1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
Advertisements

ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
AVRUPA BİRLİĞİ SÜRECİNDE EĞİTİM SİSTEMLERİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLER Prof. Dr. Adil TÜRKOĞLU.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
Müşerref Üstek.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇE Şeker, 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu. Söz konusu dönemde kırsal bölgelerde beslenen tavukların yumurtaları şehirlere getirilip satılır.
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
ŞEKER PİLİÇ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
NESTLE KURUMSAL İŞ İLKELERİ
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
-Keskinoğlu 1963 yılında merhum İsmail Keskinoğlu ve oğulları Fevzi ve Mehmet Keskinoğlu tarafından kuruldu minyatür bir tavuk çiftliği ile yumurta.
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
MESLEK YAŞAMI VE ETİK Kazanım: İş ve meslek yaşamında etik değerlerin önemini fark eder. 12. Sınıf 110 nolu kazanım etkinliği.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
PAZARLAMADA İNOVASYON
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Ö.Yavuz KARAGÖZ Mevlüt BALTA Hasan AKKOÇ
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
BOSCH şirketi Robert Bosch tarafından 1886 yılında Stuttgart'ta kurulmuştur.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
KOBİLERDE SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ. Yıllık 250 kişiden az işçi istihdam eden ve yıllık mali bilançosu (kırk milyon) TL'yi aşmayan ve bu yönetmelikte.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
1988 yılında müessese haline getirmiştirler 1995 yılında hedeflerini büyütmek amacıyla aile şirketi olarak, hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan,
7. TÜRKİYE HAKSIZ REKABET KONGRESİ Mesleğimizde Haksız Rekabet Haksız Rekabetle Mücadelede; Hizmet Kalitesi ve Meslek Kararının Rolü ve Önemi Ali Kamil.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
Tarihçe Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
Betül GÜLER
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
“innovation and future”
Türkİye Yumurta Sektörünün Genel Sekreter YardImcIsı
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Ekonomik Krizden Etkilenen Bir Broiler İşletmesinde Verimliliğin İrdelenmesi Nilüfer BOZKURT YÜKSEK LİSANS TEZİ.
Sunum transkripti:

1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra yem üretimine geçmesiyle birlikte büyümesini sürdürmüştür. Türkiye’de ilk tam entegre tavukçuluğu kurmuştur. Kurucumuz ve Tarihçemiz

1963 Minyatür bir tavuk çiftliğiyle yumurta üretimine başlandı El yapımı kuluçka makinesi ile yumurta yönlü civciv üretimine geçildi Yer tavukçuluğundan kafes tavukçuluğuna geçildi bin kapasiteli kümeslerle kafeste yumurta tavukçuluğuna başlandı Saatte 8 ton yem üreten Keskinoğlu Yem Fabrikası hizmete girdi Her biri 35 bin yarka kapasiteli 13 kümeste yarka üretimi başladı Saatte 30 ton kapasiteli Yem Fabrikası kuruldu Yıllık 100 milyon adet kapasiteli Viol Fabrikası devreye girdi İsmail Keskinoğlu İlköğretim Okulu

2015 Fortune Dergisi’nin “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” listesinde 137’inci sırada yer aldı Brand Finance tarafından “Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında Türkiye’nin En Değerli İlk 100 Markası sıralamasında 45. oldu İstanbul Sanayi Odası’nın hazırladığı “ 2014 Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu” raporunda 77. sırada yer aldı.

Kurumsal Kimligimiz Ticaret Unvanı: Keskinoğlu Tavukçuluk ve Damızlık İşletmeleri San. Tic. A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı: Fevzi Keskinoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Mehmet Keskinoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri: Sıdıka Keskinoğlu, Kamile Keskinoğlu, Keskin Keskinoğlu, Esin Keskinoğlu Onaran, İsmail Keskinoğlu, Hamit Keskinoğlu Adresi: Kayalıoğlu Kasabası Akhisar / MANİSA

CEO – YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL KESKİNOĞLUFEVZİ KESKİNOĞLU

Misyonumuz Tüketicilerimiz, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla uzun vadeli ilişkiler kurmak ve sürdürmektir. Bu suretle en sağlıklı, güvenilir, lezzetli ve kaliteli ürünleri, üstün hizmet anlayışıyla sunarak, yaşamlarınızı kolaylaştırmayı ve mutluluğunuzu arttırmayı amaçlıyoruz.

Dünya markası olacağız. Çünkü: Müşteri ve tüketici memnuniyetini sağlamayı temel ilke ediniriz. Paylaşımcı ve katılımcı yönetim anlayışını benimseriz. En değerli hazinemiz, üstün kalite ve hizmet inancıyla çalışan, dinamik ve yaratıcı ekibimizdir. Sürekli gelişimi benimser ve değişimi yönetiriz. Vizyonumuz

İş Felsefemiz Geçmişin değerleriyle geleceğe yön veren Özverili ve disiplinli çalışan Kaliteden asla ödün vermeyen Çevreye ve topluma karşı duyarlı Başarılı bir takımın üyeleriyiz

Ürün Gruplarımız Piliç Ürünleri Yumurta Ürünleri Viol Grubu Zeytin Yağı ve Sabun Üretimi Sağlık Ürünleri Civciv –Yarka Grubu Gübre Organica Organik Ürünler

Viol grubuOrganik ürünler Yumurta ürünleri Gübre organica Civciv -Yarka grubu Sağlık ürünleri Piliç ürünleri Zeytinyağı ürünleri

Sosyal Sorumluluk Sosyal Tesisler Çevre Politikamız Ar-ge Politikamız Eğitim Kurumlarımız Çevre Yatırımlarımız/ÇED Raporları

Rakip Firmalar

SPONSORLUK

tarihinde “İnsana Saygı Ödülü’nü” kazandı. Organik Ürünler için Avrupa Standartları Ödülü’nü kazandı. I. EEIG Ekonomi İş Forum’unda ödül almıştır. Ödüller

SLOGANLAR DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDE… SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE…

SEDA KESKİN (Maliye İ.Ö)