Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Application Form (Başvuru Formu):

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Application Form (Başvuru Formu):"— Sunum transkripti:

1

2 Application Form (Başvuru Formu):
GİDİŞ BELGELERİ Application Form (Başvuru Formu): Bu form gideceğiniz üniversitenin hazırladığı bir formdur. Karşı kurumun sizinle ilgili gerekli bilgileri edinmesini sağlar fakat her üniversite bu formun doldurulmasını istemez.

3 Accommodation Form(Kalınacak Yer için Başvuru Formu):
Gideceğiniz kurumda eğer varsa kalacak yer imkanından faydalanmak istiyorsanız bu formu doldurmanız gereklidir.Fakat bu formuda her üniversite için doldurmanıza gerek yoktur bazıları bu işleri sadece mail yoluyla halleder.

4 Learning Agreement: Bu formu öğrenci karşı kurumdan ders seçmek için doldurur.Öncelikle öğrenci kendisi karşı kurumun derslerine bakıp, bölüm erasmus koordinatörü ile görüşüp ders seçimini yapmalıdır. Bu form 3 nüsha halinde doldurulup bölüm erasmus koordinatörüne imzalatılmalıdır.İmzalatıldıktan sonra karşı üniversiteye gönderilmelidir.

5 Selçuk üniversitesi bilgileri
Öğrenci bilgileri Selçuk üniversitesi bilgileri Karşı kurumun bilgileri (karşı kurum dolduruyor) Field of education: Kendi bölümünüze ait kodu bulup onun ISCED kodunu yazmalısınız.Kodları  bu linkten bulabilirsiniz. Study cycle : Buraya lisans öğrencileri "bachelor" veya "first cycle"                     yüksek lisans öğrencileri "master" veya "second cycle"                      doktora öğrencileri ise "doctorate" veya "third cycle" yazmalıdır. Erasmus code :Buraya TR KONYA 01 yazmalısınız.

6 Seçilen derslerin varsa kodları Karşı üniversitede alınacak dersler
Dönem Güz-Bahar Derslerin ECTS sini yazınız. Dil seviyenizi yazınız Seçilen derslerin varsa kodları Selçuk Üniversitesinde alınacak dersler Dönem Güz-Bahar Derslerin ECTS sini yazınız.

7 Öğrenci imza S.Ü Bölüm koordinatörü imza Karşı kurumun bölüm koordinatörü imza Tüm kısımlar dolup öğrenci ve S.Ü Bölüm koordinatörü imzaladıktan sonra belge karşı okula gönderilir ve imzalayıp size belgeyi geri göndermeleri beklenir.

8 Seyahat ve Sağlık Sigortası:Vize için gereklidir.
Hesap No Bildirim Dilekçesi:Açtırdığınız Euro hesabına hibenizin yatabilmesi için dilekçeyi Erasmus Evine teslim etmeniz gerekmektedir. OLS Sınavı: Hibenizi alabilmeniz için OLS dil sınavına girmeniz gerekmektedir. Hibe Sözleşmesi:Öğrenci hibe sözleşmesi gerekli yerler doldurulduktan sonra, öğrencinin ve Erasmus Koordinatörünün imzalaması gereklidir.Vize çıktıktan sonra dolduruluyor.

9 LA Değişimi Erasmus yaparken açılmayan ya da değiştirmek istediğiniz dersler olursa doldurmanız gereken belge. Karşı kurumda silinecek veya eklenecek derslerin yazılması S.Ü de silinecek veya eklenecek derslerin yazılması

10 DÖNÜŞ BELGELERİ Learning Agreement :
Karşı kurumdan aldığın transkriptinizdeki dersler ve kodları S.Ü de saydıracağın dersler ve kodları

11 Katılım Sertifikası: Karşı kurum dönmeden size verecek.
Transkript: Bu belgeyi ua size verecekler ya da sonradan göndericekler. OLS – 2. Sınav: Kalan hibelerin teslimi için girmeniz gerekmektedir.


"Application Form (Başvuru Formu):" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları