius Okul Ortaklıkları kabul edilen okullar için hazırlanmış olan ve başvuru formunuzda belirtmiş olduğunuz e-posta.
TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI İbrahim YILDIRIM.
NASIL ERASMUS ÖĞRENCİSİ OLURUM … Bölüm 1 Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
E-Posta Nedir?.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
E-Posta Hesapları.
SODES BİS SİSTEMİ.
T.C. YENİCE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
EVRAK KAYIT SİSTEMİ Öğr. Gör. Hakan YILDIZ.
Yurtdışı Eğitim Şartları-Diploma Denkliği
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
TÜBİTAK BİLİM FUARI.
ORDU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARGE BİRİMİ-PROJELER EKİBİ
MODELÖĞRENCİÖĞRETMENTOPLAM VESTEL E-TAB E-TAB
Kasım 2015 VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR.
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ YURDU İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
DEVRE TATİL SÖZLEŞMESİ Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda Gecelik konaklama.
Erasmus Programı Personel Hareketliliği Faaliyeti Bilgilendirme Toplantısı Dış İlişkiler Ofisi.
Akademik Yılı.
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
 Bölümümüzde staj ve iş yeri eğitiminden Doç. Dr. Fatih AKSOY ve Arş. Grv. Muhammed GÜZEL sorumludur.
BAP OTOMASYON SİSTEMİNDE PROJE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
HENDEK,2007. SORU 1. AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ YANLIŞTIR? A.GELEN EVRAK KAYDI GELEN EVRAK DEFTERİNE YAPILIR. B.KAYIT İŞLEMİ İÇİN HER YILI YENİ BİR DEFTER.
OY VERME YERİ, BAŞLAMA VE BİTİŞ ZAMANI 1. Oy verme işlemleri 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 09:00'da Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde başlayacak olup, saat.
OMAS OTOMATİK MEKTUP AYRIM SİSTEMİ #ONURKAYA KURTALAN MYO
EVRAK KAYIT SERVİSİ RESMÎ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararı :18/10/ /8125 Resmi gazete.
BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
Erasmus+ Oryantasyon Toplantısı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği 17 Nisan 2017 Erasmus+ Değişim Programı Uzm. Pınar UÇAK Nesibe ZİRZAKIRAN.
Staj Bilgilendirme 2017 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
ERASMUS HAZIRLIK VE DESTEK PROGRAMI MART 2017
LEARNING AGREEMENT – GENEL BAKIŞ
KURUMSAL KİMLİK.
TEZ SAVUNMA SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİN YAPACAKLARI İŞLEMLER
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
STAJ NEDİR? Öğrencilere, belli zaman dilimi ve süreler içinde öğrenim gördükleri meslek ile ilgili işyerlerindeki uygulamalarla karşı karşıya gelmelerini.
ÇANAKKALE RUHU KALEVANİ
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
İŞYERİ TESCİLİ VE E-BİLDİRGE ŞİFRE İŞLEMLERİ
2017-ALES Sonbahar Dönemi Bina Sınav Sorumlusu Görevli Eğitimi
Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
Staj Bilgilendirme 2018 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
Konu Başlıkları Staj başvurusunda izlenecek yol
Erasmus Staj Hareketliliği
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ STAJ ESASLARI
1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS İlkbahar Dönemi) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME.
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI NEDİR
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
Application Form (Başvuru Formu):
V. Bireysel Başvuru Usulü
Bilgilendirme Toplantısı
Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Bilgisayarların birbirine bağlanması ve bir ağ oluşturmasının temel amacı veri alışverişi yapabilmekti. Yani bir nevi haberleşmeyi sağlamaktı.
Sunum transkripti:

Gebze Teknik Üniversitesi Resmi Posta Gönderi Formu Resmi gönderi formu üniversitemiz web sayfasında bulunan (Yönetim - İdari birimler - Genel Sekreterlik – Bilgilendirme ) alanından veya http://www.gtu.edu.tr/kategori/1018/0/display.aspx?languageld=1 linkinden de temin edilebilir. Gönderilecek olan posta veya kargo , gönderi formuna eksiksiz olarak işlenmeli ve Birim Amiri/Dekan/Enstitü Müdürü v.s tarafından onaylanmalıdır. Not: Posta gönderi formunda kişi isminin yazılması durumunda üniversitemiz ve PTT ile yapılan protokole göre yapılacak olan indirimden faydalanmak isteniyorsa kişi 1 sefere mahsus olmak üzere kimlik fotokopisinin posta ve gönderi formuyla birlikte teslim etmelidir.

