1-Karşımıza gelen ekranı ileri diyerek geçiyoruz..

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
Bilgisayar Açılış Parola Talep İşlemleri
İlçe istatistiklerini almak için neler yapmak gerekir.
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
Tarayıcınızı açıp, web sayfası adresinizi giriniz. (1) Sayfa düzenleyebilmeniz için “Giriş” bağlantısına tıklayınız. Giriş yaptıktan sonra sayfaların içeriğini.
WINDOWS 2000 KURULUMU Kurulum Önyükleme disketleri oluşturmak için Windows 2000 çalıştırıyor olmanız gerekmez. \Bootdisk adındaki dizin Windows 2000 Kurulum.
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
BT SINIFLARINDA DYNED KURULUMU
İlköğretim Kurumları Standartları Yazılım Sunusu
Windows7 Kullanıcı Hesapları Yönetimine Ulaşabilmek İçin Birkaç Adımı Takip Etmemiz Gerekecek.Öncelikle Windows Masa Üstünün Sol Al Köşesinde Bulunan BAŞLAT’ı.
Tools İlk olarak bir tane İnternet Explorer sayfası açarak “Tools” (Araçlar) butonuna tıklıyoruz.
SAMSUNG AKADEMİ Emin CELİLOĞLU IT Eğitmeni
Windows 7 kurulum için en az 512 MB ram belleğe ihtiyaç duyuyor
Bilgisayar ve internet güvenliği için yardımcı programlar
WİNDOWS 7 KURULUM.
S CREENCAST - O - MATIC NEDIR ?  İnternet üzerinden ve bilgisayarınıza kurabileceğiniz oldukça pratik bir ekran kaydetme uygulamasıdır.  Windows, Mac.
HAZIRLAYANLAR Baran EKSİK Hayrettin GÜNGÖZ Konu: Windows 7 Altında Disk Yönetimi.
İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS AYARLAMA Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dsi Baraj Orta Okulu.
"İleri >" butonuna tıklayacağız ve karşımıza sonraki adım olan "Lisans Sözleşmesi" bölümü gelecek.
ŞAHİN KURT WİNDOWS 7 KURULUMU
VİRÜS VE TEMİZLEME Virüslerin Etkileri Antivirüs Programları
DYNED PROGRAMI KURULUM ADIMLARI. ADIM: Kur butonuna tıklıyoruz.
 Format atma bilgisayarımızı virüslerden, kalan program artıklarından, yavaşlama problemlerinden, hatalardan veya sistemle alakalı oluşabilecek mavi.
XP içinWindows 7 için ADIM-1. XP içinWindows 7 için ADIM-2.
ANİMASYON EKLEME SELDA GARGULİ
Kurulumu İstediğimiz dil seçeneğini seçerek ‘OK’ diyoruz.
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
Hafta 9. 2 Form Hazırlamak Veritabanın da bulunan tablolara veri girilmesini kolaylaştırmak ve görünümünü güzelleştirmek için form özelliğini kullanabilirsiniz.
İşlem Merkezi Yönetimi
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
ELEKTRONİK TİCARET (e-ticaret)
MEB DYNED CDUSB AKTARMA USBBİLGİSAYAR KURULUM YAPMA
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Anıl İŞCAN. 1- Windows 7 CD' si ya da DVD' sine ihtiyacımız olacak. 2- İkinci olarak Windows 7' yi kuracağımız bilgisayarın donanımsal olarak Windows.
Outlook 2003 Programı Kullanımı
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
Windows Kurulumu Resimli
Dyned sunusu.
YOUNİS İ.M.ALJARADAT  KURULUM  DİL SEÇME  KOŞUL KABULÜ  SÜRÜCÜ ÖZELLİKLERİ  DOSYALAR  KURULUM  KULLANICI  ETKİNLEŞTİRME  AYARLAR.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
Temel Bilgisayar Teknolojileri
Uzaktan Erişim Turgut Özal Üniversitesi Kütüphanesi’ndeki tüm e-kaynaklara kampüs içindeki gibi erişme imkanı sunar.
DYNED BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dil öğrenme bir beceri edinme sürecidir ve pratik gerektirir.
BİLGİSAYAR VİRÜSLERİ.
Bir bilgisayardan bir diğerine yayılmak ve bilgisayarın çalışmasına müdahale etmek amacıyla tasarlanmış küçük programlardır.
DYNED İLE İLGİLİ SIRASIYLA HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ 1.Bilgisayarımızda İnternet Explorer yani tarayıcı penceresini açtığımızda; ilk yapacağımız şey Tüm.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
1- İnternet Sağlayıcınızdan adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.
Yeni Sayfa Oluşturma ve Buton, EditText, TextView Kavramları Uygulamamıza yeni bir sayfa eklediğimizde bu sayfa için bir java sınıfı da oluşturmamız gerekiyordu.
ANA SAYFA İPUCU GALERİ TEST TREND 5 Ağustos Paylaş 1. Öncelikle buradan Microsoft’un websitesine gidiyor ve kullanmak istediğimiz Windows’un.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
MİCROSOFT WİNDOWS 8 I.WİNDOWS 8’İ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM ?
Sinem TÜRKOĞLU Sınıfı: 10 – Bilişim No : 59 BILIŞIM TEKNOLOJILERININ TEMELLERI PROJE ÖDEVI WINDOWS 7 KURULUMU.
HG 658C V2 Modem Kurulumu xDSL Teknolojisi ve Arıza Süreçleri.
(MalwareBytes Anti-Malware)
Virüsler ve Diğer Zararlı Yazılımlar
BİLGİ İŞLEM ORGANİZASYONU
DYNED GÜNCELLEME KILAVUZU
GÖREV YÖNETİCİSİ Görev Yöneticisi Görev Yöneticisi - İşlemler
ANTİVİRÜS NEDİR? SİBER GÜVENLİK
ACRONİS KURULUMU YEDEK ALMA VE YEDEK YÜKLEME SAVAŞ TUNÇER.
Uzaktan SınavMatik Programının kurulumu ve kullanımı için rehber
Bu sunum Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 08/09/2014 tarihli /480.99/ sayılı , “Dyned Destek Hizmeti” konulu yazısına istinaden.
Tikveşli Android Tablet Kurulum
1- İNTERNET TARAYICINIZDAN “ TURKİYE. GOV
Program Kurulum Seti Hazırlamak
Sunum transkripti:

