TED Üniversitesi Alt Başlık Tarih:.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
+ Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi. + Sunum İçeriği Eğitim Fakültesi Tarihçesi Eğitim Fakültesinin Şu Anki Durumu Öğrenci/Öğretim Elemanı Sayısı.
Bologna Sürecinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Deneyimi Doç. Dr. Sema ERGÖNÜL MGSÜ BEK üyesi MSGSÜ ADEK Koordinatörü 28 Mayıs 2010.
ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Tanıtım Günleri Temmuz 2005.
23 Haziran 2014 Gazi Gelecektir. Birimi Makale IF 0,1-0,5 Makale IF 0,51- 1,00 Makale IF 1,01- 2,00 Makale IF 2,01- 5,00 Makale IF 5,01- 10,00 Makale.
AKADEMIDE KADIN Prof. Ayşe AYATA Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü.
Farabi Değişim Programı Tanıtımı. Farabi Programı, Yüksek Öğretim Kurum- ları arasında, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programıdır. Erasmus ile benzerlik.
Ulusal Yayınların Stratejik Önemi Prof. Dr. Çetin Erol Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji AD YÖK Genel Kurul Üyesi.
COMENIUS 2.1 EĞİTİM / ÖĞRETİM PERSONELİNİN YETİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK AVRUPA İŞBİRLİĞİ PROJELERİ.
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı.
ÖĞRENCİ GÖZÜYLE BOLOGNA SÜRECİ KAPANIŞ ve DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 HAZİRAN 2009,ANKARA SULTAN GÜROL BOLOGNA ULUSAL TAKIMI ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ
Prof. Dr. İnayet Aydın Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. SUNUM AKIŞI TarihçeMisyonVizyonFakülte YönetimiSon Birkaç Yıla Ait Tavan ve Taban Puanları Bölümlerde Mevcut Öğrenci.
YENİ EĞİTİM MODELİ HÜSRAN MI YOKSA BAŞARILI MI?. 1. SUNUŞ DES HAKKINDA BİLGİLER 3. 1 “ YENİ EĞİTİM MODELİ HÜSRAN MI YOKSA BAŞARILI MI? ” ADLI ALAN.
HARRAN ÜNİVERSİTESİNE VE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ.
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
DOĞUŞ TEKNOLOJİ 20 Mart 2017 Bilkent Üniversitesi.
DÜNYADA ve TÜRKİYE’DE UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMALARI
Müdür V. DOÇ. DR. Durmuş DAĞHAN
Stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılan akademik Personel Anket SONUÇLARI.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
HARRAN ÜNİVERSİTESİNE VE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNE
Stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılan İdari Personel Anket SONUÇLARI.
MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Stratejik Planı Yrd. Doç. Dr. Günver GÜNEŞ Merkez.
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPORUN TEMELLERİ
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ BİRİMİ
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
Uzaktan eğitimin tarihsel gelişimi
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
Kaynak Gösterme Teknikleri
Cube Organization Presents.
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Doç. Dr. Fevzi HANSU
Dünyanın En Şaşırtıcı Eğitim Sistemi: Finlandiya
İZMİR ÜNİVERSİTELERİ PLATFORMU DÖNEMİ ÇALIŞMALARI
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Yrd. Doç. Dr. Fevzi HANSU
Bologna Sürecinde Öğretim Perspektifi
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ÜNİVERSİTEDE YABANCI DİL ÖĞRETİMİNDE İNTERNET KULLANIMINA İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ Mehmet AKSÜT Nihat ÇAKIN 
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
BOLOGNA UZMANLARI 5.DÖNEM ULUSAL TAKIM PROJESİ 1 EKİM 2009,NEVŞEHİR
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
Kanada’da Eğitim.
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Bologna Eşgüdüm Komisyonlarının
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
Ректорлуктун билдирүүсү / Бүтүрүүчүлөр
BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( )
BAP Koordinatörlüğünün Görev ve Sorumlulukları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Isparta Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, orta öğretim kurumlarından mezun öğrencilerin 2 yıl süreyle eğitim-öğretim gördükleri, Ön lisans diploması.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Üniversite ve Akademik Dürüstlük Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
BANKACILIK VE FİNANS bölümü
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü
Sunum transkripti:

TED Üniversitesi Alt Başlık Tarih:

ÜNİVERSİTEMİZ Genç, dinamik ve çağdaş üniversite Ankara’nın merkezinde Eğitim alanında 89 yıllık deneyim ‘Liberal Arts and Sciences’ Eğitim Felsefesi 2200 öğrenci - Hedeflenen 5000 öğrenci 208 Akademik Kadro + 63 İdari Kadro TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği’nin eğitim alanındaki  89 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara’da kurulmuş, genç, dinamik, çağdaş bir şehir üniversitedir. “Önce insan” ilkesi ile küreselleşmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve yetkinlikleri kazandıran temel sanat ve bilim eğitimini benimsemiştir. Eğitim dili tüm bölümlerde İngilizce’dir. Bugün kampüsünde yaklaşık 2200 öğrenciyi ağırlayan ve “eğitimde kalite”yi amaçlayan TED Üniversitesi, Türkiye’nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biridir.

“Önümüzdeki yıllarda, eğitimimiz, araştırmalarımız ve toplumumuza katkımızla, Türkiye nin dönüşümünde önemli bir rol oynayacağımıza inanıyoruz . Bu inanç bizim her gün daha istekli, daha kararlı ve daha çok çalışmamıza ışık tutacaktır.” Prof. Dr. Murat TARIMCILAR TED Üniversitesi Rektörü

Yüksek Lisans Programları Eğitim Fakültesi Mimarlık Fakültesi Mühendislik Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fen ve Edebiyat Fakültesi İngilizce Dil Okulu Temel Bilimler Birimi Akademik Programlar Eğitim Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı İnteraktif Sistemler Yüksek Lisans Programı  Mühendislik Yönetimi Tezli/Tezsiz Uygulamalı Veri Bilimi Yüksek Lisans Programı  Gelişim Odaklı Klinik Çocuk Ve Ergen Psikolojisi Yüksek Lisans Programı  Yüksek Lisans Programları

Kampüs Yaşam Şehir Üniversitesi Spor Olanakları Sağlık Hizmetleri Öğrenci Yurtları Kültür Merkezi Kütüphane Öğrenci Dayanışma Merkezi Bilgi Merkezi ve Uygulamaları Öğretme ve Öğrenme Merkezi Sürekli Eğitim Merkezi Sosyal İnovasyon Merkezi TEDÜ Kolej Kampüsü şehir merkezinde, her yere eşit uzaklıkta ve ulaşım ağının kesişme noktasında yer almaktadır. TEDÜ için TEDÜ’ye özel tasarlanan mimari, öğrencisine konforlu, rahat ve çalışmaya teşvik eden bir eğitim alanı sunmaktadır. Son derece gelişmiş teknolojiyle altyapısını donatan TEDÜ; en etkin, kullanışlı ve hızlı verimi alabileceği teknik olanaklarla öğrencisine güven vermektedir. TEDÜ, kampüs içinde konumlandırılan öğrenci merkezleri aracılığıyla, tüm kültür-sanat faaliyetlerini öğrencileriyle buluşturur; kulüp çalışmaları, konserler, tiyatro ve film gösterileri, sergiler, çeşitli performanslar gibi birçok etkinliğe önem ve öncelik vermektedir.

Teşekkür Ederiz Tel. +90 312 585 00 00 Email. info@tedu.edu.tr Adres. TED Üniversitesi Ziya Gökalp Caddesi No:48 Kolej-Çankaya / ANKARA