1. Postanın birimde hazırlanması Zarf üzerinde gönderici ve alıcı bilgilerinin tam ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. Gönderici adresinin evrak sayısı ile birlikte sol üst köşeye , sağ alt köşeye ise açık alıcı adresini ilçe posta kodu ile birlikte ilçe / il şeklinde yazılmalıdır.

2. Hazırlanan posta hangi şekilde karşı tarafa gidecek? Normal Posta İadeli taahhütlü** Taahhütlü* APS (2.kg kadar) İadeli APS APS Kargo (2.kg.dan fazla) Yurtdışı Normal Posta Yurtdışı APG (Acele Posta Gönderisi ) Yurtdışı İadeli APS Not: Şahsi posta gönderileri ve özel kargo firmaları ile gönderim kurum bütçesi haricindedir. Sadece PTT kargo / APS kurum bütçesinden karşılanmaktadır. -Ayrıca üniversitemiz ve PTT ile yapılan protokol çerçevesinde normal posta ve iadeli taahhütlü posta gönderileri indirim kapsamında olmayıp , sadece APS /APS KARGO %50 indirim kapsamındadır. * Taahhütlü mektup : Kayba uğramadan yerine ulaştırılması posta idaresi tarafından kayda alınarak üstlenilmiş olan mektup. ** İadeli taahhütlü : Alıcıya imza karşılığı teslim edilen, teslim edilemediği durumlarda göndericiye geri gönderilen (mektup)

İadeli Taahhütlü Posta Hazırlama Şekli: -İade taahhütlü posta PTT tarafından verilen hazır formdan oluşmaktadır. İstenirse iade formu da eklenebilir. PTT tarafından verilen takip numarası ile gönderinin hangi aşamada olduğunu takip edilebilir. -İade formu karşı taraf teslim aldıktan sonra, teslim alınan kişi tarafından imzalanıp göndericiye geri gelir.

APS Gönderi Hazırlama Şekli APS (Acele Posta Servisi): PTT tarafından verilen barkod numarası ile postanın hangi aşamada olduğu takip edilebilir. APS gönderi ücreti Üniversitemiz ve PTT arasında imzalanan protokol kapsamında %50 indirimli gönderilmektedir.

İadeli APS: APS iade formu PTT tarafından verilmektedir. İade formu karşı taraf teslim aldıktan sonra , teslim alan kişi tarafından imzalanıp göndericiye geri gelir.

APS Kabul Şartları APS 2 kg. dan ağır olmamalıdır. 2 kg. dan fazla olan postalar kargo olarak gönderilebilir. APS veya APS kargo gönderilerinde paketin veya zarfın içinde kırılabilen malzeme , cam , akıcı sıvı nitelikli malzemeler PTT tarafından kabul edilmemektedir.

Yurtdışı Posta Gönderileri Yurtdışı Mektup Normal Yurtdışı normal posta gönderisi hiçbir form doldurmadan PTT ye teslim edilir. (0-20gr. için 3.85TL / 21-51gr. için 5.50 TL) Yurtdışı APS Yurtdışı APS gönderilerine PTT tarafından verilecek olan barkod numarası ile takip etme imkanı vardır. (0-21gr. İçin 80TL) Yurtdışı Taahhütlü APS Gönderi formu PTT tarafından verilir. İade formu karşı taraf teslim aldıktan sonra, teslim alınan kişi tarafından imzalanıp göndericiye geri gelir. YURTDIŞI APS FORMU YURTDIŞI APS İADE FORMU Yurtdışı APS gönderilerinde , postanın durumu hakkındaki bilgiyi PTT tarafından verilen takip numarası ile PTT’nin web sitesinde bulunan «Gönderi Takip» bölümünden öğrenilebilir.