1-Karşımıza gelen ekranı ileri diyerek geçiyoruz.

2-Bu ekranda sözleşme bilgileri yer almaktadır. Sözleşmeyi kabul edip ileri butonuna tıklayalım.

3-Bu ekranda bizlere kurulum ayarlaması sorulmaktadır. Normal kurulumda Nod32 Antivirusun sistemi koruması için gerekli standart ayarını seçebiliriz. Bu ayar kullanıcı için yeterlidir. Özel ayarı seçersek tüm ayarları manuel olarak yapmak durumundayız. Normal ayarlar bizim için Nod32 tarafından ayarlanmış standart sistemi korumak için yeterli ayarlardır. Kurulumdan sonrada istediğimiz ayarda değişiklik yapmamız mümkündür. Biz normal olanı seçip ileri butonuna tıklatarak ilerleyelim.

4-Bu ekranda bize gerekli güncellemeleri sisteme almak için kullanıcı adı ve parola sorulmaktadır. Şunu da belirtmekte yarar var Nod32 Antivirus kurulum sırasında kurulum şifresi aktivasyon talep etmemektedir. Zaten lisans aldığınız zamanda size kullanıcı adı şifre verilir bu bilgiler ile Antivirus yazılımınızı güncellersiniz. Zaten güncel olmayan bir Antivirus hiçbir şey ifade etmez.Ben bu ekrana bilgilerimi girip ileri butonuna basıyorum.Ürününüz 30 günlük demo ise bu ekran size sorulmayacak 30 gün sürekli güncellemeler yapılacaktır.

5-Bu ekranımızda bize Threat Sense ayarları sorulmaktadır. Biz bu seçeneği aktif ediyoruz.Bu seçeneği aktif etmemizin sebebi sistemde virus olmayıp tehlikeli gibi olan ve tehlike oluşturması gözü ile bakılan dosyalar bizim onayımız ile Eset firmasına yollanır incelenir.Bu inceleme sonunda bu dosya zararlı ise bu dosyanın virus olarak gerekli işlemi görmesi için tarama motorlarında gerekli güncellemeler yapılır.Bizimde oluşan tehditlere karşı tarama motorlarına yolladığımız bu bildirimler bilişim adına fayda sağlar.

6-Bu ekranda sistemde istenmeyen uygulamalara sebep olabilecek yazılımların algılanıp algılanmaması sorulmaktadır.Biz bu seçeneği “istenmeyen uygulamaların algılamasını etkinleştir” olarak belirliyoruz ileride spesifik bir uygulamamız var ise ve bu Nod32 antivirus tarafından engellenir ise bunun engellenmesini devre dışı bırakabiliriz.Yukarıda da belirttiğimiz gibi “istenmeyen uygulamaların algılamasını etkinleştir” seçeneğini seçip ileri butonunu tıklıyoruz.

7-Bu ekrana kadar olan ayalarmaları kısa ve basit olarak gerçekleştirdik.Şimdi Yükle butonuna basıp kurulumu gerçekleşritiyoruz.

8-Kurulum işlemimiz bitti şimdi bizden restart istemiyor ama sistemi yeniden başlatmamızda yarar var işletim sistemimizi yeniden başlatıp gerekli kontrolleri yapıp gerekli birkaç özelliğe değineceğiz.Son butonuna tıklayalım. 10-Resimdeki gibi görev çubuğundan Nod32 ikonuna tıklayarak “pencerede aç” seçeneğini tıklatıp yapmamız gereken ayarları yapıp birkaç özelliğine bakalım.

11-Açılan ekranda sade bir tasarım göze çarpmaktadır. İlk ekranımız Koruma durumunu göstermektedir.Bu aşamada güncellememiz yapılmış olup işletim sistemimiz güncel sorunsuz bir yapı işlemektedir.

12-Bilgisayar taraması ekranında smart ve özel tarama bulunmaktadır. Dilersek bu ekrandan sistemi manuel olarak taratabiliriz.

13-Güncelleme ekranında Antivirus güncelliği hakkında bilgi verilmektedir. Güncelleme için gerekli kullanıcı adı şifre daha önce girilmediyse ve değiştiyse buradan değiştirilebilir ve yeniden girilebilir.

14-Aşağıdaki ekranımızda ise programın ayarlar kısmı bulunmaktadır bu kısım program üzerinde birçok değişikliğin yapılabildiği bir ekrandır. Şu an ekranda kısıtlı bir görünüme sahiptir. Bu ekranda F5 tuşuna basılarak gerekli ayarların yapıldığı konfigürasyon ekranına gireceğiz. Biz bu ekranda temel birkaç özellik değiştireceğimiz için ekran görüntüsünü aşağıdaki kısımda göreceksiniz. Sözü uzatmadan değiştireceğimiz ayarlara başlayalım.